İş Dilenmek Gibi Mi Olur?

Araya bir üst sorumluları sokmadan direk en üst yetkiliyle birebir görüşme sağlayın.

Yaaa okunmuyor mu
Ya evet ama onlar da bizi muallakta bıraktı. Sürekli haftaya açıklanacak, yarın açıklanacak diye diye oyaladılar. Yani elbettr genel merkezle ilgiliydi bu durum takım lideriyle değil ama ben gerçekten istifa etmek istiyorum dediğimde aklıma gelmemişti zor durumda kalacakları. Sonra vardiyalar oluşturuldu dediğinde de bir sürü çalışan var ne olacak ki demiştim. İşte tecrübesizlik hep... Ayrıca nedense o firmadan çıkanlar tekrar alınıyor çok şahit oldum.

Zaten onun gibi bir işi tırım tırım aradım bulamadım. Bulunduğum yerde bana en uygun iş orası. İkinci girdiğim yer koşul olarak daha iyiydi ama çok mutsuzdum. O yüzden eminim buradan. Ama tatlı dille o güveni verebileceğime inanıyorum. Ve dahi orada çalışıp çıkıp geri dönen çok gördüm...

+1

Çok göz yoruyor
Sizi firma işten çıkarmış olsaydı tekrar başlama ihtimaliniz artardı ama siz kendiniz ayrıldığınız için üstelik vardiya da boşluk olmasına sebep olarak ayrıldığınız için bu ik'ya iletilmiş ve sizinle ilgili not alınmış olabilirler.
Bir arkadaşım çalıştığı yerde işten ayrılmak istemişti.Müdürü 1 hafta daha bekle işten çıkarmalar olacak seni biz çıkaralım ki tekrar kapımız açık olsun diğer türlü sen gidersen bir daha burda ise başlayamazsın demişti.Firma büyük kurumsal bir firmaydı.Dedikleri gibi yaptı hem tazminatını aldı hem onlar işten çıkarmış oldu.1 yıl sonra kendisini aradılar ve görüşmek istediler.
Bu örnekten yola çıkarak yorumluyorum durumunuzu.
Gönül ister ki böyle bir durum olmamış olsun ve istediğiniz gibi ise başlayabilin

Ayıp değil ki. İsteyenin bir yüzü kara.

geçmişteki davranışınız da şu an yapmayı planladığınız da hiç ama hiç profesyonel değil.
konu gidip iş dilenmek gibi birşey değil. öyle saçma sapan bir atarla, hatta yalanla işi bırakan biri şimdi gidip deli gibi çalışırım dese de kimse inanmaz.
iş hayatı çocuk oyuncağı değil, acı bir tecrübe ile öğrenmiş oldunuz böylece.

bu arada belki iş yükü nedeniyle işe alınırsınız ama asla eskisi gibi rahat etmezsiniz. bana bu şekilde geri dönen eleman olsa pek de iyi davranmam. çünkü art niyetli olduğunu düşünürüm.

Ben HR’a baktığımda işten çıkanlar için “bi daha başvursa alır mıyız? E/H” sorusunu dolduruyorduk. Çoğunlukla Hayır işaretleniyordu.

Konuş konuş madem böylesi beğendiğin bi işti bişe kaybetmezsin

sansinizi denemenizi tavsiye ederim ❤..hatta ilana tekrardan basvuru yapar, sonrada artik sorumlu kimse ona ulasip konusur kendimi ifade ederdim..
ne kaybederimki en fazla is olmaz sana bol sanslar diliyorum insallah gonlundeki is olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…