- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
Böyle başarılı süper hiper güçleri olan bir kadın kk de neden konu açar ki? :) Kendini çok fazla önemsiyorsun acaba gerçek hayatta önemsenmediğinden olabilir mi?
maalesef o şekilde çok fazla üye var burada, kastettiklerim bizzat dediğiniz gibi olan üyeler..
kendi boş vakitleri bolca bulunduğundan ötürü herkesi öyle zannediyorlar..
Lütfen orta düzeyde bir holdingin üst düzey yöneticisi, mikemmel eğitimli konu sahibi ile böyle konuşmayınız. Konu sahibi beni güldürüyor Allah razı olsun cidden.Yauv he he..
Hea sen çok dolu ve yoğun birisin.
O yüzden üç günde bir buraya polemikli bı konu acip istediğin doğrultuda olan mesajlara uzun uzun cevap yaziyorsun..
Biraz da kadere inanın ozaman siz elinizden geleni yaptınız bundan sonrası hayırlısı artık diye rahatlatın kendiniziçok güzel anladım yazdıklarınızı, karışık değil aksine çok da tatlı yazmışsınız teşekkür ederim ama adaylar arasında dişli bir bayan daha var maalesefkadınları alt etmek erkeklerle baş etmek kadar kolay olmuyor..
Nasıl biriymis bilemem. Ailesi yazdirmistir ama ne işe yarar? Mühendis olsan ne Dr olsan ne copcu olsan ne?Mezar taşına meslek yazılan merhum da tıpkı konu sahibi gibi "hırslı" biriymiş galiba
teşekkür ederim yapıcı yorumlarınız için..Nasıl biriymis bilemem. Ailesi yazdirmistir ama ne işe yarar? Mühendis olsan ne Dr olsan ne copcu olsan ne?
Yalnız geliyoruz bu dünyaya yalnız da gidiyoruz gerisi hikaye. Konu Sahibi arkadaşım da dünya hirslarindan uzak huzurlu yaşar inşallah. .
kişiler nasıl da biliyor kendisini değil mi? dipnotta değindiğim üyeler yine formlarındalar, patır patır dökülmüşler..Yauv he he..
Hea sen çok dolu ve yoğun birisin.
O yüzden üç günde bir buraya polemikli bı konu acip istediğin doğrultuda olan mesajlara uzun uzun cevap yaziyorsun..
Ah Be zavallı bu insanlar senin neyini kıskansımln çoğu sana acıyor üzülüyor hattakişiler nasıl da biliyor kendisini değil mi? dipnotta değindiğim üyeler yine formlarındalar, patır patır dökülmüşler..
ben polemikli konu açıyorsam (ki sizin düz algınıza göre durum böyle) , sizde polemiğe girmezsiniz olur biter, bunu dahi başaramıyorsunuz sonra benim gibi insanları kıskanmakla geçiyor ömrünüz
Bacak show gibivulalalalala etik olmayan ne yapabilirsin mesela ?
kişiler nasıl da biliyor kendisini değil mi? dipnotta değindiğim üyeler yine formlarındalar, patır patır dökülmüşler..
ben polemikli konu açıyorsam (ki sizin düz algınıza göre durum böyle) , sizde polemiğe girmezsiniz olur biter, bunu dahi başaramıyorsunuz sonra benim gibi insanları kıskanmakla geçiyor ömrünüz
egonu tatmin ettin miAh Be zavallı bu insanlar senin neyini kıskansımln çoğu sana acıyor üzülüyor hatta
Mutlu olmadığın bir evlilik sevmediğin ve seni istemeyen hir kocan var.sen nereye soracağıni sasirmis ona buna kur yapar hale gelmiş yanında çalışan bir adama bacağını göstermiş bir ust duzey yöneticisin
Kocasina kardeşime baktın diye iftara atan bir zavallı kadın burada gelmiş ahkam kesiyor bırak yönetici olmayı sen daha kendin olmayı bile becerememis bir tipsin. Korkaksin cesaretin yok hiç birşeye o yüzden de yasayamadigin o hayatı burada anlatıyorsun
Bırak o bu olmayı hayatta düzgün olmayı basar yeter