• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş bulamıyorum..

GreenGreenEyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
242
1
46
İzmir
Merhaba kızlar. CAnım çok sıkkın.Önlisans mezunuyum. AöF de de okuyorum 3,sınıftayım bitecek az kaldı.izmir gibi büyük bi şehirde yaşıyorum. 2 yıldır Başvurmadıgım yer kalmadı ama yok yok iş yok. İnternet sitelerinden basvurdum. günlük iş ilanlarına başvuru yapıyorum. Bir çok iş yerine doğrudan başvuru yaptım. Sanki kısmetim bağlanmıs gibi yok. Arıyolar ama ya semt uzak kalıyo ya da aktif satıs oluyor. Kabul etmiyorum. Söyle düzenli uzun süre çalısabilecegim bi is olsun istiyorum. Çeyiz icin para biriktirmem lazım ama iş yok. bu canımı cok sıkıyor. cok kafaya takıyorum uyuyamıyorum. Bir de okul bitince evde oturmak zor geldi boşlukta kaldım resmen. kendimi hiç ise yaramaz gibi görüyorum.uyku düzenim bozuldu. hayattan sogudum resmen çok boslukta kaldımm .paylaşmak istedim arkadaslar yoksa bunalıma giricemm :(((.:5::5::62:

ahh canim yaaa ayni dert bendede var, seni suan en iyi anlayan benim herhalde..

bende is ariyorum ama yok yok yok, senin gibi ne yaptiysam yok anam yokk.
bende yakinda evlenecem ve mecburen is bulmam lazim, yurt disinda kaliyorum kocami getirebilmem icin isim olmasi lazim:5: bulamiyorum ne yapacam hic bilmiyorum.

bende stresse girdim, herkesle tartisiyorum, kimseyi cekemiyorum, kendi dunyama kapandim resmen.
ins en kisa zamanda bi is buluruz...

aynen evrenim. çok zor bir durum. hadi benim bakmak zorunda oldugum bi ailem yok. çocuklu aile reisleri issiz kalıyorlar ya ne zordur o yaa... beterin beteri var halimize sükredelim.. ama is bulup bi ise yaramk istiyorum. dedigin gibi cok agresifimmm :((((

çağrı merkezlerine başvuru yapabilirsin.bu aralar eleman arıyorlar galiba.direk başvuru yapmadığım halde 3 farklı firmadan görüşmeye çağırdılar.

Cnm 1 ay öncesine kadar senle aynı sorunu paylaşıyodum.Benim okuduğum bir dua var.Eğer istersen özelden atarım sana.Ben onun sayesinde 1 haftada iş buldum.Ki imkansızdı yani ortada hiçbişi yoktu...

Kafana takmamak elde değil biliyoruım ama sıkıntı yapmamaya çalış maalesef iş bulmak zordur ama mutlaka bulacaksın çalışmaya devam et bolbol dua et ama Allah eşşegini bagla sonra emanet et demiş çalışmayada devam et =) Başarılar canım

bende izmirdeyim aynı dertten muzdaribim çok şükür iş buldum sonunda inş uzun soluklu olur

ablamda üni mezunu lisans izmirde istda başvurmadığı yer kalmadı o da seninle aynı durumda 2 yıl olcak okul biteli iş bulamadı :(

hiç üzülmeyin ( biliyorum söylemesi çok kolay ama ), kısmetiniz bi yerde sizi bekliyodur. bende üniversiteyi bitirdikten sonra uzun bi süre işsiz kaldım, şehir dışına bile çıktım iş aramak için ama bulamadım.o arada evlendim, evlendikten 3 yıl sonra çok şükür ki iş bulabildim. sabredin, yaşadıklarınızın aynısı bende yaşadım, çok zor biliyorum, ev insanın üstüne üstüne geliyo, insan kendini bile tanıyamıyo, sinirli umutsuz oluyo, bilirim hem de çok iyi. umudunuzu kaybetmeyin,siz iş aramaya devam edin, bi gün mutlaka olacaktır.

kızlar ben de aynı dertle başbaşayım önlisans mezunu ve açıköğretim işletme 3 sınıf okuyorum netten de birsürü başvuru yapmama rağmen henüz bi cvp gelmiyor anlamadım ben benimle mezun olan arkadaşlarımın çogu çalışıyor ama babalarının arkaları ve torpilleri kuvvetli onları biliyorum bizde o zman işsiz mi kalacaz demek o mu oluyor artık evde durmaktan sıkıldım ben dışarı bile çıkamıyorum artık utanıyorum kendimi eve hapsettim ne yapmalıyım... buarada duası olan arkadaşım bana da özelden mesaj atarsan sevinirim. en kısa zman da hayırlı ve güzel işler bulalım kızlar.

bu dert herkesde var bı de en az 3 cocuk dıyen bı zıhnıyet var ben artık bı sey dıyemıyorum ıns bulursun

Konu içeriği nedeniyle "İş ve Kariyer" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

bende izmirdeyim aynı dertten muzdaribim çok şükür iş buldum sonunda inş uzun soluklu olur

ablamda üni mezunu lisans izmirde istda başvurmadığı yer kalmadı o da seninle aynı durumda 2 yıl olcak okul biteli iş bulamadı :(

inşallah canımm hayırlısı olsun senin için nerede is buldun tatlımm

hiç üzülmeyin ( biliyorum söylemesi çok kolay ama ), kısmetiniz bi yerde sizi bekliyodur. bende üniversiteyi bitirdikten sonra uzun bi süre işsiz kaldım, şehir dışına bile çıktım iş aramak için ama bulamadım.o arada evlendim, evlendikten 3 yıl sonra çok şükür ki iş bulabildim. sabredin, yaşadıklarınızın aynısı bende yaşadım, çok zor biliyorum, ev insanın üstüne üstüne geliyo, insan kendini bile tanıyamıyo, sinirli umutsuz oluyo, bilirim hem de çok iyi. umudunuzu kaybetmeyin,siz iş aramaya devam edin, bi gün mutlaka olacaktır.

inşallahh canım bos kalmaktan sıkıldım bi işe yaramak istiyorum. kurslara başlıcam yarın .rusça almanca falan da ögrenmek istiyorum madem iş yok kendimi geliştireyim

kızlar ben de aynı dertle başbaşayım önlisans mezunu ve açıköğretim işletme 3 sınıf okuyorum netten de birsürü başvuru yapmama rağmen henüz bi cvp gelmiyor anlamadım ben benimle mezun olan arkadaşlarımın çogu çalışıyor ama babalarının arkaları ve torpilleri kuvvetli onları biliyorum bizde o zman işsiz mi kalacaz demek o mu oluyor artık evde durmaktan sıkıldım ben dışarı bile çıkamıyorum artık utanıyorum kendimi eve hapsettim ne yapmalıyım... buarada duası olan arkadaşım bana da özelden mesaj atarsan sevinirim. en kısa zman da hayırlı ve güzel işler bulalım kızlar.

sorma canım .. hadi küçük bi şehir olsa anlıcam ama koskoca izmir binlerce şirket var ama bulamdım. belediyelerde calışmak istiyorum ögrenimim geregi.. inan bana en az 6tane referans buldum hem de saglam bi referans olur dediler ama hla bi cevap gelmedi o işten çok umutlydum stajımı da orda yaptıgım icin.. ama orası bile dönmediyse kısmetımn kapalı oldugunu düsünyrom artık:((

Cnm 1 ay öncesine kadar senle aynı sorunu paylaşıyodum.Benim okuduğum bir dua var.Eğer istersen özelden atarım sana.Ben onun sayesinde 1 haftada iş buldum.Ki imkansızdı yani ortada hiçbişi yoktu...

yaa canim yaa banada gonderirmisin duayi, bu aralar duaya cokk ihtiyacim var.....

Back