- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bir iş görüşmesinde sonuç olumsuzsa geri dönüş almadım ben. Her olumsuza dönmeye kalkarlarsa bunun için de ayrı bir eleman işe almaları lazımHaksızsınız çünkü çok acelecisiniz. Aradan bir hafta on gün geçse haklı olabilirdiniz ama kadının tek derdi / işi / sorumluluğu siz değilsiniz ki sadece sizi düşünsün. Ha ama bir hafta sonra dönücem dediği halde dönmüyorsa evet iş bilmez dersiniz.
Yok bir de ben varım. Benim de iş görüşmelerim garip geçiyor, mesala biri 3.gözünüz nerede olsun istersiniz demişti. En son ünlü bir firma ile görüştüm. Bana başvurduğum pozisyondaki yabancı dili bilmediklerini ama kendilerine 2-3 cümle söylememi istediler. Bir diğeri devlet kurumu, girdiğim dilde fıkra anlatmamı istediler. Temel fıkrası gibi. Mantık bunun neresinde? Gerçekten o kadar saçma sorular soruyorlar ki, elemek istedikleri, almayacakları, dalga geçtikleri belli. Demek ki, benim arkadaşlarım da böyle düşünüyor.artik konuyu okumadim bile cunku sizin butun konulariniz is uzerine. yani dunyadaki butun is verenlerin de en kotuleri sizi buluyor olamaz herhalde. isiniz sekreterlik ama sekreterin yapmasi gereken seyleri yapmaya gocunuyorsunuz genelde. insanlar size iyi yaklasinca bile altinda bir sey ariyorsunuz.
Çok büyük kurumsal şirketler kariyer siteleri üzerinden mesaj yoluyla dönüş yapıyorlar olumsuz da olsa. Ufak çaplı genelde aile şirketi olur bunlar dönüş falan yapmazlar.Hiç bir iş görüşmesinde sonuç olumsuzsa geri dönüş almadım ben. Her olumsuza dönmeye kalkarlarsa bunun için de ayrı bir eleman işe almaları lazım
ben sizin is bulma surecinizi bilmiyorum. konu sahibi her ise gireceginde veya girdiginde burada paylastigi icin biliyoruz. ya cok is yaptiriyorlar diyor, ya garip sorular sordular diyor. hep bahanesi var yani. yoksa ben butun is verenler harikadir falan demedim. vardir tabi garip olanlar da.Yok bir de ben varım. Benim de iş görüşmelerim garip geçiyor, mesala biri 3.gözünüz nerede olsun istersiniz demişti. En son ünlü bir firma ile görüştüm. Bana başvurduğum pozisyondaki yabancı dili bilmediklerini ama kendilerine 2-3 cümle söylememi istediler. Bir diğeri devlet kurumu, girdiğim dilde fıkra anlatmamı istediler. Temel fıkrası gibi. Mantık bunun neresinde? Gerçekten o kadar saçma sorular soruyorlar ki, elemek istedikleri, almayacakları, dalga geçtikleri belli. Demek ki, benim arkadaşlarım da böyle düşünüyor.
sen niye kadına gönül koyar gibi konuşuyorsun ki şimdiL lianazelko maalesef olur olmaz şeyler sorabiliyorlar canım güya bugün arayacaktı beni ama aramadı bir de tek senle görüştüm dedi bugün baktım başka cvleri incelemiş beni alacak olsa bakmazdı diğer cvlere
Hiç bir iş görüşmesinde sonuç olumsuzsa geri dönüş almadım ben. Her olumsuza dönmeye kalkarlarsa bunun için de ayrı bir eleman işe almaları lazım
bazen yapıyorlar öyledefne-28 tabiki sonuçta ilan vermek için iyi bir miktar ücret veriyorlar geçen cua sabah görüşmeye gittiğimde kaç gündür sizi bekliyoruz huvese hanım çok başvuran oldu ama inanın başka cvlere bakmadım bile sizi beğendim benim için okeysiniz satın alma müdürümüzle de hemen görüştüreceğim sizi dedi onunla da görüştük sonra odadan çıkınca ne zaman başlayabilirsiniz işe dedi ben de önümüzdeki hhafta dedi bizim için de uygun ben size maaş teklifini söyleyeceğim dedi cuma günü aradım açmadı sonra mesaj attı pazartesi günü üst yönetimle görüşüp sizi bilgilendireceğim dedi ben de şaşırdım bu kadar herşeyin hızlı olmasından ama geri dönmedi ve bugün başka cvleri inceledi incelemesi en doğal hakkı işi bu ama bana niye sanki kesin beni alacağına dair net konuştu insan der ki sen beğendiğim adaylardan birisin görüşeceğim birkaç aday daha var bir hafta içinde netleşir desen ben zaten umutlanmam ama böyle söyleyince insan umutlanıyor
Yok o anlamda demedim yönetici asistanı olan bir arkadaşım var kız pantolonunu bile kuru temizlemeye götürdüğümü biliyorum patronumun demiştiİzninizle gülücem. Yönetici asistanı çay götürmez mi? Gerekirse götürür valla kahve de pişirir. Aynı anda 8 toplantının olduğu günler çaycılar kime hizmet edeceğini şaşırmışken az kahve yapmadım.
defne-28 tabiki sonuçta ilan vermek için iyi bir miktar ücret veriyorlar geçen cua sabah görüşmeye gittiğimde kaç gündür sizi bekliyoruz huvese hanım çok başvuran oldu ama inanın başka cvlere bakmadım bile sizi beğendim benim için okeysiniz satın alma müdürümüzle de hemen görüştüreceğim sizi dedi onunla da görüştük sonra odadan çıkınca ne zaman başlayabilirsiniz işe dedi ben de önümüzdeki hhafta dedi bizim için de uygun ben size maaş teklifini söyleyeceğim dedi cuma günü aradım açmadı sonra mesaj attı pazartesi günü üst yönetimle görüşüp sizi bilgilendireceğim dedi ben de şaşırdım bu kadar herşeyin hızlı olmasından ama geri dönmedi ve bugün başka cvleri inceledi incelemesi en doğal hakkı işi bu ama bana niye sanki kesin beni alacağına dair net konuştu insan der ki sen beğendiğim adaylardan birisin görüşeceğim birkaç aday daha var bir hafta içinde netleşir desen ben zaten umutlanmam ama böyle söyleyince insan umutlanıyor
Dandik bir firmaymış bence. Böyle bir iş görüşmesi olmaz. Sen devam et başka iş bakmaya. Hakkında hayırlısı olsun.bademli _Magnum aynen canım kesinlikle o kadar görüşmeye gittim ilk görüşmede bu kadar kesin konuşan siz okeysiniz size gün içinde döneceğim işe giriş evraklarını atacağım falan ben de diyorum bu kadar hızlı güya bugün arayacaktı bir baktım başka cvleri inceledi demek ki işin özeti benim söylediğim rakamı çok buldular işin özü bu
Yok o anlamda demedim yönetici asistanı olan bir arkadaşım var kız pantolonunu bile kuru temizlemeye götürdüğümü biliyorum patronumun demişti