- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
-
- Konu Sahibi Passionatewoman
maalesef o şekilde çok fazla üye var burada, kastettiklerim bizzat dediğiniz gibi olan üyeler..evet son yazılan mesajda ne demek istediğniizi anladım. bazıları sırf ego tatmini veya vakit geçirmek için yorum yapıyorlar
sizin seviyenizde bir cevap verdim sizin de egonuz okşansın diye keza bunu istediğiniz çok aşikar..Yorumumu dikkate almissiniz. Size gore iki kelimeyi bir araya getiremeyen fesat insanlardanım neden dikkate alıp kendinize yakışan mahalle agzi bir cevap yazdiniz egonuza dokundu sanirim. Neyse ki açtığınız konulardan sizi bilen biliyor. Daha fazla birşey yazmama gerek yok sanırım. Zira sizin açtığınız saçma ve sahte bir konu yüzünden ceza almak istemem.
+1Biraz da kibirlisiniz. En azından benim izlenimim o yönde. Vicdanınız varsa zaten etik dışı bir davranışta bulunamazsınız. Hayatta her şey para, kariyer demek değil. İnsan olduğumuzu unutmamak zorundayız. "Kibirlenme padişahım senden büyük Allah var." dedikleri durum bu yani.
Sizin tabirinizle yaw he heesizin seviyenizde bir cevap verdim sizin de egonuz okşansın diye keza bunu istediğiniz çok aşikar..
eğer sahte olduğuna inanıyorsanız ve ceza almak bu kadar hayati önem arz ediyorsa, sizde beni ve sorularımı dikkate almazsınız, olur biter bu gereksiz konuşma..
çok güzel anladım yazdıklarınızı, karışık değil aksine çok da tatlı yazmışsınız teşekkür ederim ama adaylar arasında dişli bir bayan daha var maalesefHepimiz en sonunda "hiç" olacağız bunu unutma
Sizin gibi kadınları severim belki de öyle olamadığım için bilmiyorum
Karar verirken bir gün yapayalnız kalacağını unutma yada bunun inişi de olacağını unutma
Eğer güçlü adaylardan birisi siz iseniz başka kadın aday yoksa muhtemelen siz olursunuz şuan çoğu holdingde işyerlerinde kadınlara yöneticilik pozisyonu veriliyor (yönetimde bu yönde düşünüyorsa ) iyi bir prestij sağlıyor aslında
Bende karışık yazdım sanırım ama böyle devam edin hırsınızı kaybetmeyin sadece birgün eski olacağınızı iniş sürecine gireceğinizi unutmayın
Arkanızdan iyi insan desinler onu dikkate alın ve hiç'lik makamını hiç unutmayın
Ben de üniversitede çok hırslı biriydim. Cok iyi bir üniversitenin makina muhendisligi bölümünden derece ile mezun oldum. Yüksek lisans vs vs.. İyi bir konumda yönetici olarak çalışıyorum. Daha iyi daha da iyi nasıl olurum diye düşünürdüm.
Kuzenimi beyin tumorunden kaybettik ve cenazeyi defnetmeye goturdugumuzde orada bir mezar taşı dikkatimi çekti. Yüksek elektronik muhendisi Erkan diye bir adam ve yanında yatan bir mezar taşı bile olmayan adı bile zor okunan biri. Dedim ki dünya benim olsa ne dön dolaş bir avuç toprak sonumuz. O günden beri hicbirsey umurumda değil. Etik,saygın ve onurlu bir yaşam yeter.
Sizi de acılar olgunlaştırmış benim gibi zor yoldan öğrenmişsiniz. Şimdi daha mutlu daha huzurlu hissediyorsunuz değil mi?Ben de üniversitede çok hırslı biriydim. Cok iyi bir üniversitenin makina muhendisligi bölümünden derece ile mezun oldum. Yüksek lisans vs vs.. İyi bir konumda yönetici olarak çalışıyorum. Daha iyi daha da iyi nasıl olurum diye düşünürdüm.
Kuzenimi beyin tumorunden kaybettik ve cenazeyi defnetmeye goturdugumuzde orada bir mezar taşı dikkatimi çekti. Yüksek elektronik muhendisi Erkan diye bir adam ve yanında yatan bir mezar taşı bile olmayan adı bile zor okunan biri. Dedim ki dünya benim olsa ne dön dolaş bir avuç toprak sonumuz. O günden beri hicbirsey umurumda değil. Etik,saygın ve onurlu bir yaşam yeter.
Eğer yorumunuz konu sahibi tarafından dikkate alınmıyorsaArkadaşlar aramızda Üst düzey yönetici, hırsına güvenen, tuttuğunu koparan, ve en önemlisi konu sahibiyle karşı karşıya geldiğinde iki lafı bir araya getirebilen varsa hanımefendiye yardımcı olsun.. Zira diğerlerinin yazması anlamsız kendisinin de belirttiği gibi dikkate almıyor...