iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

ne güldüm ama...biz annemizin gözünde öleyiz de ondan öyle diyo bence :))canım annemmm...özledim yaaa dün eve gitmedim...halamda kaldım...napcam ben evlennce annemsiz:KK5::KK5::KK5::KK5:
Annemde bana bakıp dalıyor sen evlenince ben ne yapacağım. Yemek bile yapamazsın sen açlıktan adamıda kendinide hasta edeceksin. Ya çocuğun olursa nasıl bakacaksın vs.:KK9:

aynen öyle bunaltıyor çoğu zaman:KK43::KK43::KK43:
valla ben bazen sıyırma noktasına geliyorum. Yöneticiler izne gönderiyor, izindeykende arıyor ne zaman geliyorsun diye:44:

aaaaaaaaaaaaaa ne karamsan bir topik oldu. neşelenin ya
gittim ve geldim evet bırakırken karamsar değil di bu topik

bi çalışanımız var gelmiş sen çok büyük gösteriyon deyip duruyor göz göze gelmemeye çalııyorum yiyecek gibi bakıyor yaaaa sinir oldum

Eşim tarafından aladatıldım canım bunu forumda paylaştım dün istersen linkkini atabilirim.

noluyo bu erkeklere yaaa...su an etrafımda o kadar fazla ki bu durum...cok korkuyorum aldatılmaktan...korktugumun basıma gelmesinden de korkuyorum offf iki ucu ..... değnek!!:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Allah yardımcın olsun...sabır versin sana canım benim...linki yaz bakalım...merak ettim

noluyo bu erkeklere yaaa...su an etrafımda o kadar fazla ki bu durum...cok korkuyorum aldatılmaktan...korktugumun basıma gelmesinden de korkuyorum offf iki ucu ..... değnek!!:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Allah yardımcın olsun...sabır versin sana canım benim...linki yaz bakalım...merak ettim

offf ya böylelerini varya :KK4::KK4::KK4:bende merak ettim şimdi ama sen gönlünü ferah tutmaya çalış
zor bir dönem atlatacaksın inş

Hoş bulduk nasılsın?

Sağol canım valla işlerden bunaldım artık bu kadar koşturmak yok. Kaç gündür yemek için bile zamanım olmuyordu.

Emin ol hepimiz aynı durumdayız ya yoğunluk yada kendini bilmez insanlarla uğraşıyorsun.

Allah bize sabı rversn o zaman bu hayatta mutlu olmak varken hep zor sınavlardan geçiyoruz Allah bizi daha nekadar sınayacak bilmiyorum.

canımcım okudum konunu ve bence aldatılıyosan çok kolya bi yolu var öğrenmeninn dökünmanından çıkarki bana özalden mesaj at
açıkça fikrimi sora sölicem

Canım ben mesaj atamıyorum sen sana ulaşabileceğin bir mail falan versen yada başka bir şey oluyorsa yasak değilse tabi.

allahım csanım benim aldatılma herkesae göre farklı yorumlanıyor
kimisi affediyor kimisi affetmiyor ama ben affetmem onu sana açık yüreklilikle yazıyorum iyi düşün
zor bir karar hiç konuşmadınızmı?:KK19::KK19::KK19:

ben bu sözü söylemiştim zamanında artık sölemiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin erkek milleti bu ne yapacağı belli olmuyor

X