-
- Konu Sahibi guzelgunler777
Aslında bende çok nüksetmedi ilk tedaviden 60 siğilim yakıldı makatta ve ben ilacları bıraktım uzun zamandır ara verdim.Onda sonra iki tane cıktı 3 ay aradan sonra, sonra 1 tane cıktı.Ama şöyle bişey var bende taaa ilk başlardan beri kaşınan yerlerde çıktı mesela şuan bende cıkan yer benim hazirandan beri kaşınan yerim.Ve aynı şekilde yine hazirandan beri kaşınan 2 nokta daha var onlardan da bekliyorum yani bunlar yeni değil.Ve benim kilom cok ama cok düşük kansızlıgım kan verilicek kadar düşük belki ona ragmen tedaviden sonra pek uğrasırmadı.Beni ugrastıran şey psikoloji aylardır her gün kabus görüyorum ve rüyalarımda bile hpvliyim sürekliBen senden daha çıkmaz diye düşünüyodum çıkmasına çok şaşırdım herseye çok dikkat ediyodun demek ki psikoloji gerçekten çok etkiliyor
Off şu an en çok kafamı karıştıran şey atamaAslında bende çok nüksetmedi ilk tedaviden 60 siğilim yakıldı makatta ve ben ilacları bıraktım uzun zamandır ara verdim.Onda sonra iki tane cıktı 3 ay aradan sonra, sonra 1 tane cıktı.Ama şöyle bişey var bende taaa ilk başlardan beri kaşınan yerlerde çıktı mesela şuan bende cıkan yer benim hazirandan beri kaşınan yerim.Ve aynı şekilde yine hazirandan beri kaşınan 2 nokta daha var onlardan da bekliyorum yani bunlar yeni değil.Ve benim kilom cok ama cok düşük kansızlıgım kan verilicek kadar düşük belki ona ragmen tedaviden sonra pek uğrasırmadı.Beni ugrastıran şey psikoloji aylardır her gün kabus görüyorum ve rüyalarımda bile hpvliyim sürekli
Bende ne obsesyonlar yaşıyorum da söylemek istemiyorum zaten her gün kabuslar görüyoum kimseyle paylasamıyorum bişeyi benim içinde aynı durum geçerli .Boşver geçmiş geçmişte kalsın ki meslek atamanla ilgili şey olmucak korkma .Ve evlenene kadar cinsel temas yok zaten biz evlenene kadar ki eğer öyle bişey olursa bu coktan gider diye umut ediyorum bi de neyi farkettim biliyo musun bu hastalıgı baskasının zevkini karsılamak için kaptım şimdi ise başkasının zevkleri ve önyargılarına kurban gidicem kaybedicem karsımdakini diye korkuyorum yani sorun aslında hep karsı tarafı düşünmemiz belki de nolursa olsun önemli olan biziz sonucta tabiki cok seviyorum kaybetmek istemem ama kendimden değerli olmamalı kimse artıkOff şu an en çok kafamı karıştıran şey atamasigillere bi zararı yoksa alıştım bile diyebilirim kanser yapmadiktan sonra bi ara yaktiririm geçer gider de atamam olmazsa yıkılırim çok korkuyorum geçmiş durumlarindan. Erkek arkadaşıml a gecmiste bişey yaşamamisim gibi bi sürü konuşmamız var ya bana ahlaksız damgası vururlarsa araştırıp bu hastalığı herkese bulaştırır bundan doktor olmaz derlerse falan gibi neler geliyo aklıma. PsikolojiM iyice bozuldu sürekli obsesyon yaşıyorum
Yani ben hangi doktorla konustuysam bu kalıcı bişey dikkat edeceksin bununla yaşamayı öğreneceksin dedi benim için atlatmaktansa kanser yapmaması daha önemli ben geçeceğini sanmıyorum çünkü.Bende ne obsesyonlar yaşıyorum da söylemek istemiyorum zaten her gün kabuslar görüyoum kimseyle paylasamıyorum bişeyi benim içinde aynı durum geçerli .Boşver geçmiş geçmişte kalsın ki meslek atamanla ilgili şey olmucak korkma .Ve evlenene kadar cinsel temas yok zaten biz evlenene kadar ki eğer öyle bişey olursa bu coktan gider diye umut ediyorum bi de neyi farkettim biliyo musun bu hastalıgı baskasının zevkini karsılamak için kaptım şimdi ise başkasının zevkleri ve önyargılarına kurban gidicem kaybedicem karsımdakini diye korkuyorum yani sorun aslında hep karsı tarafı düşünmemiz belki de nolursa olsun önemli olan biziz sonucta tabiki cok seviyorum kaybetmek istemem ama kendimden değerli olmamalı kimse artık
Yanlış düşünüyosun o zaman vücuttan siliniyor cünkü doktorlar litearatürü takip etmiyor.Sana nasıl kanser yapabilir bakiresin .Kalıcı değil annem teyzem halam babaannem yengem dayım hepsi zamanında geçirmiş bitmiş .Teyzem sadece asitle yakarak kendi başına tedavi oldu tekrar evlendi ondan sonra ne gördü ne bulaştı yeni eşine kendileirne sordum kaç kez .Diğeri de cocuk dogurdu hamilelikte cıkmadı siğili ve sonra da hpv negatif oldu.İlacı var kullanıcam onu tamamiyle kurtulucam sonra da ayrıca benim gittigim doktor hpv derneginin türkiye temsilcisi bana hem bakire oldugun için hem de sürekli aynı partnerden alıp virüs yükünü artırmadıgıb için 1 senede atıcaksın dedi .Yani ben hangi doktorla konustuysam bu kalıcı bişey dikkat edeceksin bununla yaşamayı öğreneceksin dedi benim için atlatmaktansa kanser yapmaması daha önemli ben geçeceğini sanmıyorum çünkü.
İlacı olunca belki geçebilir bilemiyorum ama geçici bi hastalık olsa bu kadar çok bulaşıp yayginlasmaz çok kişi muzdarip bu durumdanAyrıca ilacı da 1-2 seneye türkiyeye gelicek dert etme herkeste cıkıyo dedi .Ki 40 yaşına kadar hemen hemen herkeste cıkıyor dünya genelinde .Amerikada ise son arasıtmada 26 yasında kadar %96sı jhayatında en az 1 kez hpvyle karsılastıgını söylemiş
Keşke bizde de erkenden yapilsaydi küçükken rutin olunması gereken aşılar içine konulMuş olsaydı keşke bu sıkıntıları yasamazdim. Memuriyetim sözleşmeli olmayacak seneye alınacak doktorlarda öyle bişey olacakmış ama benim atandigim açıktan atama Kurası ona dahil edilmedi ama bütün memurlar güvenlik soruşturması geçirme zorunluluguna tabi tutuldu işlerine başlamadan önce. Ben de ondan korkuyorum iştecanım tıp bu konularda ilerliyor ben de hpv aşısı olmadım evli değilim diye yurtdışında ergenken yapılıyor bu konuda aslında senden çok hpv yi aşı takvimine almayanlar suçlu. kendini cinsellik yaşadığın için fazla hırpalamışsın herkesin kendi kararı bu konuda kimsenin sorgulamasına izin verme.
hpv bulaşıcı olduğu için sevgiline söylemen gerek bence. erkeklerde genelde semptom yaratmıyor ama yine de ilişkide dürüstlük olmalı. ama ayrıntıya girme. girmesine de izin verme. bu tip konular çirkinleşebiliyor.
atama derken memur atamasında sağlıkçılara da mı mülakat gelmiş? ahlak derken neler soruyolarmış? ne biçim bi dönemden geçiyoruz ya. bizim de tus açıklanmadı huylanıyorum bi yandan da bunların eline kaldım diye kızıyorum kendime.
umarım işe başlarsın tüm sorunlarını çözecek bence. ailen gereksiz baskıcı sanırım. sen okumuşsun aranızda fark oluşmuştur. o yüzden bu kadar vicdan yaptırıp seni etkilemişler çevrenin değişmesi iyi olucak.
eğer devlette olmazsa da özelde iş bak derim. sizin şartlarınız çok iyi diploman elinde en azından. ailenden uzakta bir iş araştır. maddi durumun olunca yeni tedavileri araştır psikolojini de yüksek tut hpv latent kalıyor biliyorsun biraz beyin gücü bu işler.
Yeni çıkan ilaçların satılması için yalan bilgi olabilir bence çok kişide kalıyo kalması bu kadar çok rahim kanseri olmaz yüzde 99 sebebi HPVHpv latent kalmıyor tedavi oldukca virüs yükü azalıyor son literatür bu şekilde
Bu zamana kadar gittigim psikiyatrlar birinden önemli bişey gizledigimde ailemden ya da erkek arkadaşımdan ya da ileriki eşimden konu açıldığında söylememem yönünde telkin yaptılar. Ben de öyle düşünüyodum aslında. SöylerseM bile psikiyatr ile söylerim diye düşünüyorum. Ama tovbemi edip ilişkimé sadık kaldıktan sonra karşımdaki insanın bunu sorun etmesi bana da anlamsız geliyo. Ama gerçekten bağlandı m ona. Güvenlik Soruşturması olayı inşallah dediginiz gibi olurLütfen sakin ol
O adamı da at gitsin
Kendisi yaşamışsa karşısındakinden bunu bekleyemez
Ben karşıyım evlilik öncesi bu tarz ilişkilere
Ayrıca kendisi yaşayıp yaşamayan kız arayan odunlara da kıl oluyorum
Hangi birinin mesajını okusun devlet
Sen devlet aleyhinde postlar paylaşmadıktan sonra ne olacak
Biz mülakata girdiğimizde
Facebook ve Twitter paylaşımlarına bakıyordu bazı komisyon üyeleri.
Olması gereken de budur
Ama özel mesajlar vs, yani sanmam.
Tedavini aksatma
Allah ne ile gelirsen gel kul hakkı ile gelme diyor
Allah affettikten sonra erkek arkadaşın affetmese kaç yazar
Bu zamana kadar gittigim psikiyatrlar birinden önemli bişey gizledigimde ailemden ya da erkek arkadaşımdan ya da ileriki eşimden konu açıldığında söylememem yönünde telkin yaptılar. Ben de öyle düşünüyodum aslında. SöylerseM bile psikiyatr ile söylerim diye düşünüyorum. Ama tovbemi edip ilişkimé sadık kaldıktan sonra karşımdaki insanın bunu sorun etmesi bana da anlamsız geliyo. Ama gerçekten bağlandı m ona. Güvenlik Soruşturması olayı inşallah dediginiz gibi olur
Karakolla ilgili tek dediğim durum o anlattığım oldu arkadaşımla karşılıklı hakaret ettik evime gelip aileme saçma sapan şeyler söylemekle beni tehdit etti ben de karakola gidip şikayette bulundum o da benden hakaret ettiğim için şikayetçi oldu sonra savciliktan haber bekleyin dedi haber çıkmadı muhtemelen savcı önemsiz görüp dosyayı kapattı ama o konudaki hakaretler aramalar mesajlar vs telefondan gerçekleştiği için telefon mesajlarıma girmişken diğer şeylere de girmiş olmalarından korkuyorum. Bi de gittiğim devlet hastanesinde HPV teşhisi konmustu ona da bakarlar mi acaba nerden niye kapmış falan diye ararken gibi şeyler geliyo aklıma.Google den arattım biraz
Yüz kızartıcı suçlar vs yazıyordu
ama o dedigin şey yüksek riskli hpv olan genelde tip 16 için geçerli en latent kalanı o diğerlerinden davranışı daha farklı ki kendi akrabam hem riskli tip hem de siğil tasıyodu gayette iki yıl sonra Hpv Dna Negatif aldı hamile oldu düşük riskte taşıyodu siğilleri hiç çıkmadı ve çok iyi profesörlere gitti maddi durumu baya iyiydi tedavisini oldu inanamadı o da tekrar tekrar negatif sonuc aldı düşük riskli de cıksa zaten hamileliginde cıkardı.Ama kendine cok iyi baktı 10 kgdan fazla aldı her gün sebze meyve yiyodu abartılı şekilde .Ayrıca ilacın cıkması için değil bu ilacla ilgili değil ki neredeyse bütün makaleleri incele görüceksin sende sağlıkcısını aç scholar googledan hpv clearance yaz cıkıyo hepsi Oxfordun calısmasını oku 2000 hpvliyle 6 yıl calısma yapılmıs özel yöntemlerle virüs yükleri ölcülmüs 5 yılın sonunda sadece 2000 kişinin %7si hala hpv taşıyor gözüküyo grafiklerle virüs yükünü göstermiş bu taşıyanlarda tip16 taşıyan rahminde ve virüs yükleri yok denicek kadar azalmıs aç grafikleri incele tek tek.Tabi tedavini olman lazım orası kesin siğil onun yavrusu zaten araştırmada da tedavileri düzenli olarak yapılıyorduYeni çıkan ilaçların satılması için yalan bilgi olabilir bence çok kişide kalıyo kalması bu kadar çok rahim kanseri olmaz yüzde 99 sebebi HPV
İşte benim ta haziranda çıktı sigillerim maddi manevi imkanım olmadı teDavi için duruyorlar hala. Sayıları arttı ve buyuduler o yüzden. Ve bu güvenlik soruşturması 1 -1 buçuk ay surecekmis daha en az 2 ay daha yaptıramicam malesef. Çok fazla ve büyük oldukları için genel anestezi ile yapılacak o da ayrı bi zaman ve psikoloji isteyen bişeyAyrıca ilacın cıkması için hpv tedavi oldukca temizleniyor kendiliginden demezler ki aksine kalıcı derler
Ya canım biliyorum maddi acıdan skıntılısın aynı şehirde de yaptırmak istemiyosun onu da biliyorum ama en azından bi otobüse atlayıp yakındaki bi yerde ücretsiz yaptırsan o da mı olmaz yani kriyo en azından bi de hala vajina dudaklarında mı sadece kontrol ediyo musun makatını vsİşte benim ta haziranda çıktı sigillerim maddi manevi imkanım olmadı teDavi için duruyorlar hala. Sayıları arttı ve buyuduler o yüzden. Ve bu güvenlik soruşturması 1 -1 buçuk ay surecekmis daha en az 2 ay daha yaptıramicam malesef. Çok fazla ve büyük oldukları için genel anestezi ile yapılacak o da ayrı bi zaman ve psikoloji isteyen bişey
Makati kontrol etmedim dudakların aşağısında doğru var üstten baktığımda makatin oraya da inmiştir muhtemelen. Rahmime bile gitmiş olabilir çünkü gerçekten çok cogaldilar ve buyuduler kriyoterapi ile olabilecek bişey değil üstten yakalar kökü içinde kalırYa canım biliyorum maddi acıdan skıntılısın aynı şehirde de yaptırmak istemiyosun onu da biliyorum ama en azından bi otobüse atlayıp yakındaki bi yerde ücretsiz yaptırsan o da mı olmaz yani kriyo en azından bi de hala vajina dudaklarında mı sadece kontrol ediyo musun makatını vs