- 28 Kasım 2020
- 979
- 1.724
- 63
- Konu Sahibi englishmaster
-
Özel ders verin, çeviri ve tercüme işlerine yönelin,, bir ton özel dershane var yabancı dil üzerine oralara başvurun illa kamuda çalışmak zorunda değilsiniz alanınız eğerki diliniz iyi seviyede ise çok geniş bir iş imkanına sahip.Merhaba konuyu kısaca açıklıyorum İngilizce öğretmenliği mezunuyum alanımda iş bulamadım hadi dedim kasiyer olurum markette mağazada çalışırım en kötü bir tanesi bile işe almadı .Dedim peki fabrikaya girerim mavi yaka olurum yine bir tanesi bile dönmedi geri .Neden böyle kiBen napıcam
Bir sene oluyor mezun olalı .Bilmiyorum kolejlerle kurslarla görüşüyorum geri dönüş olmuyor çok küçük bir yerde yaşıyorum zatenKendi değerinizi alçaltıyor olabilir misiniz?
Ne zaman mezun oldunuz?
Nereden mezun oldunuz?
Neden özgüveniniz bu kadar düşük kaldi?
Bir youtube hesabı açıp ders videoları çekseniz, aşağıya da online kurs/ders linki falan bırakırsınızBir sene oluyor mezun olalı .Bilmiyorum kolejlerle kurslarla görüşüyorum geri dönüş olmuyor çok küçük bir yerde yaşıyorum zaten
Kesinlikle katılıyorum. Özel ders hocaları güzel paralar kazanıyor özellikle çok tıklama alanlar paraya para demiyorlar. Avukatlıkta reklam yasağı olmasa ben kendi mesleğim için de böyle şeyler yapardım. Başkasının yanında çalışmak artık asgari ücretten öteye götürmüyor.online ders ilanları verin. napacaksınız kasiyerliği. zoom üzerinden ders verirsiniz. yökdil yds ....
özellikle hız kazandıracak yökdil tüyoları işe yarar... youtube katılda eklersiniz ohh miss.
A 101 e girmede naparsan yapMerhaba konuyu kısaca açıklıyorum İngilizce öğretmenliği mezunuyum alanımda iş bulamadım hadi dedim kasiyer olurum markette mağazada çalışırım en kötü bir tanesi bile işe almadı .Dedim peki fabrikaya girerim mavi yaka olurum yine bir tanesi bile dönmedi geri .Neden böyle kiBen napıcam
çalışanlarına çok değer verdikleri bir kaç yerde duydumÇok içerlendiğim bi konuydu hayat bir anda nasıl değişiyor Turkcell için iş görüşmesine çağırdılar ne olacağım hakkında fikrim yok ama bu da bi umuttur .Turkcell’de çalışan varsa fikir verebilir mi
İlk işimin böyle çok zor olmasını istemezdim ama bir yıldır işsizimçalışanlarına çok değer verdikleri bir kaç yerde duydum
muhtemelen çağri merkezinde çalışacaksınız, orada çalışmak genel olarak çok zordur.
tavsiyem ise alinirsaniz asla pes etmeyin, orada başlayıp yükselen bir kac kişi tanıyorum Turkcellde
çok memnunlar şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?