• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş mi eş mi

ihtiyacınız yoksa calısmayın gıdın esınızle...
ama 10 gunun sonunda esınız ıse basladıgında evde kalıp bunalıcak olan sızsınız. bunuda unutmayın.
boyle bır fırsat gelır mı bılınmez. anladıgım kadarıyla ıste sızın ıstedıgınız sartlada zaten. bence 3 gunluk gıdın cok uzak degıllerse o kalsın sız donun.
ınsanın basına hersey gelıyor neler goruyoruz duyuyoruz belkı kımımız yasıyoruz o yuzden yalnız kalma konusunuda aşmalısınız bence.

İstediğiniz gibi bir iş bulmuşsunuz sırf eşinizin izniyle çakışıyor diye ayağınıza gelen firsatı tepecek misiniz?

İş mi eş mi diye başlığı okuyunca eşinizn çalışmanıza izin vermiyor zannettim ama öyle bir durum yok ortada. 3 gün gidin eşinizle sonrası eşiniz kalsın siz dönün...

Çok istiyorsa 3 gün gider ailesinin yanında kalırsınız. Maddi durumunuz çok mu önemli de 10 gün ailesinin yanında kalamayacak diye işe gitme diyor bence iş her zaman bulunmuyor kaybetmemeye bakın.

Tatil icin isten vazgecilir mi ya.bir daha bu firsat gelecegi ne malum.ama tatil herzaman yapilir.uc gunlugune gidin gelin.insanin her istedigi herzaman denk olmaz.azicik sabir ve fedakarlik ta gerekir kimi zaman.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bu zamanda duzgun temiz is bulmak zor bence kacirma😉fakat esinide kirma gidin sen 3 gun kal o 10 gun 10 gun icin guzel isimi kaciricaksin 😬sonra evde bunalan yine sen oluyorsun 😔

Saglik ve afiyette kal 🌹

Siz bu işi istediğinizden emin misiniz çünkü bayrama daha 4 ay var o zamana hayatınızda çok şey değişir işe başlamadınız ama hamile kaldınız diyelim doktor da kalkma yat dedi o zaman eşiniz ne yapacak ben tatile güçten çocuğu aldır diyecek hali yok ya
Bence eşinizde güzelecek konuşun bunalmış olabilir o gitsin tatile yine siz çalışınca maddi durumunuz daha iyi olur daha sık gidersiniz uzakmış paranız olunca uçakla gidersiniz anlatın bunları eşinize sakince anlayabîlir bence
Bir de ben o yalnız gidemez çünkü ben kalamam demişsiniz bir arkadaş sormuş neden kalamıyorsunuz eşi vardiyalı çalışan şehir dışına giden ya da boşanmış olan binlerce kadından neyiniz eksik gündüz işe gider gecede gelir evinizde oturursunuz tıpkı şimdi eşiniz işteyken oturduğunuz gibi gece de yatarsınız
Son söz işi istiyorsanız mücadele edin gerekirse eşinizde gerekirse korkularımızda hayatta hiçbirşey kolay değil maalesef

Aynı şeyleri yazıcam arkadaşlarla ama 3 gün (belki o zamana kadar karşılıklı güven ortamı oluşur ve 1-2 gün uzatabilirsiniz tatili) eşinizle gidin, uzakmış ama uçakla kısalır herhalde yol.

Birkaç gün de yalnız kalmanız gerecek, çalışırken o kadar problem etmezsiniz bence bunu, hiç yalnız kalamayan insan değilsiniz sonuçta.

Iş imkanı kısıtlıysa tepmeyin bu fırsatı.

Yalnız kendinizi şartlamayın öyle kalamam edemem diye.
Psikolojik sıkıntıları olan veya kötü bir muhitte oturanları tenzih ediyorum da yetişkin insan neden yalnız kalamasın?
Keyifli bile olur biraz yalnızlık.

Son düzenleme:
Ben duramam tek basima derken??bi rahatsizliginiz filan mi var..yoksa yetiskin bir kadin kendi evinde10 gun neden duramasin..ilgincmis

Millet is bulmak icin deli oluyor, kimisi minicik bebegini birakip calisiyor siz de 10 gunluk tatil icin ise baslamiyorsunuz. Demekki maddi manevi bu ise ihtiyaciniz yok baslamayin o halde

Ben baslamak istemiyorum demedim ki. Esim cok israr ediyor. Ben kurbanda memleketime gitmek istiyorum diye. Hem kendisi yalniz gitmek istemez benimle dolasiyo cunku. Ben yalniz kalamam dememin sebebide asiri derecede korkuyorum yalniz kaldigimda o yuzden dedim.bende bu yaza bebek dusunuyoduk ise girersen ertelic yani. Ama benim demek istedigim esimide kirmak istemiyorum ama ise girmeyide cok istiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet tatile gitsek geri donuste yine bunalim geciren ben olucam. Bizim bi arkadas var burda gitsin esin olmazsa cok korkarsan ben gelirim ya da sen gelirsin dedi. Bugun esimle tekrar konustum bi ton laf saydi. Konus adamlarla ben bunaliyorum diyo. Bende dedim ki zaten izmire gitcez bi kac gun sonra gelincede ise baslicam izmire at stresini dedim . Hayir illa ben kendi memleketime gitcem diyo. Annesini babasini ozledi desem bayramdan once eylulde bize gelcekler. Boyle olunca inatlasiyo gibi gelio bana. Bende insanim yani benimde canim var bende patliyorum bunaliyorum

öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar ;
çok uzatmadan başliyim zaten gerginimde.
şimdi ben bi iş buldum daha doğrusu istediğim bir iş. eşimle de konuştuk tamam dedik. ben iş görüşmesine gittim her şey çok güzeldi Haziranın ortası gibi işe kabul edildim.
şimdide eşim tutturdu ''e sen işe gircen ama biz kurban bayramında memlekete gitcez'' dedi. bende ''gidemeyiz çünkü iş yerinin vereceği izin en fazla 3 gün olur'' dedim.
eşimde ,''ozaman söyle konuş ben başlarım ama kurban bayramında eşim 10 gün izinli bana da okadar izin verin memlekete gidicez'' dicekmişim. Allahım ya o kadar sinir oldum ki. ''hiç öyle bişey mümkün mü sence ben kendimi rezil edemem işe girmeden hem izin isteyemem hemde 10 gün hiç diyemem '' dedim. eşimde bana ''e boşver ozman çalışma napalım'' dedi. bende ''tamam'' dedim yarın arıyıp çalışamıcam dicem. şimdi bide şunu söyliyim eşimde bende ailelerimizden ayrı şehirlerde yaşıyoruz. benim ailemin yanına haziranda gidip gelicez , onun ailesinin yanına da kurban bayramında gidicez diye anlaşmıştık. şimdi böyle olunca ''ben bunaldım artık gitmek istiyorum kurbanda '' diyor.
sizce inat edip işe girmeli miyim yoksa daha çok bunalmasın diye işe girmesem de kurbanda onun memleketine mi gitsek..

ne memleketmiş arkadaş kısa süreliğine gidin yani 10 gün mecburmusunuz boşverin ya işinize gücünüze bakın

10gun tatil yapacaktim 3gun yetmez diyip,
bunaldim anacim da anacim diye tutturan kisinin "eeh bosver calisma ozaman" cumlesine "tamam" seklinde yanit verdiginiz surece bu olaylari kararsizliklari daha coook yasarsiniz.

Is de olur es de, yeter ki iki taraftan kimse bencillik yapmasin.

Tamamdir arkadaslar sorun cozuldu. İse baslamadan 10 gun benim memleketimde,10 gun esimin memleketinde kaliyoruz. Kurban bayramindada calismaya devam bi yere gitmiyorum.

10gun tatil yapacaktim 3gun yetmez diyip,
bunaldim anacim da anacim diye tutturan kisinin "eeh bosver calisma ozaman" cumlesine "tamam" seklinde yanit verdiginiz surece bu olaylari kararsizliklari daha coook yasarsiniz.

Is de olur es de, yeter ki iki taraftan kimse bencillik yapmasin.

3 gun yetmez degil ama cok uzak gidisimiz 14 saat o yuzden 3 gunlugune gitsek 1 gun kalmis gibi olucaz. Esim ailesini cok ozlemez yani anacim anacim demez pek. Ki zaten kayinvalide ve kayinpeder her eylulde gelir yanimiza. O yuzden daha cok ankarayi ozler.

Back