Içerik üretme kısmı gerçekten zor. Kafa istiyor ve işte o kadar yoruluyorum ki ona vakit kalmıyor. En sevdiğim şey kitap okuma, ona bile vakit ayıramıyorum daha doğrusu okuduğuma odaklanamıyorum. Aslında bikaç sayfa açtım ama dediğim gibi vakit yok, ıçerik üretmek zaman istiyor. Bide takip edilmek lazım ona da vakit ayırmam gerek.
Mobil uygulama için fikirlerim var. Oyun ve kadınlar için kullanışlı uygulamalar. Şöyle bişey olsa ne güzel olurdu diyorum mesela ve bulaöıyorum veya istediğim gibi değil uygulamalar. Hem aynı fikir bile olsa birbirinin benzeri çok uygulama var , önemli oşan ara yüzü iyi olsun, kullanıcı dostu olsun. Bunlae genelde daha önemli normal kullanıcı için. Teknik konuları düşüneceğim. Android ilk etapta düşündüğüm alan olacak, ios sonra gelir. Şu etapta yayılmadan gitmek en doğrusu. Siz bilgilisiniz anladığım kadarıyla. Kotlin ve java öğrenmeye başlasam iyi olur o halde değil mi ? Bu arada sıfır bilgiye sahip değilim yanlış anlamayın uzun zaman ara verdim ve yazılım dünyası bildiğiniz üzere kapsamlı. Ama bikaç ay odaklanırsamçözebilirim sanırım.