- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
hırsıma nasıl yenik düşmem? sormak istediğim soru bu aslındaBu durumda bizler birşey söyleyemeyiz ki?
hırsıma nasıl yenik düşmem? sormak istediğim soru bu aslında
İyi ama hırslı olmak size zarar veriyor mu?hırsıma nasıl yenik düşmem? sormak istediğim soru bu aslında
haklısınız, teşekkür ederim.. adaletsizlik etmemek tabi ki en önemlisi..bence hırsına yenik düş, hırslı olmak kötü bişey değil, ama adaletsizlik etme tabii, masana bi terazi koyup bu yaptığım doğru mu diye düşünebilirsin, insanın evine masasına koyduğu şeyler bazen çok etkili olabiliyor, adalet ana olabilir bu sembol
bazı durumlarda zararı oluyor.. özellikle ikili ilişkilerimde, evliliğimde hırslı yapım bazen içinden çıkılmaz noktalara sürükleyebiliyor beni..İyi ama hırslı olmak size zarar veriyor mu?
Güzel bir okul,güzel bir iş sahibi olmuşsun.
Hırslarının sana verdiği zarar olmadığı sürece takmamak gerektiğini düşünüyorum.
Evet, bahsettiğiniz türdeki çalışanlara zaten o şekilde davranıyorum :)galiba biraz empatiye ihtiyacınız var.
hırslı ve başarılı olmanız bir kadın olarak beni gururlandırdı.
ama biraz empati yapmayı deneyin.
özellikle yeni başlayan ve işini öğrenmeye çalışanlara karşı.
iyi bir kalp, güleryüz çoğu zaman iş hayatındaki başarıdan daha önemlidir :)
haklısınız.. kötü bir hırs benimkisi ve bende biraz kötü bir insan olma eğilimine de sahibim tüm vicdani özelliklerime rağmen üstelik.. şu anda o pozisyonu almak, genel müdür olmaktan başka tek bir şey düşünemiyorum meselaBen de hırslıyım ama ne zaman nerede duracağımı çok çok iyi bilirim. Zaten iyi hırs kötü hırs muhabbeti bundan ibaret. Sizinkisi kötü hırsa kaçıyo bence. Her zaman en iyisi siz olamazsınız, her zaman sizden iyiler olacak. Zaten dünya tarihinde kötü hırslı insanların sonu hep ateş ortasında kalan akrep misali olmuştur. Bir şeyi hırs yaparken oturup düşünün, sonuçların size getirisi ne olacak? Şu ankinden çok mu farklı bi sonuç alacaksınız ya da sadece hırs yaptığınız için mi başarmak istiyosunuz? Bence böyle mutsuz olursunuz, gerçekten hiç bi zaman mutlu olamazsınız. Umarım arzularınızı, nefsinizi kontrol altına tutacak yöntemler bulabilirsiniz.