İş yerinde mobbing

İş yerinde mobbinge uğrayanlar nasıl dayanıyorsunuz, artık dayanamayacak noktaya geldim 5 aydır iş hayatımdayım meslekten soğudum.
Mobbinge uğradığınıza emin misiniz? Geçmiş konularınız hep işe alışamamak demir eksikliği yorgunluk vs vs siz iş hayatından çalışmak istemediğiniz için soğumuş olmayasınız ?

Mobbinge uğradığınıza emin misiniz? Geçmiş konularınız hep işe alışamamak demir eksikliği yorgunluk vs vs siz iş hayatından çalışmak istemediğiniz için soğumuş olmayasınız ?
Ben çalışmak istemesem bu ağır koşullara 5 ay dayanır miydim? İş yerindekiler bile sen iyi dayanıyorsun diyor bana. Evet çok yoruluyorum çünkü hep en ağır engelleri çocukları ben alıyorum bu şartları kimse kabul etmez

Tamam bu şartları kabul etmiyorsanız istifa edersiniz bitti gitti ama insanları bir kurumu mobbing uyguluyorlar diye karalamaya gerek yok kendini kandırma zor geldi dayanamıyorum de çoğu kişinin başına gelmiştir

Tamam bu şartları kabul etmiyorsanız istifa edersiniz bitti gitti ama insanları bir kurumu mobbing uyguluyorlar diye karalamaya gerek yok kendini kandırma zor geldi dayanamıyorum de çoğu kişinin başına gelmiştir
Öğretmenlere değer vermemek, bir şikayetini bile dikkate almamak kasti olarak tam tersini yapmak köle gibi görmek mobbing değil midir ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…