- 20 Ağustos 2015
- 6.458
- 15.545
- Konu Sahibi Monica Bellucci
Neden sana bu kadar takmış olsunlar ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cüzdanım Fermuarlı kendi kendine açılması paranormal bişey hayır kart içindeydi sabah kendim masada koydum gördümDoğum tarihini istemesi ilginizi çektiğine göre bu konularda bilginiz var
Cüzdanınız nasıl bir cüzdan acaba?
Çıtçıtlı falansa bozulmuş olabilir mi?
Belki kartınızı düşürdünüz?
Bu kadar korkuyorsanız öyle kağıt olayları varsa bence çıkın oradan.
İşe girerken verdiğiniz formdan doğum tarihini bulabilirler birde aklıma o geldi.
Fermuarlı canım,Bir de cüzdanın nasıl ? Çıt çıtlı mı ? Benim cüzdanım çıtçıtlı ama bozuldu ben kapatıyorum o kendisi açılıyor.. Ama içine sinmeyen birşeyler varsa o iş yerinde 1 dk bile durma çıkışını al bence
Fermuarlı mı?!Cüzdanım Fermuarlı kendi kendine açılması paranormal bişey hayır kart içindeydi sabah kendim masada koydum gördüm
Yemin ediyorum fermuarlı zaten ben 1 2 dakika konuşamadım şok yaşadım çanta gözümün önünde olmasa inanmam korkmamFermuarlı mı?!
Gerçekten gitmeyin bir daha oraya.
Tövbe yarabbim.
Bana dokundugunu hissediyorum zaten burdan bi kardeşim bile rüyamı görmüşSen o yerden tıpışlamaya bak ...
Büyü vs tabiki var
nasıl ki iyilik varsa kötülük de var illa ki ucu sana da dokunur
Üstelik falcılara da gidiyorlarmış
Dediğim gibi o büyü illaki size de dokunur demedi demeyin.Yemin ediyorum fermuarlı zaten ben 1 2 dakika konuşamadım şok yaşadım çanta gözümün önünde olmasa inanmam korkmam
SanmıyorumSeni korkutmak icin yapiyorlar gibi geldi..
Ne demek bu?? Bir özelliğiniz derkeninşaAllah banlik bir konu değil mi ??
Gayette banlik bir konu, bir özelliğiniz olduğunu düşünmüyorum...
Ay o zaman oku üfle kendini ve çık o işyerinden hemen. Ben çom korkarım böyle işlerden aman Allah korusunFermuarlı canım,
Üstelik falcılara da gidiyorlarmış
ben ne dersem sormadan yapıcaksın
Kürtçe şu şekilde dış ticaret yapıyorlar
Irak irandan müşterileri var