Is güç dert midir?

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
Merhabalar. Hamileyken işten cikartildim isim rahattı hafta sonu tatili mesai durumu vs. Kamu kurumu gibiydi. Hamileliğin başındaydım tekrar iş aradım hamile olduğumu söyledim ise alınmadım sonra doğum vs. Bebeğim 10 aylık oldu simdi. Kv diğer toruna bakıyor 2.5 yaşında ama çok hareketli ikisini aynı ortamda ben yokken bırakamam bebeğime zarar verir, annem vefat etti çevrem geniş değil şöyle 2 saat bırakayım gezeyim geleyim hep evdeyim yani. Bu zamana kadar sadece birkaç saat babasında kaldı o zaman biberondan sut içiyordu büyüdü onu da icmememeye basladi. Ek gıda alıyor ancak onu ciddiye almıyor:) oyun gibi görüyor anne sütü tam gaz ve memede uyuyor. Hal böyleyken çalışmayı severdim hep;2 yaşında kreşe vericem diye plânlamıştım tahmini seneye bu zamanlar. Ancak bugün çok iyi bir firmadan iş görüşmesi için çağırdılar olur olmaz bilmem ama reddetmek pek çok insana göre aptallık olur. Gitmek bile istemiyorum çünkü birincisi piyasadan çok uzak kaldım reddedilmekten korkuyorum ikincisi şartlarını az çok biliyorum ve olursa da kabul etmezsem pişman olurum. Yanı hem kendime güvenim azaldi hem de kabul etmezsem pişmanlık çok olur. Olursa bakıcı bulmam lazım lohusalıgi agir geçirdim ciddi kaygı bozukluğum var çocuğu kimseye emanet edesim yok. Ise adapte olamam diye cekiniyorum. Ev kira (1000tl) eşim 4500 alıyor kredi kartı borcumuz var bi kaç aya biter. Ama minimumda yaşıyoruz tabi. Olayin psikolojik boyutu var cocuguma bagimli olmak istemiyorum ve zaman geçtikçe bağımlı oluyorum aslında gözüm kapalı emanet edebileceğim biri olsa çalışmaktan keyif alırım. Ancak böyle biri hiç olmazmış gibi geliyor biraz zor bir anneyim falan. Bir yanım diyor ki herkes çocuğunu bırakıp çalışıyor bir yanım kendi yapımı bildiğimden sen yapamazsın diyor. Bir taraftan cocugunu direkt sen büyüt sonra pişman olursun diyor bir yanim is guc her turlu zordur firmanin etiketine kanma diyor. Tavsiyelerinize önerilerine talibim (görev ik uzmanligi)(is gorusmesi hayatimda gidecegim en iyi firma bir daha boylesi denk gelmeyebilir muhtemelen gelmez)

Bebeği çok uzun saatler bırakmak zorunda kalmayacaksan çalış derim. Birini bulana kadar kv idare eder heralde.
Hem ayrıca ise kabul edilip edilmeyecegin bile belli değil daha :)

Çocugunuzun gelecegi için gidin derim.
Bende iş arıyorum gidiorum olmadı yarım gün bakıyprum felan.
Eşim asgari ücretle çalışıyor ev de kira artı borç da olunca çocuklar büyüyor ilerisi için çalışmak istiyorum.
Bir şekilde üstesinden gelirsiniz bence.

Ben evlatdan yanayım hicbirsey evladın annesinin onu buyutmesinden önemli değildir heleki bu zamanda. Benim kızım yaşında 1 saat görmesem aklım gidiyor o benim kızım allah korusun başına bişey gelse belki benim annesiz buyumemle alakalı bilmiyorum duygusal yaklaşıyor olabilirim ama ben 3 yaşına kadar çocuğun gelişiminin annesinin yanında olmasından yapayım

bencede gıt denememıs olmazsın en azından. Hem yapamazsan bırakırsın cv de eskı ıs yerın olarak yazılı olması bıle bır artı olur heralde, bı cesaret yapsan devamı gelır evet cocugunu kendın buyutmek cok hos herkes ıster ama hayat zor bebek buyıdukce masraflarda artacak onun gelecegı ıcın calıs elbet gıvenecek bırı bulursun evıne kamera koydur

Benimki 9 aylik. Iznim bitti sayilir haftaya istifaya gidecegim. Imkan varsa birkac yil sen buyut, is her zaman bulunur

Kayınvalidenin yanına bir bakıcı alsanız?
Sadece sizin çocuğunuzla ilgilenir ama en azından onun gözetiminde olur. Böylece içiniz bir nebze olsun rahat eder. İyi bir fırsatı da kaçırmamış olursunuz böylece.

Kayınvalidenizin yanına bakıcı tutarsınız, onun gözetiminde bakılır.Çoçuk büyüdükden sonra belki bu kadar iyi bir iş bulamayabilirsiniz. Zaten çocuğunuzun geleceği için çalışacaksınız, ona daha iyi şartlar sunmak için çalışacaksınız.

Kvcigim sağolsun evinde yabancı birini istemezmiş bir keresinde böyle bir muhabbet gecmisti

Bebeği çok uzun saatler bırakmak zorunda kalmayacaksan çalış derim. Birini bulana kadar kv idare eder heralde.
Hem ayrıca ise kabul edilip edilmeyecegin bile belli değil daha :)
Tam gün sabah 8 akşam 6 mesai saati maalesef.ise kabul edilip gitmemek daha da koymaz mı insana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…