- Konu Sahibi kaderiminoyunu
kızlar bir internet sitesine cv doldurmuştum dün ..ve bu sabah aradılar cv niz olumlu görüşmeye bekliyoruz dediler pazartesi gidicem...kozmetik mağazası burası...daha önce hiç çalışmadım deneyimim yok..zaten ilandada deneyimli deneyimsiz elemanlar alınacaktır yazıyordu...arayan adamda sordu deneyimli değilim dedim kuaförde çalıştım daha önce makyaj konusunda falan oldukça ustayım dedim.ki daha önce gelin makyajı falan yaptım..adamda zaten deneyimsiz de olabilir bizim için dedi...ama ben korkuyorum işi becerememekten ...sonuçta o makyaj malzemelrinin birsürü numaraları falan oluyo..sonra okadar şeyin fiyatını öğrenip müşteriye söylemek falan nebilim yaa hemen alışırmıyım sizce...istiyorumçalışmayı çok biliyosunuz bazı sıkıntılarım var..bide şöle bişe eşim işe sabah 9 akşam 6buçuk 7 de çıkıyor girişçıkışları genelde bu şekilde..ve pazar tatil eşimecumarteside yarım gün...bu işde giriş çıkış saati eşimle farklıysa bunu nasıl yapıcam ...beraber eve gelmek iyi olurdu ondan sonra çıkıp eve gelmek istemiyorum eve de uzak iş..sabah yalnız gitmekde istemiyorum onunla gitmek istiyorum....çalışmayıdaçok istiyorum çokihtiyacım var....ne yapıcam kızlar ben yaa