İş yerinde şakayla karışık vurma

Neden gidip darb raporu almadı anında?
Neden şikayette bulunmadı?
Elinizde kanıt kamera kaydı vs var mı?
Bunlar yoksa kendinizi yiyin durun.
Eşimin herhangi bir yerinde morluk yok yardımcısının var. Ama morluk yok diyede yani bu olan hareketi kabul etmek istemiyorum. Elimizde kamera görüntüleri var konuyu dikkatli okursanız cevaplarınız yukarıda var.

Eşimin herhangi bir yerinde morluk yok yardımcısının var. Ama morluk yok diyede yani bu olan hareketi kabul etmek istemiyorum. Elimizde kamera görüntüleri var konuyu dikkatli okursanız cevaplarınız yukarıda var.
Darp raporu almak için illa bir iz ya da morluk olmasına gerek yok diye biliyorum ama yine bir araştırın tabi. Kesinlikle peşini bırakmayın. Terbiyesiz adam ne hakla öyle bir şey yapabiliyor? Bana kalırsa, eşiniz öncelikle genel müdüre falan gitsin ve gereğinin yapılmasını aksi takdirde tazminat davası açacağını söylesin.

Darp raporu almak için illa bir iz ya da morluk olmasına gerek yok diye biliyorum ama yine bir araştırın tabi. Kesinlikle peşini bırakmayın. Terbiyesiz adam ne hakla öyle bir şey yapabiliyor? Bana kalırsa, eşiniz öncelikle genel müdüre falan gitsin ve gereğinin yapılmasını aksi takdirde tazminat davası açacağını söylesin.
Gereklimi bende tam bilmiyorum genede araştıracağım bunu teşekkür ederim. Zaten adam güle oynaya herkese gıcıklık yaptığı için çoğu kişi adamın nasıl biri olduğunu biliyor ama bu bardağı cidden taşırdı artık.

Eşinizin bağlı olduğu bir işçi sendikası var mı?
Yoksa bile sendika Avukatlarına danışmanızi öneririm.

morluk olmadan da darp raporu alinabiliyor galiba. dokulardan anlaşılıyor diye bir yerde okumustum.

O is yerinde, o genel mudurle calistigi muddetce bunun devami gelir gibime geliyor. Bir erkek, bir erkege calisani da olsa fiziksel temasa girmeyi aklindan gecirmez. Normal bir erkek bilir ki, karsisindaki agziyla yuzunun yerini degistirir. Is bulamama korkusu calisanlarin lafla eziyetleri sineye cekmesine sebep olur. Mudurler de bunu bildiginden dillerinin ayari yoktur. Ama fiziksel temas. Bir nevi sira dayagi. Bu isin sonu baska sapikliklara bile gider. Genel mudur normal degil. Esiniz sikayette bulunsun bulunmasin baska is arasin. Bu adam ikinci sakayi,oyle demis, yapabilir.

Eşimin kendine yedirdiği falan yok. Şuan maddi olarak işten ayrılabilecek pozisyonda değiliz.

Size eşimin bunu yedirip yemediğini veya karışıp karışmamam gerektiğini sormadım. Üstünüze vazife olan şeylere cevap verin gerisi boş çünkü.
Neyi sordunuz tam olarak?

Eger ki ben olsaydim sizin yerinizde kamera kayitlarinin sadece baslangic kismini ( hepsini degil ) o mudurun whatsapp in a atardim farkli bir numaradan... Altina da aynen sunu yazardim ; kendi isteginle yarin istifa dilekceni yazacak misin ? Yoksa ana haberlerde mobbingci mudur diye seni tum Turkiye tanidiktan sonra mi bunu yapmayi tercih edersin?
Bir belediyede zabitayi kisim amiri hazirolda dovmustu. Adam iki adim atip bayilmisti. Inaniyorum ki zabitayi taniyanlar veya tanimayanlar korkak adam demislerdir. Yani bu tur konularda fazla desifre etme taciz/istismar davalarindaki gibi halti isleyeni degil magduru on plana cikarir. Onun icin bir avukat destegi ile yola cikilmasinda fayda var.

Eşim normalde çok güleç ve sıcak kanlıdır. Ama karşısındaki kim olursa olsun el kok hareketini hiç sevmez oldugu yere yığar adamı. Bende işsiz kalıcagımı bilsem bile yıkar geçerim ortalıgı herkez haddini bikicek o adamın yarın yine yapmıcagı ne malum. Eşiniz yeni iş baksın ve vıdeoları patrona göstersin

X