Zaten bir takim elimizi baglayan seyler olmasa inanin esim asla boyle bir seyin altinda durmazdi.Eger goruntuleri ortaya cikartmayi veya sikayet etmeyi dusunuyorsaniz eşiniz simdiden kendine yeni iş baksin derim. Ondan sonra yapin napacaksaniz. Bunu yapip o işyerinde kalamaz cunku.
İssiz kalmasi sorun olmayacaksa hemen de sikayet edebilirsiniz ama issiz kalma korkusu olmasa bu yapilani kabullenmezdi esiniz saniyorum.
Depoda kamera var. Kameranin goruntusunu almis yardimcisi oradan gordum. Hatta esimin yardimcisinin ailesi bizi aradi bu nasil olabiliyor o adam nasil boyle bir sey yapabilir diye. Ikisinide koseye sindirmis guya guluyor.Böyle bir şaka olamaz. Bu şaka falan degil. Videoyu kim çekmiş peki? Ya da depoda kamera falan mi vardi nereden gördünüz?
Ben olsam bu isin peşini birakmam. Müdürse müdür. Önce insan olsun terbiyesiz.
Gerekli mercilere şikayet edilmeli. Kimin işsiz kalacağı da belli olmaz ayrıca. Pislik adam ya.
Depoda ki kamera goruntusunu esim veya onun yardimcisi disinda izliyebilecek yetkiye sahip baska biri yok. Yani ikisinin birinden oldugu anlasilacak oyle yaparsam :/Ben olsam olayın güvenlik kamerası kaydını alıp anonim olarak paylaşırdım
Adam kimin paylaştığını bilmezse kimseyi işten çıkaramaz.
Bunu bilmiyordum,kesinlikle yapacagim. Tesekkur ederim.Alo 170 i arayip ne yapacaginizi sorabilirsiniz. Hen bir sorun icin aradigimda bilgili bir kisi ile muhatap olmustum.
Belki de bu olay hakli fesih nedenidir. Hem tazminatini alir hem issizlik maasini. Hem de doya doya sosyal medyaya-anahabere servis edebilirsiniz
kolunda morluk varsa, rapor alıp şikayet edebilir...Sevgili hanimlar oncelikle telefondan yaziyorum,affola hatalarim icin.
Bu anlatacagim mevzu esimin is yerinde oluyor. Fazla detay vermeden kisa ozet gecmek istiyorum. Esim bir ozel sirkette 8 senedir guzel bir pozisyonda calisiyor ve olay olali yaklasik 2 hafta oldu ama hala aklima gelince sinirleniyorum.
Gecenlerde ust mudurlerin ziyaretinde, bu genel mudur olacak adam, benim esimi ve esimin yardimcisini alip depoya iniyorlar. Depoya inip baktiktan sonra calismalarini begenmediklerini bi sekilde soyluyor ve elinde gercekten buyuk agir bir strec rulo ile tum gucuyle her ikisinin kollarina 3er defa vuruyor.
Hatta oyle bir vurma ki birinci vurusunda geri cekilmelerine ragmen tekrar vuruyor. Bu arada gulerek acidimi diye soruyor. Ama videoda ses kaydi yok vurma goruntuleri var sadece. (Yardimcisinin kolunda buyuk bir morluk var. Esimde yok ama olmasinada gerek yok boyle bir hareketin izahini kabul edemiyorum)
Ve bu guya bir saka. Bunu yaptiktan sonrada guluyor. Kamera kaydini gordum. Ayni iste bende calistim ama depoya indirilip saka diye kollarima vurulmadi. Bu arada bu genel mudur dedigim adamdan malesef kimse haz etmiyor ama eli kolu saglam. Bir ustune sikayet etsek bile tahti sallanmayacak.. ama videoyu tekrar izledikce cok sinirleniyorum. Karsisinda ki kocamaN evli barkli adamlara tum gucuyle vurup guluyor birde.
Haberlere falanmi versem diyorum zira adama asiri sinirliyim. Insanlar ekmek kapilarini kaybebetmemek adina susuyor ama cidden bu apayri bir sey.
Acaba ben mi abartiyorum diyorum esiminde bu konu hakkinda fazla ustune gitmek istemiyorum cunku daha fazla sinirleniyor o'na karsi. Yanina kalsin istemiyorum ama sikayet etsek hic birsey olmayacak belki biz isten olacagiz.. Of of.
EŞin ve arkadaşı o adamın ağzını burnunu kıramamışlar mı işini kaybederse kaybetsin ne demek koskoca adama vurmak ya insan kendine yediremezSevgili hanimlar oncelikle telefondan yaziyorum,affola hatalarim icin.
Bu anlatacagim mevzu esimin is yerinde oluyor. Fazla detay vermeden kisa ozet gecmek istiyorum. Esim bir ozel sirkette 8 senedir guzel bir pozisyonda calisiyor ve olay olali yaklasik 2 hafta oldu ama hala aklima gelince sinirleniyorum.
Gecenlerde ust mudurlerin ziyaretinde, bu genel mudur olacak adam, benim esimi ve esimin yardimcisini alip depoya iniyorlar. Depoya inip baktiktan sonra calismalarini begenmediklerini bi sekilde soyluyor ve elinde gercekten buyuk agir bir strec rulo ile tum gucuyle her ikisinin kollarina 3er defa vuruyor.
Hatta oyle bir vurma ki birinci vurusunda geri cekilmelerine ragmen tekrar vuruyor. Bu arada gulerek acidimi diye soruyor. Ama videoda ses kaydi yok vurma goruntuleri var sadece. (Yardimcisinin kolunda buyuk bir morluk var. Esimde yok ama olmasinada gerek yok boyle bir hareketin izahini kabul edemiyorum)
Ve bu guya bir saka. Bunu yaptiktan sonrada guluyor. Kamera kaydini gordum. Ayni iste bende calistim ama depoya indirilip saka diye kollarima vurulmadi. Bu arada bu genel mudur dedigim adamdan malesef kimse haz etmiyor ama eli kolu saglam. Bir ustune sikayet etsek bile tahti sallanmayacak.. ama videoyu tekrar izledikce cok sinirleniyorum. Karsisinda ki kocamaN evli barkli adamlara tum gucuyle vurup guluyor birde.
Haberlere falanmi versem diyorum zira adama asiri sinirliyim. Insanlar ekmek kapilarini kaybebetmemek adina susuyor ama cidden bu apayri bir sey.
Acaba ben mi abartiyorum diyorum esiminde bu konu hakkinda fazla ustune gitmek istemiyorum cunku daha fazla sinirleniyor o'na karsi. Yanina kalsin istemiyorum ama sikayet etsek hic birsey olmayacak belki biz isten olacagiz.. Of of.
Eşimin kendine yedirdiği falan yok. Şuan maddi olarak işten ayrılabilecek pozisyonda değiliz.Eşin hareketi kendine yedirmiş ki birsey yapmamış. Siz de karışmayın.