- 5 Mart 2014
- 239
- 136
- 103
- Konu Sahibi izmirandizmir
-
Ben duramam tek basima derken??bi rahatsizliginiz filan mi var..yoksa yetiskin bir kadin kendi evinde10 gun neden duramasin..ilgincmis
Millet is bulmak icin deli oluyor, kimisi minicik bebegini birakip calisiyor siz de 10 gunluk tatil icin ise baslamiyorsunuz. Demekki maddi manevi bu ise ihtiyaciniz yok baslamayin o halde
öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar ;
çok uzatmadan başliyim zaten gerginimde.
şimdi ben bi iş buldum daha doğrusu istediğim bir iş. eşimle de konuştuk tamam dedik. ben iş görüşmesine gittim her şey çok güzeldi Haziranın ortası gibi işe kabul edildim.
şimdide eşim tutturdu ''e sen işe gircen ama biz kurban bayramında memlekete gitcez'' dedi. bende ''gidemeyiz çünkü iş yerinin vereceği izin en fazla 3 gün olur'' dedim.
eşimde ,''ozaman söyle konuş ben başlarım ama kurban bayramında eşim 10 gün izinli bana da okadar izin verin memlekete gidicez'' dicekmişim. Allahım ya o kadar sinir oldum ki. ''hiç öyle bişey mümkün mü sence ben kendimi rezil edemem işe girmeden hem izin isteyemem hemde 10 gün hiç diyemem '' dedim. eşimde bana ''e boşver ozman çalışma napalım'' dedi. bende ''tamam'' dedim yarın arıyıp çalışamıcam dicem. şimdi bide şunu söyliyim eşimde bende ailelerimizden ayrı şehirlerde yaşıyoruz. benim ailemin yanına haziranda gidip gelicez , onun ailesinin yanına da kurban bayramında gidicez diye anlaşmıştık. şimdi böyle olunca ''ben bunaldım artık gitmek istiyorum kurbanda '' diyor.
sizce inat edip işe girmeli miyim yoksa daha çok bunalmasın diye işe girmesem de kurbanda onun memleketine mi gitsek..
10gun tatil yapacaktim 3gun yetmez diyip,
bunaldim anacim da anacim diye tutturan kisinin "eeh bosver calisma ozaman" cumlesine "tamam" seklinde yanit verdiginiz surece bu olaylari kararsizliklari daha coook yasarsiniz.
Is de olur es de, yeter ki iki taraftan kimse bencillik yapmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?