• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş bulamamak..

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
979
1.724
63
Merhaba konuyu kısaca açıklıyorum İngilizce öğretmenliği mezunuyum alanımda iş bulamadım hadi dedim kasiyer olurum markette mağazada çalışırım en kötü bir tanesi bile işe almadı .Dedim peki fabrikaya girerim mavi yaka olurum yine bir tanesi bile dönmedi geri .Neden böyle ki 😔Ben napıcam

Merhaba konuyu kısaca açıklıyorum İngilizce öğretmenliği mezunuyum alanımda iş bulamadım hadi dedim kasiyer olurum markette mağazada çalışırım en kötü bir tanesi bile işe almadı .Dedim peki fabrikaya girerim mavi yaka olurum yine bir tanesi bile dönmedi geri .Neden böyle ki 😔Ben napıcam
Özel ders verin, çeviri ve tercüme işlerine yönelin,, bir ton özel dershane var yabancı dil üzerine oralara başvurun illa kamuda çalışmak zorunda değilsiniz alanınız eğerki diliniz iyi seviyede ise çok geniş bir iş imkanına sahip.

online ders ilanları verin. napacaksınız kasiyerliği. zoom üzerinden ders verirsiniz. yökdil yds ....

özellikle hız kazandıracak yökdil tüyoları işe yarar... youtube katılda eklersiniz ohh miss.
Kesinlikle katılıyorum. Özel ders hocaları güzel paralar kazanıyor özellikle çok tıklama alanlar paraya para demiyorlar. Avukatlıkta reklam yasağı olmasa ben kendi mesleğim için de böyle şeyler yapardım. Başkasının yanında çalışmak artık asgari ücretten öteye götürmüyor.

Benım bir arkadasım online ders veriyor, armut gibi bazı siteler var oraya talep geçenlere teklif verip böyle başlayabilirsiniz.

tanınıp memnun kaldıkça da öğrencileriniz çoğalır, özel eğitim kurumlarında ders bulana kadar bunu denemenizi öneririm.

Kurslar online olduğu için yaşadığınız yer de fark etmiyor. En azından düzenli bir iş bulana kadar cebinize para girer.

Bence kasiyerlik vs düşünmeyin, ilerleyen süreçte okuduğunuz işi yaparsınız.

Maddi yönden sıkıntıniz yoksa aile evindeyseniz özel okula dershaneye bulaşmadan oturup kpss çalışın ve atanmaya bakın. 10 sene ozelde çalıştım boyle bir sömürü düzeni yok. 35 yaşımda atandim. Bizim alanda hala alım nispeten daha iyi. Yeni mezunsunuz alan sınavı size çerez gelir, egitim bilimleri ve biraz genel kültür çalışın 75 üzeri alırsınız zaten.

A 101 e girmede naparsan yap

Ingilizce öğretmeniyim. Sizin gibi atanamadigim dönemde dershane kurs vb denemistim .2 3 ay çalışinca dişimi sıkıp atanmaya karar verdim çünkü çekilir çile değil özel sektör.size naçizane tavsiyem maddi durumunuz el veriyorsa sadece kpss çalisip atanmaya çalisin.bizim bölümde puanlar aşırı yüksek değil malum her kademede ingilizce var. Özel ders bulabilirseniz ne ala ancak ondada bazen beklentiler çok uçuk oluyor veliler için.

Çok içerlendiğim bi konuydu hayat bir anda nasıl değişiyor Turkcell için iş görüşmesine çağırdılar ne olacağım hakkında fikrim yok ama bu da bi umuttur .Turkcell’de çalışan varsa fikir verebilir mi

Çok içerlendiğim bi konuydu hayat bir anda nasıl değişiyor Turkcell için iş görüşmesine çağırdılar ne olacağım hakkında fikrim yok ama bu da bi umuttur .Turkcell’de çalışan varsa fikir verebilir mi
çalışanlarına çok değer verdikleri bir kaç yerde duydum
muhtemelen çağri merkezinde çalışacaksınız, orada çalışmak genel olarak çok zordur.
tavsiyem ise alinirsaniz asla pes etmeyin, orada başlayıp yükselen bir kac kişi tanıyorum Turkcellde
çok memnunlar şu an

çalışanlarına çok değer verdikleri bir kaç yerde duydum
muhtemelen çağri merkezinde çalışacaksınız, orada çalışmak genel olarak çok zordur.
tavsiyem ise alinirsaniz asla pes etmeyin, orada başlayıp yükselen bir kac kişi tanıyorum Turkcellde
çok memnunlar şu an
İlk işimin böyle çok zor olmasını istemezdim ama bir yıldır işsizim😔internette kötü yorumlar okudum bende

Bir arkadaşım alanı olmamasına rağmen dizilere altyazı çevirisi yapıyordu. Siz hayli hayli yaparsınız.
Nerde yaşıyorsunuz, özel dersi de düşünebilirsiniz. Online veya yüzyüze olabilir.

Back