- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
- 103
merhaba, kurumsal bir şirkette çalışıyorum ama sabah 9 akşam 18 aynı işte bir ömür çalışmak istiyor muyum bilmiyorum. ayrıca ileride herkesin başına her şey gelebilir. Ve elbette en önemlisi şu anki işimi sevmiyorum. Ağlayarak gittiğim oluyor. Aşırı adaletsiz bir yer ve işleri herkese değil yapana yüklüyorlar. Drfalarca dememe rağmen elini oynatan yok. Rahatları iyi amirlerin, nasılsa gözleri arkada değil, işleri yapan biri var. Ama ben artık tükendim. Mecazi olarak değil gerçek anlamda. Geçen acile gittim yüzüm uyuşuyor kalbim çarpıyor diye. Şükür bişey çıkmadı. Muhtemelen psikolojik. İstifa etmek istiyorum ama borcum var çalışmak zorundayım . Ne yazık ki kimseden fayda yok.
Kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum. Farklı bir şeyler de yapmak istiyorum ve tavsiye bekliyorum. hangi konulara yönelmeliyim ? Mesela bilgisayar programlama mezunuyum. Mobil uygulama sektörü ilgimi çekse de nereden başlamam gerektiği konusunda kararsızım. Veya başka bişey. Kurs vermek istiyoeum ama ne yapabilirim bilmiyorum. Bilgisayarı herkes biliyor ve işyeri açmam lazım. O devir geçti artık . Online kurslar olabilir mi bilmiyorum.
Kitap yazıyorum, kendime ait bir ins. sayfam var , takipçilerim var foto paylaşıyorum şehrime ait. o sayfaya bağlı blog da açmak istiyorum.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Teşekkürler millet
Kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum. Farklı bir şeyler de yapmak istiyorum ve tavsiye bekliyorum. hangi konulara yönelmeliyim ? Mesela bilgisayar programlama mezunuyum. Mobil uygulama sektörü ilgimi çekse de nereden başlamam gerektiği konusunda kararsızım. Veya başka bişey. Kurs vermek istiyoeum ama ne yapabilirim bilmiyorum. Bilgisayarı herkes biliyor ve işyeri açmam lazım. O devir geçti artık . Online kurslar olabilir mi bilmiyorum.
Kitap yazıyorum, kendime ait bir ins. sayfam var , takipçilerim var foto paylaşıyorum şehrime ait. o sayfaya bağlı blog da açmak istiyorum.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Teşekkürler millet