• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş ortamı flört

hibiskus2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2016
8
2
86
30
Merhaba öncelikle içim doldu taştı o yüzden yazma gereği duydum fikirlerinize ihtiyacım var ben 30 yaşında mühendis bir bayanım iş yerinde çalışıyorum gayet güzel dikkat çeken bir tipim sürekli farklı sporlar yapar elimden geldiğince konser etkinlik katılırım iş yerimizde çalışan bi departman müdürü var bekar yakışıklı ama gereksiz playboy gibi davranan ki öyle bile olsada çocuk yaşta kızlarla görmüştüm gereksiz hava yapmaya çalışıyor o konuda neyse instagramdan takipleşiyoruz sürekli en kısa zamanda bakar hiç like atmaz ama takip eder bazen yüz yüze yorum bile yapar ama hiç bir tepki yok ne görüşme isteği ne birşey tık yok bunda sonra başka bir daha üst düzey yönetici birisi var oda aynı şekilde sürekli takipte o bazen iki ayda bir like atar her tatilde nereye gidiyorsun der görünce konuşmaya çalışır falan ama ondan da tık yok artık evlenmek istiyorum niye kimse bana adım atmıyor deliricem bir destek akıl fikir lütfen

Sana bu konuyu cok derinlenmesine anlatayım. Genelde üst statüye sahip pozisyonlarda çalışan kişilerin iş hayatında prensipleri oluyor. İş yerinden biriyle konuşmazlar. Birde genelde statü arttıkça çevresindeki sevenleri azalır. Bu kişilerin içlerinde birtakım narsist emareler vardır. Kolayca manipüle edebilecekleri, sürekli kendilerini anlatıp hayran bakışları üzerine toplayacağı kitle genelde genç kızlardır. Benim de öğrencilik dönemimde mühendis ve manager konumda sevgilim olmuştu. Şimdilerde daha iyi anlıyorum neden böyle ilişki tercih ettiklerini. Kolayca manipüle etmek için. Yani sadede gelecek olursak çeşitli faktörlerden dolayı yaklaşmıyor olabilir. Farklı yerlere yönelin derim

Sana bu konuyu cok derinlenmesine anlatayım. Genelde üst statüye sahip pozisyonlarda çalışan kişilerin iş hayatında prensipleri oluyor. İş yerinden biriyle konuşmazlar. Birde genelde statü arttıkça çevresindeki sevenleri azalır. Bu kişilerin içlerinde birtakım narsist emareler vardır. Kolayca manipüle edebilecekleri, sürekli kendilerini anlatıp hayran bakışları üzerine toplayacağı kitle genelde genç kızlardır. Benim de öğrencilik dönemimde mühendis ve manager konumda sevgilim olmuştu. Şimdilerde daha iyi anlıyorum neden böyle ilişki tercih ettiklerini. Kolayca manipüle etmek için. Yani sadede gelecek olursak çeşitli faktörlerden dolayı yaklaşmıyor olabilir. Farklı yerlere yönelin derim
Pozisyon olarak onlar benden üstün gibi dursada birisi işletme mezunu satınalma müdürü birisi iktisat mezunu patron alt statü olarak görecekleri asla bir durum yok patron olan bir defa alkollüyken mesaj bile attı ama bir daha adım gelmedi

Back
X