Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 2007 hazıranda mezun olmuştum ilk 9 ay iş aradımsonra 8 ay calıstım ve krizden dolayı cıkarıldım tabi 8 ayda da hiç bi konuda uzman olamadım
Sen yine çalışabilmişsin canımm en azından tecrüben olmuştur..Bende şunu anlamıyorum yeni mezun kişilerden nasıl tecrübe beklerler şaşıyorum..Birileri işe alsınki tecrübemiz olsun dimi amaaa..Herkes annesinin karnından iş bilerekmi doguyor sankii off offf....
ayy hadi hayırlısı olsun canım.. bende bugün cagırıldım iş görüşmesine.. elim ayagım titiriyor valla.. Hakkında hayırlısı olsun canım..
Ayy canımm inşallah olur yaaa..Seni cok iyi anlıyorumm.. Bende görüşemeye gittigimde elimden geldigince sakin olamaya calıştım ama yinede insanda heyecan olmuyor degil...İnan calışmak kadar güzel bir şey yokk...Kendi ayakların üstünde durup para kazanmak cok farklı bir duygu olmalı:1hug:
Canım hocanı ara istersen öğren belki bilgisi vardır.Çünkü hocanın referansı ile gitiğine göre sonuçlanmış olması lazım bana öyle geliyor.Umarım alınırsın
Ayy canımm inşallah olur yaaa..Seni cok iyi anlıyorumm.. Bende görüşemeye gittigimde elimden geldigince sakin olamaya calıştım ama yinede insanda heyecan olmuyor degil...İnan calışmak kadar güzel bir şey yokk...Kendi ayakların üstünde durup para kazanmak cok farklı bir duygu olmalı:1hug:
Bu hafta ses cıkmazsa haftaya gidip ögrenecegim ..Eger kabul edilmezssem neden oldugunuda soracagım..
Genelde görüşme sonucu olumsuz olduğunad aramıyorlar, peşine düşmenin gereği yok...