- 10 Eylül 2012
- 306
- 0
aaaaaaaaaaaaaa ne karamsan bir topik oldu. neşelenin ya
tmm tmm hemen konuyu değiştirelim topiğimizin karizması yerle bir oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaaaaaaaaaaaa ne karamsan bir topik oldu. neşelenin ya
insanoğlu evlenınce annenı unutursun.eşinin peşine düşersin merak etme.
benimde saçımda beyazlar oluşmaya başladığından beri yaşlandığımı düşünmekteyim.
Annemde bana bakıp dalıyor sen evlenince ben ne yapacağım. Yemek bile yapamazsın sen açlıktan adamıda kendinide hasta edeceksin. Ya çocuğun olursa nasıl bakacaksın vs.ne güldüm ama...biz annemizin gözünde öleyiz de ondan öyle diyo bence :))canım annemmm...özledim yaaa dün eve gitmedim...halamda kaldım...napcam ben evlennce annemsiz
valla ben bazen sıyırma noktasına geliyorum. Yöneticiler izne gönderiyor, izindeykende arıyor ne zaman geliyorsun diye:44:
aynen öyle bunaltıyor çoğu zaman
gittim ve geldim evet bırakırken karamsar değil di bu topikaaaaaaaaaaaaaa ne karamsan bir topik oldu. neşelenin ya
hayırdır canım???
maşallahım var tabi ikinci cocukta karınımda daha ne olsun ayyyyyy
Eşim tarafından aladatıldım canım bunu forumda paylaştım dün istersen linkkini atabilirim.
Eşim tarafından aladatıldım canım bunu forumda paylaştım dün istersen linkkini atabilirim.
gittim ve geldim evet bırakırken karamsar değil di bu topik
bi çalışanımız var gelmiş sen çok büyük gösteriyon deyip duruyor göz göze gelmemeye çalııyorum yiyecek gibi bakıyor yaaaa sinir oldum
noluyo bu erkeklere yaaa...su an etrafımda o kadar fazla ki bu durum...cok korkuyorum aldatılmaktan...korktugumun basıma gelmesinden de korkuyorum offf iki ucu ..... değnek!!
Allah yardımcın olsun...sabır versin sana canım benim...linki yaz bakalım...merak ettim
noluyo bu erkeklere yaaa...su an etrafımda o kadar fazla ki bu durum...cok korkuyorum aldatılmaktan...korktugumun basıma gelmesinden de korkuyorum offf iki ucu ..... değnek!!
Allah yardımcın olsun...sabır versin sana canım benim...linki yaz bakalım...merak ettim
OLsun ruhumuz genç bizim daha yamaç paraşütü yapacağım ben
valla demi ya bende öyle düşünüyorum inanki:2::2::2:
Bende eğlenmeye gelmiştim amaaaaaaaaaaaaaaa ne karamsan bir topik oldu. neşelenin ya
OLsun ruhumuz genç bizim daha yamaç paraşütü yapacağım ben
Bende eğlenmeye gelmiştim ama
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Allah yardımcın olsun bir pislikten erken kurtulduğunu düşünmeye çalış çocukların olsa veya ahmileyken olsa daha kötü olurdu de bunada şükret. O itde belasını bulur inşallah
şimdi toparlanırız kızlar merak etmeyin
Hoş bulduk nasılsın?
Sağol canım valla işlerden bunaldım artık bu kadar koşturmak yok. Kaç gündür yemek için bile zamanım olmuyordu.
Emin ol hepimiz aynı durumdayız ya yoğunluk yada kendini bilmez insanlarla uğraşıyorsun.
canımcım okudum konunu ve bence aldatılıyosan çok kolya bi yolu var öğrenmeninn dökünmanından çıkarki bana özalden mesaj at
açıkça fikrimi sora sölicem
allahım csanım benim aldatılma herkesae göre farklı yorumlanıyor
kimisi affediyor kimisi affetmiyor ama ben affetmem onu sana açık yüreklilikle yazıyorum iyi düşün
zor bir karar hiç konuşmadınızmı?