sen atla gel yanıma bacım sana yedirem.yemeğini yemelisin büyümen için. :)))))))))
ama neeeeeeeee :)
Bende çok sıkılıyorum işyerinde birde 2 gündür çok zor şeyler yaşadım oda üstüne gelince bunalımdayım
ama bacım büyümek cok istemiyom ki büyüyim ama yaslanmıyım olma mı26 yasındayım...gecenlerde bi sınava basvurcaktım...87 ve sonrası diyo...ben 86lıyım..yaslanmısım ben didim kendime
yok bacım daha sen fresh sin.sen bakma o kötü adamların yazdıklarına
Bende çok sıkılıyorum işyerinde birde 2 gündür çok zor şeyler yaşadım oda üstüne gelince bunalımdayım
Hoş bulduk nasılsın?
hoşgeldin canım tabikide buyrun
Sağol canım valla işlerden bunaldım artık bu kadar koşturmak yok. Kaç gündür yemek için bile zamanım olmuyordu.Hatice canım hosgeldin olmaz mı yer kuzucum
kandırıkçı mandırıkçısın ama sevdim seni...iyi geldi...freshim ben daha dimi..hahahah
arkadaş doğru söylüyor bende katılıyorum daha yaşımız ne başımız ne
annem hep şöyle der; kızım senin yaşındakiler dışarıda ip atlıyor
yanlız dikkatinizi çekeyim 15 yıla yakındır bunu söylüyor
Hoş bulduk nasılsın?
Sağol canım valla işlerden bunaldım artık bu kadar koşturmak yok. Kaç gündür yemek için bile zamanım olmuyordu.
Emin ol hepimiz aynı durumdayız ya yoğunluk yada kendini bilmez insanlarla uğraşıyorsun.
kandırıkçı mandırıkçısın ama sevdim seni...iyi geldi...freshim ben daha dimi..hahahah
ne güldüm ama...biz annemizin gözünde öleyiz de ondan öyle diyo bence :))canım annemmm...özledim yaaa dün eve gitmedim...halamda kaldım...napcam ben evlennce annemsiz
ne güldüm ama...biz annemizin gözünde öleyiz de ondan öyle diyo bence :))canım annemmm...özledim yaaa dün eve gitmedim...halamda kaldım...napcam ben evlennce annemsiz
ama bacım büyümek cok istemiyom ki büyüyim ama yaslanmıyım olma mı26 yasındayım...gecenlerde bi sınava basvurcaktım...87 ve sonrası diyo...ben 86lıyım..yaslanmısım ben didim kendime
aşkolsun canım ama oylesın mecburum onu demeye laf aramızda kalsın kendıme yer yapıyorum. ben senden bır kac buyumugum sımdı sen fresh olursan bende olurum. :))))))))))))
benimde saçımda beyazlar oluşmaya başladığından beri yaşlandığımı düşünmekteyim.