12 bin miBulunduğum şehirde inşaat aşamasında iki katlı bahçeli villa tipi bir iş yeri var. İnşaatın dış kısmı bitmiş ama 12.000 tl ye iş dizaynını kiralayacak olan kişinin istediğine göre yapacaklar. Orayla görüştük kafamıza da yattı. Ama beni düşündüren tek şey virüs. Hem kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum hemde artık ev hayatı çok sıkıcı gelmeye başkadı. Bende ingilizce öğretmeniyim zaten hem kreşte hem ilkokulda çalıştım. Az çok tecrüben var. Maddiyat olarakta takılarımı bozmayı düşünüyorum. Birde kosgeb kadın girişimcilik sertifikası aldım iş yerini açmadan önce proje sunup hibe desteğide alabilirim.
Evet iç dizayn için 12 bin kira depozito hariç tabi ki.12 bin mi
Bana da az geldi, o kadar kapsamlı bir işletmeyi 12000 e dizayn etmek çok zor. En kalitesiz malzeme kullanılırsa belki ama çocuk bebek üzerine bir işletmede bu ne kadar etik olur bilmem12 bin mi
Minyatür değildir herhalde işletme.Bana da az geldi, o kadar kapsamlı bir işletmeyi 12000 e dizayn etmek çok zor. En kalitesiz malzeme kullanılırsa belki ama çocuk bebek üzerine bir işletmede bu ne kadar etik olur bilmem
Minyatür değildir herhalde işletme.Gercekten 12 bin ise hic durmayin konu sahibi pandemi hak getire.
Yine de düşünüyorum düşünüyorum ben bu işin altından 1 milyona bile çıkamam