İş Hayatında Çok Hırslıyım ve Bazen Bu Hırsım Beni Dahi Ürkütüyor

evet son yazılan mesajda ne demek istediğniizi anladım. bazıları sırf ego tatmini veya vakit geçirmek için yorum yapıyorlar
maalesef o şekilde çok fazla üye var burada, kastettiklerim bizzat dediğiniz gibi olan üyeler..
kendi boş vakitleri bolca bulunduğundan ötürü herkesi öyle zannediyorlar..

Yorumumu dikkate almissiniz. Size gore iki kelimeyi bir araya getiremeyen fesat insanlardanım neden dikkate alıp kendinize yakışan mahalle agzi bir cevap yazdiniz egonuza dokundu sanirim. Neyse ki açtığınız konulardan sizi bilen biliyor. Daha fazla birşey yazmama gerek yok sanırım. Zira sizin açtığınız saçma ve sahte bir konu yüzünden ceza almak istemem.
sizin seviyenizde bir cevap verdim sizin de egonuz okşansın diye keza bunu istediğiniz çok aşikar..
eğer sahte olduğuna inanıyorsanız ve ceza almak bu kadar hayati önem arz ediyorsa, sizde beni ve sorularımı dikkate almazsınız, olur biter bu gereksiz konuşma..

sizin seviyenizde bir cevap verdim sizin de egonuz okşansın diye keza bunu istediğiniz çok aşikar..
eğer sahte olduğuna inanıyorsanız ve ceza almak bu kadar hayati önem arz ediyorsa, sizde beni ve sorularımı dikkate almazsınız, olur biter bu gereksiz konuşma..
Sizin tabirinizle yaw he hee

Hepimiz en sonunda "hiç" olacağız bunu unutma
Sizin gibi kadınları severim belki de öyle olamadığım için bilmiyorum
Karar verirken bir gün yapayalnız kalacağını unutma yada bunun inişi de olacağını unutma
Eğer güçlü adaylardan birisi siz iseniz başka kadın aday yoksa muhtemelen siz olursunuz şuan çoğu holdingde işyerlerinde kadınlara yöneticilik pozisyonu veriliyor (yönetimde bu yönde düşünüyorsa ) iyi bir prestij sağlıyor aslında
Bende karışık yazdım sanırım ama böyle devam edin hırsınızı kaybetmeyin sadece birgün eski olacağınızı iniş sürecine gireceğinizi unutmayın
Arkanızdan iyi insan desinler onu dikkate alın ve hiç'lik makamını hiç unutmayın

Hepimiz en sonunda "hiç" olacağız bunu unutma
Sizin gibi kadınları severim belki de öyle olamadığım için bilmiyorum
Karar verirken bir gün yapayalnız kalacağını unutma yada bunun inişi de olacağını unutma
Eğer güçlü adaylardan birisi siz iseniz başka kadın aday yoksa muhtemelen siz olursunuz şuan çoğu holdingde işyerlerinde kadınlara yöneticilik pozisyonu veriliyor (yönetimde bu yönde düşünüyorsa ) iyi bir prestij sağlıyor aslında
Bende karışık yazdım sanırım ama böyle devam edin hırsınızı kaybetmeyin sadece birgün eski olacağınızı iniş sürecine gireceğinizi unutmayın
Arkanızdan iyi insan desinler onu dikkate alın ve hiç'lik makamını hiç unutmayın
çok güzel anladım yazdıklarınızı, karışık değil aksine çok da tatlı yazmışsınız teşekkür ederim ama adaylar arasında dişli bir bayan daha var maalesef :KK43: kadınları alt etmek erkeklerle baş etmek kadar kolay olmuyor..

Ben de üniversitede çok hırslı biriydim. Cok iyi bir üniversitenin makina muhendisligi bölümünden derece ile mezun oldum. Yüksek lisans vs vs.. İyi bir konumda yönetici olarak çalışıyorum. Daha iyi daha da iyi nasıl olurum diye düşünürdüm.
Kuzenimi beyin tumorunden kaybettik ve cenazeyi defnetmeye goturdugumuzde orada bir mezar taşı dikkatimi çekti. Yüksek elektronik muhendisi Erkan diye bir adam ve yanında yatan bir mezar taşı bile olmayan adı bile zor okunan biri. Dedim ki dünya benim olsa ne dön dolaş bir avuç toprak sonumuz. O günden beri hicbirsey umurumda değil. Etik,saygın ve onurlu bir yaşam yeter.

ben diyorum ki işkadınlarmız olsun iş hayatı acımasız sizde bu acımasızlığın içiinde olmanız normal önemli olan hak yemeden hak edene fırsat vermek ve kadınları bir tık desteklemek en çok ayrıntıları kadınlar yakalıyor kadın eli değmeden bir fark olmuyor

ben diyorum ki işkadınlarmız olsun iş hayatı acımasız sizde bu acımasızlığın içiinde olmanız normal önemli olan hak yemeden hak edene fırsat vermek ve kadınları bir tık desteklemek en çok ayrıntıları kadınlar yakalıyor kadın eli değmeden bir fark olmuyor

Diğer konularınıza da biraz göz gezdirdim siz anlaşılması zor bir insan gibi görünüyorsunuz,zor insan derler ya aynen öyle.
İş ve okul hayatında başarılı olabilirsiniz ama hayatta başka değerler de vardır.
Başarılı olacağım yükseleceğim derken insanlardan nefret ettirtmeyin kendinizi.
Bir gün doğum gününüzde veya başka özel bir gününüzde tek başınıza kaldığınızda keşke dersiniz.
Kendi kendinizi frenleyebileceğinizi ve empati yapabileceğinizi sanmıyorum ben sizin yerinizde olsam profesyonel destek alırım.

Ben de üniversitede çok hırslı biriydim. Cok iyi bir üniversitenin makina muhendisligi bölümünden derece ile mezun oldum. Yüksek lisans vs vs.. İyi bir konumda yönetici olarak çalışıyorum. Daha iyi daha da iyi nasıl olurum diye düşünürdüm.
Kuzenimi beyin tumorunden kaybettik ve cenazeyi defnetmeye goturdugumuzde orada bir mezar taşı dikkatimi çekti. Yüksek elektronik muhendisi Erkan diye bir adam ve yanında yatan bir mezar taşı bile olmayan adı bile zor okunan biri. Dedim ki dünya benim olsa ne dön dolaş bir avuç toprak sonumuz. O günden beri hicbirsey umurumda değil. Etik,saygın ve onurlu bir yaşam yeter.

Mezar taşına meslek yazılan merhum da tıpkı konu sahibi gibi "hırslı" biriymiş galiba:işsiz:

Sizi de acılar olgunlaştırmış benim gibi zor yoldan öğrenmişsiniz. Şimdi daha mutlu daha huzurlu hissediyorsunuz değil mi?
Dilerim konu sahibi bizim gibi acı sponsorluğunda bir şeyleri öğrenmeden doğru yolu bulur...

ya ben uniye baslarken asiri hirsliydim. Bir seyleri yapamayinca kendimi tuvalete kapatiyordum. Sonra duruldum o hirstan eser kalmadi. Imrendim size ama tabi kii dozunda ki hirs guzel yoksa fena .

Cevrenizde hic kimse kalmayinca, hırsınızda korelir zaten.
Dünya devlerinin sahipleri, yoneticileri bile alcak gönüllüyken orta olcekli holdingin yönetici egosu ve hırsı gülünç.
Kendinizi bu kadar buyuk görmeyin, sizden daha iyi, tecrubeli, adini her yere yazdirmis, olumlerinden yillar sonra bile saygi ve sevgiyle anılan bir cok yetenekli insan var.

benim ablamda çok hırslı ve acımasız ve başarılı iş hayatında ama özel hayatında bir fiyasko sürekli annemin kalbini kırar ve boşandı sürekli herkesi dinler ama pek fazla konuşmaz egosu yüksek herşeyi ben bilirim havasında ve benide küçümsedinğinden ben aramıza mesafe bıraktım yaşlandığında samimi olamayacağız bu kesin veya ben yanında olmayacağım önemli olan bu dengeyi sağlamak ablam beceremedi umarım siz becerirsiniz

Siz orta ölçekli bir Holding'te 3 senedir Üst Düzey Yönetici Pozisyonunda çalışmaktasınız
Müdürsünüz
Kk da zaman harcayacak vaktiniz yok
Ama her gün bir konunuz var maşaallah
Kk'nın bütün kadınları müdürde olmasa sizin karşınıza çıktığında herşeyi konuşabilecek kalitede
Buda benim dipnotum

Arkadaşlar aramızda Üst düzey yönetici, hırsına güvenen, tuttuğunu koparan, ve en önemlisi konu sahibiyle karşı karşıya geldiğinde iki lafı bir araya getirebilen varsa hanımefendiye yardımcı olsun.. Zira diğerlerinin yazması anlamsız kendisinin de belirttiği gibi dikkate almıyor...
Eğer yorumunuz konu sahibi tarafından dikkate alınmıyorsa
bilin ki doğru yorum yapmışsınızdır

X