- 29 Ekim 2014
- 2.363
- 1.797
- 83
Kızlar merhaba, daha evvel ki konularımda iş yerindeki sıkıntılarımdan bahsetmiştim.
Özet geçecek olursam, 5 kişilik iş yerinde kendine zorla müdür dedirten benden sonra buraya başlayan bir eleman beni burada istemiyordu.
Patronuma söylemiş bunu. Patronumda bana söyledi, ama ben senin burada çalışmanı istiyorum ona da gerekli cevabı verdim dedi.
Her neyse konu ona göre böylece kapandı.
Ama sinek küçük mide bulandırır hesabı benim moral motivasyonum yerle bir oldu.
Bir de bunun üzerine patronum maaş+yol+yemek olan durumumu yol yemek dahil sadece maaş olarak değiştirdi şartları.
Ve prim sistemi ile çalışıyoruz. 2015 yılı başından beri hiç prim alamadım.
Firmanın maddi olanakları sınırlı ve kötüye gittiği için.
Çok sıkmak istemiyorum.
Ben burada çalışmaktan soğudum kızlar bu sebeplerden.
Şimdi önüme devlet hastanesinde hostes, danışma olarak çalışma fırsatı çıktı.
2 yıldır şuan ki firmadayım. İş değiştirmek zoruma gidecek ama istenmediğim ve şartlarımın kötüleştirildiği bir firmada kalmak istemiyorum.
Siz ne dersiniz?
Devlet hastanesine geçmeli miyim?
Çalışma saatleri vs çok uygun. Şuan ki iş yerimden 150 tl kadar eksik para almış olucam ama saatlerim vs çok düzene girecek.
Bana bir yol gösterin lütfen.
Devlet hastanesi şartlarını detaylı bilen birileri beni de bilgilendirirse çok sevinirim.
Siz olsanız iş değiştirir miydiniz?
Özet geçecek olursam, 5 kişilik iş yerinde kendine zorla müdür dedirten benden sonra buraya başlayan bir eleman beni burada istemiyordu.
Patronuma söylemiş bunu. Patronumda bana söyledi, ama ben senin burada çalışmanı istiyorum ona da gerekli cevabı verdim dedi.
Her neyse konu ona göre böylece kapandı.
Ama sinek küçük mide bulandırır hesabı benim moral motivasyonum yerle bir oldu.
Bir de bunun üzerine patronum maaş+yol+yemek olan durumumu yol yemek dahil sadece maaş olarak değiştirdi şartları.
Ve prim sistemi ile çalışıyoruz. 2015 yılı başından beri hiç prim alamadım.
Firmanın maddi olanakları sınırlı ve kötüye gittiği için.
Çok sıkmak istemiyorum.
Ben burada çalışmaktan soğudum kızlar bu sebeplerden.
Şimdi önüme devlet hastanesinde hostes, danışma olarak çalışma fırsatı çıktı.
2 yıldır şuan ki firmadayım. İş değiştirmek zoruma gidecek ama istenmediğim ve şartlarımın kötüleştirildiği bir firmada kalmak istemiyorum.
Siz ne dersiniz?
Devlet hastanesine geçmeli miyim?
Çalışma saatleri vs çok uygun. Şuan ki iş yerimden 150 tl kadar eksik para almış olucam ama saatlerim vs çok düzene girecek.
Bana bir yol gösterin lütfen.
Devlet hastanesi şartlarını detaylı bilen birileri beni de bilgilendirirse çok sevinirim.
Siz olsanız iş değiştirir miydiniz?
Son düzenleme: