İş görüşmesi kararsızlık

Çaycı varsa sekretere yaptırılacak ikram üst düzey ikramdır yani sekreterin kılık kıyafeti hali tavrı o misafirlere ikram yapmaya daha uygun olacaktır

Bir süre çalıştığım şirkette patronun asistanı vardı ayrıca Çaycımız vardı ama baktılar ki bazı toplantılarda hoş olmuyor çayı asistana servis ettirdiler

Ama ben daha çok muhasebe kısmına takıldım sekretersin telefon bakacaksın kargo evrak vs takip bir de muhasebe yapacaksın işte o zaman iş biraz zorlaşıyor

Ama ön muhasebe denilenin ne olduğunu irdelemek lazım örneğin bir dönem Sekreterimiz ön muhasebe yapardı sadece bizim verdiğimiz avans iadesi için listelenmiş evrakları masasında tutup faturaların tutarlarını toplar, iade edilen paralar ile birlikte akşam çıkmadan muhasebeye götürürdü

Sonra bunun saçmalığını fark edip bizim direk muhasebeye götürmemize karar verdiler muhasebe de aynı binanın içinde bir alt kattaydı

İlk düşüncelerinde tüm çalışanlar muhasebeye girmesin etrafta evrak ve para var diyeymiş

Kargo firması daha mantıklı .. diyecektim ki olmadi ..
Ben şey diyeceğim acaba sekreterlikten baska bir şeyler mi denesen..
Atıyorum uretimde çalışmak , asistanlık , otel rezervasyonu , fabrika gibi gibi

İnşaallah bir haber gelir başvurduğum yerlerden şu işsizligim biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…