- 22 Temmuz 2017
- 219
- 223
- 53
- Konu Sahibi limonludoondurma
-
Evet gercekten bu sekilde aciklama yapinca tamda dediginiz gibi oluyor. Dediginiz yontemi deneyecegim cok tesekkurlerbildiğinizi okumak aslında alttan had bildirmektir.
dediğim gibi size şu şöyle olacak gibi birşey mi söylediler ben bakarım deyip çıkıp gitmeniz zaten bir duruş göstermeniz onlara siz istediğinizi söyleyin asıl kararı ben veriyorum demektir..
sözle ben zaten ne yapacağımı biliyorum deseniz üste çıkarlar gerek yok böyle bir muhabbete.
Inanin is hayatimda kimseyle hal hatir sorma disinda asla muhabbete bile girmiyorum ki konusmalar carpitilmasin diye. Ne ben onlarin ustuyum orda ne de onlar benim. Cok alakasiz gorev alanlarimiz. Arada ki tek bag evrak teslim edilmesi ve bu evraklar uygun veya degil diye mail atmam. Oyuzden onlara otorite kurmam zaten mumkun degil boyle bir amacim da yok banane ki neden yapayim. Ama onlarin boyle bir cabasi var. Bana saygi duymadigi isiyle ilgili bir aksaklik yarattigi zaman onund ahesap verecegi bir ustu var bu da beni ilgilendirmez. Bana ozel degil tavirlari genel olarak o sekildeler zaten. Cekindigimi ve bunun neden olabilecegi zaten sordugum sorunumdu soylediginiz yeni bir sey degil zaten benim belirttigim husus. Buraya konu acma sebebim zaten insanlarin fikirlerini duymak
Olabilir begenmek zorunda degilsiniz elbette.duydugunuz fikirler hoşunuza gitmediğinde takındıgınız tavrı begenmedim.
neyse ne yazılsa boş, 10 yıl sonra bu site var olur ve siz de burada olursanız tekrar konuşuruz belki
Is hayatinda tecrube tabiki onemlidir ama sonucta bir hastane de yeni goreve baslayan doktora oranin 20 senelik sekreteri akil verip yonlendirmeye calismaz diye dusunuyorum. Herkesin gorevi farkli. Ayni isi yapiyor olsak ve bir sey soyleseler inanin durur dusunurum. Ama 3 evragin 2 si uygun ne olacak iste kabul edin diye bir yorum yaparlarken bu da benim gorevim ben karar vereyim isterseniz diyemeyip aciklama yapiyorum. Bunu neden yaptigimi da anlayamiyorum sorunum da bu acikcasi.
Şimdi şöyle oluyor. Onay için gelen evraklar bazen mailden bazen elden teslim ediliyor. Mailden gelenleri direk kendim alip yanitliyorum. Elden teslim alinanlari danisma alip bana haber veriyor ben onlardan aliyorum. Yonetim bu sekilde duzenlemis sistemi. Aslinda direk bana birakilsa hic sorun kalmayacak. Ama esas sorunum ne bu ne danismanin tavri. Sonucta garip davranan insanlar her yerde. Ben hic hesap verme zorunlulugum olmayan birilerinden neden cekiniyorum onu anlayamiyorum.Evrakların size ulaşma şekli nasıl?
Ordan başlayalım olayı çözmeye.
Haklisiniz. Ben aslinda onlardan cok kendimin neden boyle hissettigini anlamaya calisiyorumBu tarz insanlar hep var ve olacaklar.
Siz işinize bakın kimseye bir şey yapmak zorunda değilsiniz...
Insani mecbur ediyorlar bazentelefonda çemkirip yüzlerine güleceksin bunlar bundan anlarlar ,
bana soru sormaya korkarlar iş yeirnde , ben çözümü böyle buldum adamına göre muamele
Insani mecbur ediyorlar bazen
Biraz ego herkeste vardır kabul edelim.Haklisiniz. Ben aslinda onlardan cok kendimin neden boyle hissettigini anlamaya calisiyorum
Siz ezik değil naziksiniz. Ünlü bir laf vardır burada sarfedemeyeceğim deveye diken insana .. diye bu devir hakikaten öyle Güleryüz insanlara saçma bir cesaret veriyorKızlar iyi geceler. Mezun olduğum bölüm dışında da bir okul bitirip sınavımı da verip göreve başladım. 2 ay kadar stajım oldu işe başlayalıda 2 ay oldu. Aşırı korkarak işe başladım alanım dışı olduğu için. Ama sorunsuz bir 2 ay geçirdim. Genel müdürle ve diğer bölümlerin müdürleriyle aram çok iyi ve işimi gercekten çok ciddiye alarak yapıyorum. Onlarda farkinda olduğu icin beni benimsediler. Birimimde tek yetkili benim amirim ve hesap verdigim kimsede yok genel müdür dışında. Buraya kadar tamam. Bunu kimsenin işini mesleğini kucumsemek icin soylemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın. Danışmada görevli 2 kadın çalişan var. Firmalar evrak teslimini onlara yapiyorlar bende gün içinde ordan aliyorum. Evrakları ben onaylarsam firmalar çalışma yapabiliyor. Genel müdür bile benim dediğimi yaparken bana sorarken bu arkadaşlar bir şekilde beni yönlendirmeye işimi ögretmeye çalışır gibi bir üslup takınıyorlar. Gerektiği kadar samimiyim ve hep hanımlı hitap ederim. Samimiyetten yüz bulduklarını sanmıyorum. Benim yeni işe başlamam onlarin senelerdir orda olmasından kaynaklı hir sorun var ama tam nedir anlamadım. Asıl sorunum da şu ben en üst mevkide ki müdürüme bile çok rahat davranıp kendimi ifade edip işimi yaparken bana tek kelime etmeye ya da sormaya yetkisi olmayan bir birim tarafindan nasil yönlendiriyorum daha dogrusu buna nasil izin veriyorum. Inanin anlamiyorum neden boyle davrandigimi. Kendimi karşılarında ezik gibi hissediyorum nerdeyse korkuyorum. Fobi gibi oldu resmen gun icinde danışmaya uğramak. Bir kere terslesem sorun çözulecek aslında ama yapamıyorum. Yani bana işimi ögretmeyin lutfen demek bu kadar zor olmamalı. Müdürden veya daha yetkili birinden çekinsem anlayacağim ama bu cok saçma. İşe henüz tam hakim olmamanın verdigi çekingenlik desem gene de danışma ne alaka ? Biraz insanlari tersleyen bilmiş tipler. Kötü olmayı mi göze alamıyorum anlamadım. Çok özgüvenliyken böyle çok alakasız insanlar karşısında tam bir eziğe dönüşüyorum bazen.Kızlar nasil davranmaliyim sizce bu neden oluyor ? Bana yardımcı olun lutfen
Muhtemelen onları daha güçlü ve baskın gördüğünüz için çekiniyorsunuz.Şimdi şöyle oluyor. Onay için gelen evraklar bazen mailden bazen elden teslim ediliyor. Mailden gelenleri direk kendim alip yanitliyorum. Elden teslim alinanlari danisma alip bana haber veriyor ben onlardan aliyorum. Yonetim bu sekilde duzenlemis sistemi. Aslinda direk bana birakilsa hic sorun kalmayacak. Ama esas sorunum ne bu ne danismanin tavri. Sonucta garip davranan insanlar her yerde. Ben hic hesap verme zorunlulugum olmayan birilerinden neden cekiniyorum onu anlayamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?