İş görüşmesi sanırım hüsran ,yalnızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İş gorusmesinde görev tanımının içeriği nedir dememe rağmen bahsetmedi orasını çözemedim yani daha önce gittiğim her yer işin yüzde doksanı bahsederdi bir de sekreterlikte iki kişi çalışmak sekreterlikte kız ilk izlenimde güleryüzlu birine benziyordu ama işi tam anlamıyla öğretir mı ya da kendi üstündeki işleri benim üstüme atar mı işi öğreniyorum diye kendi hatalarını bana yıkar mı işyerinde öyle uyanıklar gördüm ki kime iyi dediysem üç gün sonra ne olduğu anlaşıldı .
Çalıştığım üç yerde de hakimiyet kontrol bendeydi sekreterlikte şimdi iki kişi olunca çekememizlik Altan alta kuyu kazma olur mu ben sessiz biriyimdir öyle kibar davranırım terslemem kimseyi bunu kötüye kullanıp benim üstüme atar mı herşeyi
Ne kadar değişik detaylar düşünüyorsunuz. Olmamış yaşanmamış şeyler üzerinden senaryolar kuruyorsunuz.
Bu hallerinizi mülakatlarda yansıtıyorsanız işiniz çok zor.

İş gorusmesinde görev tanımının içeriği nedir dememe rağmen bahsetmedi orasını çözemedim yani daha önce gittiğim her yer işin yüzde doksanı bahsederdi bir de sekreterlikte iki kişi çalışmak sekreterlikte kız ilk izlenimde güleryüzlu birine benziyordu ama işi tam anlamıyla öğretir mı ya da kendi üstündeki işleri benim üstüme atar mı işi öğreniyorum diye kendi hatalarını bana yıkar mı işyerinde öyle uyanıklar gördüm ki kime iyi dediysem üç gün sonra ne olduğu anlaşıldı .
Çalıştığım üç yerde de hakimiyet kontrol bendeydi sekreterlikte şimdi iki kişi olunca çekememizlik Altan alta kuyu kazma olur mu ben sessiz biriyimdir öyle kibar davranırım terslemem kimseyi bunu kötüye kullanıp benim üstüme atar mı herşeyi
Kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey vardır eğitim bilimlerinde. Aynen onu yapıyorsunuz. Daha başlamadığınız işin olumsuz yanlarını senaryolaştırıyorsunuz. Sanırım rahata alıştınız çalışmak zor geliyor.

Bildiğiniz işin neyini öğreneceksiniz? Sekreterlik yapacaksınız alt tarafı.

Sizin işten önce psikolojik bir tedaviye ihtiyacınız var bence. Olmamış işin ne ince ayrıntılarını düşünmüşsünüz ya. Diğer sekreterin arkanızdan kuyu kazmasına kadar kafanızda yazıp, çizip, oynamışsınız resmen. Allah akıl fikir versin.

Canım seni özelde de tanıyan biri olarak diyebilirim ki gerçekten bazı şeyleri kafanda çok abartıyorsun benzer süreçlerde iş aradık ben mesleki açıdan daha deneyimli olmama rağmen senşn kadar ince eleyip sık dokumadım ki sekreter çay da demler getir götür de yapar bu yönetici asistanlığı değil sonuçta

Bu 15 ayda keşke muhasebe falan öğrenip ya da yabancı dil kendini başka alanlarda geliştirseydin
Sen sanırım sadece telefon bağlatsınlar istiyorsun ama yok öyle bir dünya

ne 15 ayı yaa
derin araştırmalarım sonucunda 2017 ye kadar bu durumda konu sahibi
arada iş bulmuş çalışmış ama.

kadın taa 2019 dan beri aynı başlıkları açmış inanamıyorum
belki 2018 de vardır o kadar geriye gidemedim. :KK57:

2017 düzeltiyorum en geriye kadar gittim :KK70:
Ben bildim bileli iş arıyor ama beğenmiyor. Biri uçak bileti al demiş, diğeri çocuğumun okul taksidini takip et demiş, öbürü 200 lira az maaş teklif etmiş, diğerinin yolu uzakmış, berikinin patronunu sevmemiş. Hep bi bahane.

Aradığı iş 9-5 hafta sonu çalışmayacağı, bütün gün oturup sadece telefona bakacağı şekilde bir iş. Hatta evde oturup maaş alsa tam ona göre bi iş olacak aslında 😂

Bu 15 ayda keşke muhasebe falan öğrenip ya da yabancı dil kendini başka alanlarda geliştirseydin
Sen sanırım sadece telefon bağlatsınlar istiyorsun ama yok öyle bir dünya
Kendini geliştirmek istemiyor ki. Sadece telefona baksın başka hiç bir şey iş tanımına girmesin ama 3500 maaş alsın istiyor. 🤷🏻‍♀️

Aramadı beni ben olumsuz da olsa mail atar üst yönetimle görüşemedim ya da görüştük ama bizim teklifimiz bu diye.İlanın altında firma bugün cvleri inceledi yazıyor büyük ihtimal aramayacak bana görüşmede görüştüğüm tek aday sizsiniz başka adayların cvsine bakmadım inanın demişti demek ki herkesin her söylediğine inanmamak lazım .
Olabilir beni almak zorunda değil ama bir haber verme nezaketini gösterseydi o kadar sıcak samimi davranıp size teklif yapıp belgeleri göndereceğim demişti ses seda yok kısmette yokmuş demek ki.

Canım seni özelde de tanıyan biri olarak diyebilirim ki gerçekten bazı şeyleri kafanda çok abartıyorsun benzer süreçlerde iş aradık ben mesleki açıdan daha deneyimli olmama rağmen senşn kadar ince eleyip sık dokumadım ki sekreter çay da demler getir götür de yapar bu yönetici asistanlığı değil sonuçta

İzninizle gülücem. Yönetici asistanı çay götürmez mi? Gerekirse götürür valla kahve de pişirir. Aynı anda 8 toplantının olduğu günler çaycılar kime hizmet edeceğini şaşırmışken az kahve yapmadım.

Aramadı beni ben olumsuz da olsa mail atar üst yönetimle görüşemedim ya da görüştük ama bizim teklifimiz bu diye.İlanın altında firma bugün cvleri inceledi yazıyor büyük ihtimal aramayacak bana görüşmede görüştüğüm tek aday sizsiniz başka adayların cvsine bakmadım inanın demişti demek ki herkesin her söylediğine inanmamak lazım .
Olabilir beni almak zorunda değil ama bir haber verme nezaketini gösterseydi o kadar sıcak samimi davranıp size teklif yapıp belgeleri göndereceğim demişti ses seda yok kısmette yokmuş demek ki.

Haksızsınız çünkü çok acelecisiniz. Aradan bir hafta on gün geçse haklı olabilirdiniz ama kadının tek derdi / işi / sorumluluğu siz değilsiniz ki sadece sizi düşünsün. Ha ama bir hafta sonra dönücem dediği halde dönmüyorsa evet iş bilmez dersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X