- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
ya sinirlenmeyin...haklisiniz, sonucta oyle isleri de birilerinin yapmasi lazim...:))...
kızlar bir internet sitesine cv doldurmuştum dün ..ve bu sabah aradılar cv niz olumlu görüşmeye bekliyoruz dediler pazartesi gidicem...kozmetik mağazası burası...daha önce hiç çalışmadım deneyimim yok..zaten ilandada deneyimli deneyimsiz elemanlar alınacaktır yazıyordu...arayan adamda sordu deneyimli değilim dedim kuaförde çalıştım daha önce makyaj konusunda falan oldukça ustayım dedim.ki daha önce gelin makyajı falan yaptım..adamda zaten deneyimsiz de olabilir bizim için dedi...ama ben korkuyorum işi becerememekten ...sonuçta o makyaj malzemelrinin birsürü numaraları falan oluyo..sonra okadar şeyin fiyatını öğrenip müşteriye söylemek falan nebilim yaa hemen alışırmıyım sizce...istiyorumçalışmayı çok biliyosunuz bazı sıkıntılarım var..bide şöle bişe eşim işe sabah 9 akşam 6buçuk 7 de çıkıyor girişçıkışları genelde bu şekilde..ve pazar tatil eşimecumarteside yarım gün...bu işde giriş çıkış saati eşimle farklıysa bunu nasıl yapıcam ...beraber eve gelmek iyi olurdu ondan sonra çıkıp eve gelmek istemiyorumeve de uzak iş..sabah yalnız gitmekde istemiyorum onunla gitmek istiyorum....çalışmayıdaçok istiyorum çokihtiyacım var....ne yapıcam kızlar ben yaa
daha önce hiç çalışmadıüğım için aklıma bu tarz şeyler geliyor...ben bahanwe falan üretmiyporum ki sadece tecrübeli arkadaşlara sormak istedim hemen önyargılı olmayın..neyse hayırlısı
daha önce hiç çalışmadıüğım için aklıma bu tarz şeyler geliyor...ben bahanwe falan üretmiyporum ki sadece tecrübeli arkadaşlara sormak istedim hemen önyargılı olmayın..neyse hayırlısı
elbette sana yardımcı olmak istiyoruz.ön yargı değil bunlar.. kaç yaşındasın?
Bence her halukarda gidip görüşmelisiniz.
İş görüşmesi dahi bir tecrübedir.
Ortama, şartlara bakın. Sorular sorun.
Açılmış olursunuz sosyal olarak.
Uygun görmezseniz 1 gün sonra Size geri dönmemde sakınca var mı? diye sorar çıkarsınız.
Ertesi gün kararınızı bildirirsiniz.
Korkmanız normal ama hangi işi yaparsanız yapın ilk aylar zor geçecektir.
Herkes işi ile ilgili bir şeylere, birilerine sabır ediyor.
Kimi yol, kimi mesai, kimi zor patron, kimi de eksik maaşlar ile uğraşıyor.
Olur da bir iş nasip olursa kendinize zaman verin 2 ay dayanacağım gibi.
Öyle öyle alışırsınız.
Aklıma gelmişken belirtmek isterim.
İş görüşmesine gittiğinizde paraya ihtiyacınız çok, çalışmaya ihtiyacınız çok gibi özel durumlarınızı hissettirmeyin.
Beden dilinizle dahi belli etmemeye çalışın.
Mesafeli, serin ve kendinizden emin durmaya çalışın.
Allah yardımcınız olsun.
ay arasammı kızlar lütfen bişe deyin ya
arayınca ne dicem pazarlama işiyse gelmemmi dicem bunu kibar bi dille sölesem yine sorun olurmu..
buarada pazarlamacı arkadaşlara sonsuz saygım var asla yadırgamıyorum lütfen yanlış anlamyın sadece bu meslekte kendime güvenmediğim için bunu istemiyorum..yoksa pazarlamcı arkadaşlara herzaman gıptayla baktım okadar düzgün konuşuyorsunuzki:)
Benim çalıştığım iş yerinde ve önceki iş yerimde mülakata çağırılan biri arayıp,
" iş buysa baştan söyleyin, boşuna gelmeyeyim." derse
O kişinin mülakatı iptal edilir diye düşünüyorum.
Bu kötü bir izlenim. Tabii bu benim yorumum, gözlemim.
Ben çalışmayacağımı bile bile çok mülakata gittim.
Aksi kaçmak gibi geldi bana.
Onlardan dinlemeden ne işi olduğunu tam olarak bilmek mümkün mü?
kızlar bir internet sitesine cv doldurmuştum dün ..ve bu sabah aradılar cv niz olumlu görüşmeye bekliyoruz dediler pazartesi gidicem...kozmetik mağazası burası...daha önce hiç çalışmadım deneyimim yok..zaten ilandada deneyimli deneyimsiz elemanlar alınacaktır yazıyordu...arayan adamda sordu deneyimli değilim dedim kuaförde çalıştım daha önce makyaj konusunda falan oldukça ustayım dedim.ki daha önce gelin makyajı falan yaptım..adamda zaten deneyimsiz de olabilir bizim için dedi...ama ben korkuyorum işi becerememekten ...sonuçta o makyaj malzemelrinin birsürü numaraları falan oluyo..sonra okadar şeyin fiyatını öğrenip müşteriye söylemek falan nebilim yaa hemen alışırmıyım sizce...istiyorumçalışmayı çok biliyosunuz bazı sıkıntılarım var..bide şöle bişe eşim işe sabah 9 akşam 6buçuk 7 de çıkıyor girişçıkışları genelde bu şekilde..ve pazar tatil eşimecumarteside yarım gün...bu işde giriş çıkış saati eşimle farklıysa bunu nasıl yapıcam ...beraber eve gelmek iyi olurdu ondan sonra çıkıp eve gelmek istemiyorumeve de uzak iş..sabah yalnız gitmekde istemiyorum onunla gitmek istiyorum....çalışmayıdaçok istiyorum çokihtiyacım var....ne yapıcam kızlar ben yaa
badezuzum niye niyetim olmasın ya tecrubesizim korkuyorum yapabılırmiym diyorum sonuçta işten cıkarılmakta gurur kırıcı .sence pazarlama değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?