Ne tarz bi meslek düsünüyorsunuz bilmiyorum ama sanırım kasiyerlik/satıs danısmanı gibi mesleklerle baslayabilirsinizSelam KK...
Gecmisimde travma yasasam ve bunun sonucunda universiteye giremesem bile vazgecmek istemiyorum... Sizin bana fikir ve destek verebileceginizi dusunerek yine burada buluyorum kendimi, gurbette yasadigim icin ve paraya ihtiyacim oldugu icin is ve esnaf fikirleri istiyorum... Ne yapabilirim... Beynim cok yorgun oldugu icin bu aralar yavas dusunuyorum ama vazgecmek istemiyorum öylece.
Mesala dikiş dikebilirmisinizEsnaflik mesela birseyler uretip satmak isterim kendim yaptigim veya para biriktirip yapabilecegim birseyler..
Mesala dikiş dikebilirmisiniz
Yemek yapabilirmisiniz
Tasarım resim müzik çifçilik ne yapabilirsiniz
Ucu çok fazla açık bir soruya cevap vermek güçtür
Kendiniz yapıp satacağım diyorsanız;bu aralar çok moda olan lohusa terliği setleri,kapı süsleri,anne-kız süslü terlikler vb. Malum bu tür şeyler bu aralar çok ilgi görüyor,birde diğerlerinden biraz değişik şeyler yaparsanız daha da iyi olur. Allah yardımcınız olsun.
Herseyi yaparım diyen sanki birşey yapamaz gibi gelir herzaman bana
Tek bir hedefiniz olmalı ve o hedefe odaklanmalısiniz , onunla ilgili eğitim,bütçe ne gerekiyorsa yapıp başlarsanız daha başarılı olursunuz.
Kozmetik mağazası açın her tür gider.
Nerde yasiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?