• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş görüşmesine gittim.. İnşallah kabul edilirim.Duanıza ihtiyacım var:(((

kamelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
1.104
0
116
Adana
Arkadaşlar 2008 haziran ayında iktisat bölümünden mezun oldum o tarihten beri iş arıyorum ..Bir türlü istedigim iş olmadı..Bir kaç yer cagırdı ama sonucu hep olumsuz:1no2: Çooook bunaldımmm.Şuanda yüksek lisans yapıyorum.Üniversitede hocamın tavsiyesiyle cuma günü yeni bir iş görüşmesine gittim. Pazartesi cv getir inceleyip bakalım dediler..Bugün gittim müdür cv mi inceledi .Soru sordu not felan aldı tamam ben size dönüş yaparım dedi.Olumsuzda konuşmadı.Yaa bu işi coook istiyorummm.Sizce kabul edilme şansım varmıı yoksa budamı olumsuz.Lütfen benim için dua edinn.İnşallah bu işe kabul edilirim. Hakkımda hayırlısı olsun diye cok dua ediyorum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

herşey kalbinden geçtiği gibi olur inşallahhihoyyyt darısı başıma

Çok tşk ederimm arkadaşlar cok saolunnn...Sizinde Allah gönlünüze göre versin...Kimsenin emeginide boşa cıkarmasın..

ınşallah kabul edilirsin..
ış görüşmesi tecrübem çok olduğundan şunu da söyliyeyim
ıçini karatmak için söylemiyorum....
Olumsuz geçmeyen,gayet güzel geçen,benim de olacak galiba dediğim
Bir sürü iş görüşmemden olumlu sonuç alamamışımdır.
Yani maalesef ki,görüşmeler esnasında öyle olumsuzmuş gibi elektrik vermiyorlar...
Ya da bana böyleleri denk geldi...
Hakkında hayırlısı olsun..Sende kendi parasını kazanan kızlar kervanına katılırsın..
ınsanın kendi parasını harcaması çooook tatlı oluyor....
:lepi:

İnşallah kabul edilirsin..
İş görüşmesi tecrübem çok olduğundan şunu da söyliyeyim
İçini karatmak için söylemiyorum....
Olumsuz geçmeyen,gayet güzel geçen,benim de olacak galiba dediğim
Bir sürü iş görüşmemden olumlu sonuç alamamışımdır.
Yani maalesef ki,görüşmeler esnasında öyle olumsuzmuş gibi elektrik vermiyorlar...
Ya da bana böyleleri denk geldi...
Hakkında hayırlısı olsun..Sende kendi parasını kazanan kızlar kervanına katılırsın..
İnsanın kendi parasını harcaması çooook tatlı oluyor....
:lepi:

Çok saol cok güzel dileklerde bulunmuşsunn..Zaten istedigim yerde bir işe başlayım ilk maaşım bana kalmıcak..Adak adadım ayrıca bir cok kişiyede yemek ve hediye sözüm var a.sa.s

inş hayırlısı ile girersin arkadaşım dua edecegim rabbim kabul etsin

canim benim, cok iyi anliyorum stresini. Allah yardimcin olsun. senin de dedigin gibi hayirlisiysa olsun. olmazsa da uzulme. "demekki daha hayirlisi varmis beni bekleyen" de ve gec. calistigin yerde huzurun olmayinca isin olmus pek bir anlami olmuyor malesef..
allah gonlune gore versin....

inşallah olur ya..
2006model'e katılıyorum, hiç renk vermeyen yerlerden daha çok olumlu dönüş olabiliyor.. piyasa şartları bu dönem zor gerçekten, biraz şans biraz kendini satma biraz da tanıdık vasıtası ile bişiler olur genelde.. bekleyelişm görelim bakalım, sevinçli haberlerini de okuruz umarım..

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbim yardımcın olsun inş güzel sonuç allırsın işe girersin inş canım duaların kabıl olsun allah yar we yardımcın olsun sewgiler:1hug:a.s.

hakkında hayırlıysa olsun canım
allahtan her zaman için senin için hayırlı olanı iste gönlünden geçeni değilyerimseniben

Benim için iyi dilekte bulunan herkese cok tşk ederim.. Bakalım haber gelmesini bekliyorum.. Eger bu hafta haber gelmezse haftaya gidip müdürün kapısına dayanıp neden aramadınız beni diyecegimm:)))) ışsizlik başıma vurdu herhaldee:)))) Umarım en kısa zamanda dönüş yaparlar..Beklemek cook sıkıcıı:(((

ben de 10 gun once bi iş gorusmesine gıtmıştım hala bı geri donuş olmadıı ...
1 hafta ıcınde geri donuş yapılmıorsa olumsuz gecmış anlamına geliyorr....
benm umudum da kalmadı zatenn

ben de 10 gun once bi iş gorusmesine gıtmıştım hala bı geri donuş olmadıı ...
1 hafta ıcınde geri donuş yapılmıorsa olumsuz gecmış anlamına geliyorr....
benm umudum da kalmadı zatenn

Canım senin adına üzüldüm inşallah hakkında daha hayırlı bir iş kısmet olur.. Ya ben cok araştırdım mücadele ettim ama kısmette olmayınca olmuyor iştee.Bir yerde eksikmi var diye artık kendime soruyorum..yaa bu işsizlik sadece benim degil bir cok insanın en büyük sorunu ..Ama Allahtan hiç bir zaman ümidimi kesmiyorum..Eminim benim için hayırlısını nasip edecektir..Belkide sabrımı deniyorr bilemiyorum artık:(

Sanırım benim en büyük şansızlıgım iş tecrübemin olmaması..Staj felan yaptım ama yeterli gelmiyor sanırım.. Okul yeni bitti hemen ardından yüksek lisans olunca işe alıp almamakta tereddüt içinde kalıyorlar...

Back