İş konusunda inanılmaz mutsuzum ama üzerimde baskı var

Boş durma kısmını anlayabiliyorum çünkü benim de bunalma sorunumdan biri bu. Boş boş bekleyeceğimi bildiğim yere gidesim gelmiyor. Sabah yataktan çıkmamak için oyalanıyorum da.

Yerinizde olsam boş oturma kısmını iletirim, isteğinizi de görürler veya süreci hızlandırırlar.

Orada bilgisayar varsa veya evde dizüstü varsa teze biraz başlayın. Bilmiyorum tezinizin içeriğini ama genel bilgiler için taradığınız literatürden ilgili kısımları yazın. Teze ara verince de tekrar başlaması zor oluyor.

Evet ben de öyle düşündüm bugün. İş bilgisayarıma tezimi atıp boş kalınca tez yazıcam

Hanımefendi tabi ki insanların suratına gidip "evden calisirsan kovulursun!!!!" demiyorum
Türk şirketinde olduğumuz ve şirket kültürümüz uzaktan çalışmayı normalleştiremediği, performans gözle görülür düştüğü için bizim ekibe gelenlere "şirket evden çalışmaya haftada bir gün izin veriyor ancak biz ekip olarak tamamen ofisten çalışıyoruz. özel bir durumunuz olursa veya evden çalışmanızı gerektirecek bir sebep doğarsa iletişimde kalalım" diyoruz.

En 6 ay sık disini 1 2 ay sonrada evden calismak istedigini soyle .sonra sende baska bir is deneyim bulursun zaten .bir yandanda iyi herlerde is bak ama orayada kapagi atmaya bak hevelis olmasan bile hevesli gorun .ekmek aslanin agzinda.

Ko
Korkunc bir uslubun var .Millete eziyet etmek niye ? Hybrit zaten full evden degi ki haftada 2 veya 3 gün .Patrondan cok patronculuk oynuyorsunuz .elindeki nitelikli cakisanlar bir bir hybrit yerlere gittiginde seninde ne kadar iyi bir yinetici oldugunu anlayacaktir sirket :)

En 6 ay sık disini 1 2 ay sonrada evden calismak istedigini soyle .sonra sende baska bir is deneyim bulursun zaten .bir yandanda iyi herlerde is bak ama orayada kapagi atmaya bak hevelis olmasan bile hevesli gorun .ekmek aslanin agzinda.
Haklısınız elimden geleni yapıyorum, ilk maaşımı alınca biraz daha motive olurum heralde

Çılgın ördek öyle bir yazmışsın ki sankim kümeste kaz,tavuk, horoz, cücük artık kim varsa hepsini tepeleyip perişan edecekmişsin havası aldım yanılıyorumdur inşallah

Çılgın ördek öyle bir yazmışsın ki sankim kümeste kaz,tavuk, horoz, cücük artık kim varsa hepsini tepeleyip perişan edecekmişsin havası aldım yanılıyorumdur inşallah
Hanfendi sinirli değil aslında sadece onların şirketi ve bizim şirket arasındaki farkı idrak edemedi. Onların şirket kültürü evden çalışmaya müsait olmayabilir ama bizimki öyle değil, hatta ilk iş günümde ik tarafından söylenen ilk şey ayda 15 gün evden çalışma hakkım olduğuydu, nitekim kimse bu kurala dahi uymuyor koca ofiste şu an iki kişiyiz. Üçüncü haftamda olmama rağmen sabah ilk kez gördüğüm biri vardı, yeni tanıştık. Ama kendisi bir çalışanın hakkını aramasından rahatsız oluyor garip şekilde. Neyse ekibindekiler düşünsün, banane. Bu arada işe alıştım akşam trafiğinde geçen haftaki kadar gerilmiyorum

İyi okulların birinden mezun mühendis bir ablanım. Yüksek lisansımı yaptım. Her sabah 5te kalkıyorum. Evden çalışma yeni çıkan bir şey ve her mühendisliğe uygun değil zaten. Mühendislik okurken ne bekliyordunuz bilmiyorum ama çalıştığımız ortamlar genelde pis fabrika ortamları ve vardiyalı çalışılan yerler. Sabahları çok erken saatlerde çalışmaya başlayıp gece geç vakitlerde eve dönebiliyoruz. Bizim şirkette de şu an part time lar var evden çalışma verilmiyor onlara. Ortamı görüp insan tanımları işe adapte olmaları gerekiyor. Vardiyaya getirdiğimiz part time çocuklar var. pozisyonum gereği bana da verilmiyor evden çalışma. Ve dağ başında çalışıyorum. Yapacak bir şey yok. Kimse kolay olduğunu söylememişti.

Verilen görev yerine getiriliyorsa yataktan çalışmanın sizin için ne sakıncası var? İnsanları ofise getirmek nasıl bir tatmin?

İş ortamı okul gibi değildir. Herkesle hemen samimi olunmaz. Bir sabredin sakince oturun. Yöneticinizle konuşun iş isteyin. Sosyalleşme yavaş yavaş olur. En az 6 ayı var o işin.

Kolay olacağı söylenmedi hatta ben okurken stajımı çok ağır sanayi olan bir yerde yaptım. İnşaat demiri ve çelik üretiyorduk. Zaten hazırlıklıydım. Ama endüstri mühendisliği okuduğum için meslektaşım çok arkadaşım var ve ben yüksek lisans hazırlığı+ilk senesini okurken kaybettiğim iki yılda onlar iş hayatına atıldılar. Ne koşullarda nerelerde çalıştıklarını biliyorum, kendi mesleğim özelinde konuşacak olursam gerçekten sizin söylediğiniz ya da benim zamanında düşündüğüm gibi ağır koşullarda ya da tamamen saha ortamlarında çalışmıyorlar. Nitekim benim talebim tamamen evden çalışmak değildi ama bir şekilde kendimi ifade edemiyorum. Yarı saha yarı ofis çalışan bir birimdeyim. 3 gün sahaya inmeyi planlıyorum hatta indirsnler diye yalvarıyorum. İş öğrendikten sonra ofis işlerini iki gün evden yapayım dedim sadece. Şu an 4 gün ofis 1 gün ev yapıyorum. Alıştım sayılır.

Çok yeni daha sabredin zamanla dengeye gelecektir o halde.

Esim uni mezuniyeti sonrasi ilk is deneyimine bir bankada kk satarak basladi. Insanlarin tavri, surekli hedef zorunlulugu, sabah aksam yaz kis sokak sokak dolaşmak asiri asiri zordu. Ama isten ayrilinca cv de o bankanın adini goren kapilarini acti. Simdi free calisiyor. Istedigi saatte kalkiyor istedigi zaman eve geliyor. Hedef satis zorunlulugu yok. Rahat yani. O yuzden sikin disinizi 8 ay. Sonrasi daha kolay

Ozel degilse hangi sektorde calisiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…