İş aşk psikoloji hastalık...

guzelgunler777

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
436
123
Nerden baslicam bilmiyorum daha önce de konu açmıştım hatalarım oldu yazmıştım... Ogrencilik donemim çok sıkıntılı geçmişti aile yanında sürekli baskı yaşayan bi Ogrenciydim. Fakülte de de çok zorlanıyodum. Dış hekimliği okuyodum her gün yeni hastalar sorumluluk okulda yapılan asistanlarin hocaların aşağılayıcı tavırları beni çok zorluyodu. Aileden de sürekli baskı goruyodum. Üniversite de bi sürü hatalı ilişkim oldu. İnsanlarla sürtünme yolu ile ilişki yaşıyodum. Anal oral sen yaşıyodum. Kızlık zarım bozulmadi ama bu bişey ifade etmiyodu. Ama psikolojik olarak hep onu saklama ihtiyacı hissettim. Kuzenim in başına bu yüzden kötü olaylar geldiği için kendimi saçma bi şekilde öyle korumaya aldım. En son hPV kaptım malesef. Yani cinsel yolla bulaşan bi hastalık. Son senede yani geçtiğimiz haziran temmuz civarı okul bitmeye yakın tamamen depresyona girmiştim. Hem HPV hem okul Uzama korkusu beni Çıldırtmisti. 1 gün bile fazladan gitmek istemiyodum okula. O dönem çok iyi bi doçent psikiyatra gittim. Ama ilk seans annem kapıyı dinlediği icon iyi olacagima daha kötü olmuştum annem tamamen beni Boğmaya başlamıştı artık. 1 ay sonra doktor olacaktım ama çarşıya bile gitmeme izin yoktu. Sonra tek çareyi okulu bitirip yaşadığım küçük yerden ve ailemden uzaklaşmak olduğunu idrak edip tabiri caizse hayvan gibi çalıştım ve kaldığım bütün stajlari verdim. Bütün derslerden kalmış olmama rağmen okulu uzatmadan bitirdim. Terapi de alıyodum kendimi suçlamalarim azalmisti. Doktor anne karnından itibaren herseyi ele almıştı. Kendimi suclamamam gerektiğini annemin yetiştirme tarzından dolayi hatalar yaptığımı bana kabullendirmeye çalışıyodu. EMDR Terapisi alıyodum ama yaşadığım yer küçük olduğu için özel sektörde is bulamadım devlete de Atamam çıkmayınca başka bi şehirde is bulup calismaya başladım. İş ararken bi diş hekimi ile tanıştım. O zamandan beri konuşuyoruz çok iyi biriydi çok etkilendim ve gün geçtikçe samimi olduk. Ciddi bi şekilde ilişkimiz devam ediyo. Herşey iyiye gitmeye başlamıştı ama Malesef tedavim yarım kaldı. İlaçları da kendim bıraktım kilo aldığım için. Özelde çalışalı 1 ay olmadan çok istediğim devlet atamam çıktı. Özelden ayrıldım memlekete döndüm evrakları tamamlayıp ankaraya yolladım ama son olaylardan dolayı memurlara güvenlik soruşturması şartı geldi. Ben de calismaya alışkın bi insan olduğum için gunlerce evde oturmak fazlasıyla sıkmaya başladı. Teyzem in yanına geldim bi hafta falan kalmak için belki değişiklik iyi olur diye ama olmadı kaygılarım çok fena arttı. Tekrar takintilarim nüks etmeye başladı. Erkek arkadaşıma karşı kendimi çok kötü hissediyorum hem hPV yüzünden hem geçmişte yaşadığım çarpık ilişkiler yüzünden. Laf arasında daha önce kimseyle bişeyler yaşamış birini istemediğini söylemişti :KK43: hem de güvenlik soruşturmasinda ahlaki değerlere de bakıldığıni öğrendim ve şok oldum. Bu durum devlete alimimi engeller mi çok korkuyorum. Telefon görüşmeleri konusmalar mesajlasmalar araştırılır mi bakılır mi facebook mesajları incelenir mi diye içim içimi yiyo. Ya da bunlar alımı etkiler mi diye korkuyorum. Malum kılı kırk yariyolar artık personel alımında. Ve bi kere bi arkadaşımla çok fena kavga edip karakolluk olmuştuk çok fazla hakaret etmiştik ve birbirimizden davacı olmuştuk ama savciliktan ses gelmedi muhtemelen savcı dava açılmasına gerek görmedi dosya kapandı ama bunlar etkili olur mu kafam allak bullak. Şu an psikiyatr a gitmek için maddi durumum yok ise başlamadım hPV tedavisini de hala olamadım sigilerin bi an once yakılması lazım dediler ama aylardır duruyo genel anestezi altında olacağı için tek başıma cesaret edemiyorum ve cok fazla ücret istiyorlar ise başlamadan yaptırmam mümkün değil. Belki bazilariniz yargılayacak ama anlatmaya ve bişeyler duymaya çok ihtiyacım var her zamanki gibi derdimi buraya yazmayı care olarak gördüm bu güvenlik soruşturması olayında bildiginiz bişey var mı bunlar etkiler mi sizce :KK43: ve erkek arkadaşıma karşı kendimi çok kotu hissediyorum ne yapmalıyım :KK43:

Hpv yalnızca cinsel yolla bulaşmaz. Tuvaletten pis klozetten hatta küvetten bile bulaşır. Bunu ilişkinizden kaptığınızı söylemek zorunda değilsiniz. Devlet çarpık ilişkide başka şeylere bakar tamamen çarpık olana yani bekar bi kadın ve bekar bir erkeğin yaşadığı şeylere değil. Profillerinize bakarlar enfazla. Oda düşüncelerinizi bilmek için.

Okadarı da araştırılmaz sakin ol bir.Diş hekimine deli gibi ihtiyaç var nereye almıyorlar.Diş hekimleei drlar sınavsız alınıyorlar zaten.Osırada özelde iş bulabilirsin.Tedavibe dw sağlık güvencenle devam et şimdilik.Babandan vardır.Güzelim diş hekimliğini okurken neden harcadın ki kendini...Toparla kendini heryönden..Senin gibi güzel bir işi olan neden böyle seyler yapar genç yaşta doğru dürüst dert yaşamadan bunalıma bukadar girer anlamıyorum...Yaşın da genç oh senden rahatı olmamalı şimdi...Orta yaşta boşanmış kaç kere terk edilmiş bu yıpranmışlıkla bazen gereksiz yere hor görülmüş hayatla anlaşamamış biri olarak yazıyorum bunları.

Soruşturma hakkında ne olabi lir hiç bilgim yok, ama tutup da Facebook mesajları okunmaz yanı bilemiyorum.

Önce tedaviyi olun ise başladığınız gibi inşaallah iyi olacaksınız

Sonra psikolojik desteğe gerek varsa yarım birakmayin

Erkek arkadaş konusu ise, bakın insanlar bişeyler yaşıyor ama siz bunu açık açık anlatmanın tabi ki,ne gerek var Allah aşkına hem bu onu kandırmak değil siz artık herşeye tertemiz bakmak istiyorsunuz ve bu olanlardan dolayı pismansiniz tamam tövbe edin içinizde küçültun hafifletmeye çalışın

Herkesin bazi pismanliklari vardır hayatta kiminin cinsellik anlamında kiminin ilişki yada başka bisey kimse dort dortluk değil

Bakın elinizde mesleğiniz var bi çok harika ve ne kadar azimli bir insansiniz maşallah size

Su şartlar altında mesleksiz biri de olabilirdiniz ne kötü olurdu

Ne olur güzel gunlere inanin , tedavi olduktan sonra su virusten kurtulduktan sonra hiç bir engeliniz kalmıyor mutlu olmak için

Durup durup kendinizi de kurmayın o kadar ince araştırma olmaz ona bakılırsa herkesin biseyelr çıkar bu arastma devleti yıkmaya çalışan insanlar için farklı konularda yoksa ince ince ozelinizde ne işleri var mümkün değil o kadarı

Umarım hersey yoluna girer

Hpv yalnızca cinsel yolla bulaşmaz. Tuvaletten pis klozetten hatta küvetten bile bulaşır. Bunu ilişkinizden kaptığınızı söylemek zorunda değilsiniz. Devlet çarpık ilişkide başka şeylere bakar tamamen çarpık olana yani bekar bi kadın ve bekar bir erkeğin yaşadığı şeylere değil. Profillerinize bakarlar enfazla. Oda düşüncelerinizi bilmek için.
Bazı forum sayfalarında bu konuyu gündeme getirmiş insanlar gördüm o yüzden aklıma takıldı gerçekten olabilir mi acaba falan diye psikolojim de takmaya musait olduğu için bu aralar işte takıldı kaldı aklıma. Evet nadir de olsa havlu havuz hamamdan falan gecebiliyomus ama çok büyük bi kısmı cinsel temas ile...

Okadarı da araştırılmaz sakin ol bir.Diş hekimine deli gibi ihtiyaç var nereye almıyorlar.Diş hekimleei drlar sınavsız alınıyorlar zaten.Osırada özelde iş bulabilirsin.Tedavibe dw sağlık güvencenle devam et şimdilik.Babandan vardır.Güzelim diş hekimliğini okurken neden harcadın ki kendini...Toparla kendini heryönden..Senin gibi güzel bir işi olan neden böyle seyler yapar genç yaşta doğru dürüst dert yaşamadan bunalıma bukadar girer anlamıyorum...Yaşın da genç oh senden rahatı olmamalı şimdi...Orta yaşta boşanmış kaç kere terk edilmiş bu yıpranmışlıkla bazen gereksiz yere hor görülmüş hayatla anlaşamamış biri olarak yazıyorum bunları.
Zaten depresyona da bunları kendime yakistiramadigim için giriyorum kendimi çok suçladı m intihar bile düşündüm ama sağolsun psikiyatrim çok destek oldu artık hayırlısıyla işime başlayıp tedavilerimi olup huzurlu bi hayat sürmek istiyorum ama belirsizlik ve evde kos kos oturma beni tekrar obsesiflige itiyor herseyi kafama takıyorum calismaya alışmış bi insan boş durunca kötü oluyo. Allah sizin de yardımcınız olsun kendinizi anlatırken kullandığınız kelimelerden çok etkilendim :KK43:

adınıza gerçekten üzüldüm
tahminimce yaşınız oldukça geç, insanız ve her insan gibi geçmişte ve gelecekte hatalarımız olacaktır mühim olan bunları farkedebiliyor olmamız, yaşadıklarınız size ve bunlardan dolayı kimse size herhangi bir yafta veya söz söyleme hakkı yok ve bu yaşadıklarını şuç degil her normal bireyin davranışları.

erkek arkadaşınız size taleplerini ve beklentilerini zaten söylemiş, asla yanlış anlamayın yaşadıkların sadece size lakin bu talepleri baştan söyleyen birine yalan söylemenizi istemem, hem bunlardan rahatsızsınız ve bu duygusal yapınızın üstüne ilişkinize de yalan ekleyerek devam etmek sizi yıpratacak aynı zamanda karşı tarafada yalan söylemek olacaktır ki yalanın konusu ne olursa olsun erdemli ve normal insan davranışı olamaz, çok seviyor ve seviliyor olabilirsiniz ister erkek arkadaşınıza bu durumlardan bahsedin konuşun kabul eder etmez kendi bilecegi iş veya yalan söyleyerek devam etmek yerine ayrılın.

hpv tedavinize devam etmelisiniz zira o sigiller ve bu virüs rahim kanseri, rahim ağzı kanseri, kolon kanseri gibi birçok o illet kanser hastalığına yol açar, kendi sağlıgınız için biran önce bu tedaviye dönün, maddi açıdan sizi yormaz üniversite hastanelerini tercih etmenizi tavsiye ederim.

adli kaydınız ve güvenlik araştırmanız sizin özel hayatınıza yönük gerçekleştirilemez yani sizin sevgilinizle konuşmanız veya daha önce biriyle beraber olup olmadığınıza bakmaz ( bakamazlarda bakarlarsa dahi bu kişi hak ve hürriyetlerine saldırıdır zaten bu bilgiler memuriyet için engel teşkil edemez) aynı zamanda hastalığınız engel degil, ki muhtemelen verdiginiz saglık raporunuzda hastalığınızı belirtmiş olmanız lazım buda memurluk açısından bir engel degil. ama saglıgınız hakkında var olan birşeyi resmi evrakta gizlemek SUÇtur bilginiz olsun. hpv yüzünden yargılanırım demeyin derisel herhangi bir temaslada bulaşabilen bir hastalık (daha önce hpv virüsü taşıyan bir kişi banyoda sabun kullandı ve sizde bu sabunu kullandınız gibi öylesine örnek verdim)

güzel bir işiniz ve hayatınız olacak ama önce kendi içinizdeki sorulara kim ne der degil ben ne yapabilirim ne yapmam lazım diyerek cevap arayın. hayatınıza ve kendinize özen gösterin, harika sıkıntısız bir hayat amaç olmasın yalın, kendi ayakalrınız üzerinde durduğunuz, kendi işlerinizi ve sıkıntılarını çözebildiginiz bir yaşam için ugraşın.

Soruşturma hakkında ne olabi lir hiç bilgim yok, ama tutup da Facebook mesajları okunmaz yanı bilemiyorum.

Önce tedaviyi olun ise başladığınız gibi inşaallah iyi olacaksınız

Sonra psikolojik desteğe gerek varsa yarım birakmayin

Erkek arkadaş konusu ise, bakın insanlar bişeyler yaşıyor ama siz bunu açık açık anlatmanın tabi ki,ne gerek var Allah aşkına hem bu onu kandırmak değil siz artık herşeye tertemiz bakmak istiyorsunuz ve bu olanlardan dolayı pismansiniz tamam tövbe edin içinizde küçültun hafifletmeye çalışın

Herkesin bazi pismanliklari vardır hayatta kiminin cinsellik anlamında kiminin ilişki yada başka bisey kimse dort dortluk değil

Bakın elinizde mesleğiniz var bi çok harika ve ne kadar azimli bir insansiniz maşallah size

Su şartlar altında mesleksiz biri de olabilirdiniz ne kötü olurdu

Ne olur güzel gunlere inanin , tedavi olduktan sonra su virusten kurtulduktan sonra hiç bir engeliniz kalmıyor mutlu olmak için

Durup durup kendinizi de kurmayın o kadar ince araştırma olmaz ona bakılırsa herkesin biseyelr çıkar bu arastma devleti yıkmaya çalışan insanlar için farklı konularda yoksa ince ince ozelinizde ne işleri var mümkün değil o kadarı

Umarım hersey yoluna girer
İnşallah. Inaninki devlet atamam gerçekleştikten sonra Allah im ben emegimin karşılığını alıyorum çok şükür artık darısı tüm isteyen emek verenlerin başına diye dua ediyodum hep tanıdığım tanımadığım bütün insanlara. Ama evham mi yapıyorum internette okuduğum şeyler mi etkiledi yoksa ben psikolojik olarak hala hata diye adlandirdigim şeyleri asamadim nedendir bilmiyorum bunları düşünmeye başladım son günlerde. Evet zaten anlatamam onları erkek arkadaşıma. Ve durup dururken bunları anlatmanın yanlış olduğunu düşünüyorum tövbe ettikten sonra tekrar gunahimi ortaya dökmek başka sahitler tutmak yanlış geliyo. Ama arada bir utanç hissettiğim doğrudur. O da olgunlaşip hayatım düzene girdikce geçer inşallah umarım. Ya da gene iyi bi psikiyatr bulurum

adınıza gerçekten üzüldüm
tahminimce yaşınız oldukça geç, insanız ve her insan gibi geçmişte ve gelecekte hatalarımız olacaktır mühim olan bunları farkedebiliyor olmamız, yaşadıklarınız size ve bunlardan dolayı kimse size herhangi bir yafta veya söz söyleme hakkı yok ve bu yaşadıklarını şuç degil her normal bireyin davranışları.

erkek arkadaşınız size taleplerini ve beklentilerini zaten söylemiş, asla yanlış anlamayın yaşadıkların sadece size lakin bu talepleri baştan söyleyen birine yalan söylemenizi istemem, hem bunlardan rahatsızsınız ve bu duygusal yapınızın üstüne ilişkinize de yalan ekleyerek devam etmek sizi yıpratacak aynı zamanda karşı tarafada yalan söylemek olacaktır ki yalanın konusu ne olursa olsun erdemli ve normal insan davranışı olamaz, çok seviyor ve seviliyor olabilirsiniz ister erkek arkadaşınıza bu durumlardan bahsedin konuşun kabul eder etmez kendi bilecegi iş veya yalan söyleyerek devam etmek yerine ayrılın.

hpv tedavinize devam etmelisiniz zira o sigiller ve bu virüs rahim kanseri, rahim ağzı kanseri, kolon kanseri gibi birçok o illet kanser hastalığına yol açar, kendi sağlıgınız için biran önce bu tedaviye dönün, maddi açıdan sizi yormaz üniversite hastanelerini tercih etmenizi tavsiye ederim.

adli kaydınız ve güvenlik araştırmanız sizin özel hayatınıza yönük gerçekleştirilemez yani sizin sevgilinizle konuşmanız veya daha önce biriyle beraber olup olmadığınıza bakmaz ( bakamazlarda bakarlarsa dahi bu kişi hak ve hürriyetlerine saldırıdır zaten bu bilgiler memuriyet için engel teşkil edemez) aynı zamanda hastalığınız engel degil, ki muhtemelen verdiginiz saglık raporunuzda hastalığınızı belirtmiş olmanız lazım buda memurluk açısından bir engel degil. ama saglıgınız hakkında var olan birşeyi resmi evrakta gizlemek SUÇtur bilginiz olsun. hpv yüzünden yargılanırım demeyin derisel herhangi bir temaslada bulaşabilen bir hastalık (daha önce hpv virüsü taşıyan bir kişi banyoda sabun kullandı ve sizde bu sabunu kullandınız gibi öylesine örnek verdim)

güzel bir işiniz ve hayatınız olacak ama önce kendi içinizdeki sorulara kim ne der degil ben ne yapabilirim ne yapmam lazım diyerek cevap arayın. hayatınıza ve kendinize özen gösterin, harika sıkıntısız bir hayat amaç olmasın yalın, kendi ayakalrınız üzerinde durduğunuz, kendi işlerinizi ve sıkıntılarını çözebildiginiz bir yaşam için ugraşın.
Doğru söylüyorsunuz ama erkek arkadaşıma bu konuları açmak ilişkimizi gerçekten bitirir ve ben çok yipranirim. Şu an buna hazır değilim galiba. HPV ve psikolojik tedavimi aldıktan sonra belki nasıl yapacağımı psikiyatr ile konuşup o şekilde açabilirim erkek arkadaşıma durumu ama su an gerçekten zamanı olduğunu düşünmüyorum :KK43: bu zor zamanimda onu da düşüncesi z hareket edip pat diye kaybetmek istemiyorum. Bi de inançlı bi insanım ve tövbe ettikten sonra bunları tekrar gün yüzüne çıkarmak islami açıdan doğru mudur emin değilim. Bu arada erkek arkadaşımın ilişkileri olmuş o bunları itiraf etti ama benim olmamasını istediğini söyledi. Bu duşuncesi de bana yanlış geliyo ama tek anlasamayacagimiz konu şu an için bu. Onun dışında gerçekten tam bi hayat arkadaşı olacağını düşünüyorum kolay bulunacak bi insan değil gibime geliyo

Doğru söylüyorsunuz ama erkek arkadaşıma bu konuları açmak ilişkimizi gerçekten bitirir ve ben çok yipranirim. Şu an buna hazır değilim galiba. HPV ve psikolojik tedavimi aldıktan sonra belki nasıl yapacağımı psikiyatr ile konuşup o şekilde açabilirim erkek arkadaşıma durumu ama su an gerçekten zamanı olduğunu düşünmüyorum :KK43: bu zor zamanimda onu da düşüncesi z hareket edip pat diye kaybetmek istemiyorum. Bi de inançlı bi insanım ve tövbe ettikten sonra bunları tekrar gün yüzüne çıkarmak islami açıdan doğru mudur emin değilim. Bu arada erkek arkadaşımın ilişkileri olmuş o bunları itiraf etti ama benim olmamasını istediğini söyledi. Bu duşuncesi de bana yanlış geliyo ama tek anlasamayacagimiz konu şu an için bu. Onun dışında gerçekten tam bi hayat arkadaşı olacağını düşünüyorum kolay bulunacak bi insan değil gibime geliyo

-ileride daha çok sorun yaşayabilirsiniz ben bunu düşünerek ayrılmanızda yarar gördüm, yani ilerde keşke söyleseydim demenizi istemem
-her ayrılık zordur ama siz kaybetmek istemediginiz için kendi çıkarınız için karşı tarafın çıkarlarını düşünmüyorsunuz buda karşı tarafa haksızlık
-geçmişde gelecekte sizin, yaşamınızı yaşadıklarınız ve en önemlisi kendinizi kabullenin. islami açıdan nedir bilemem
-davul bile dengi dengine lafını çok severim, herkes layıgını bulmalı bence erkek arkadaşınızın düşüncesi yanlış, ben günümü gün ettim takıldım ama karşıma eline erkek eli degmemiş kız isterim, riyakarlık ve bencillikten başka birşey değil. bu tür adamlar umarım layıgını bulurlar
-kendi isteklerini ERKEK olduğu için yerine getirmiş ama karşındaki kadın olduğu için yargılayacak bir tutumu var sevgilinizin.

emin olun geçmişinizi onunla paylaştığınız anda sizi yaftalayacak ve hatta hastalığınızı biliyorsa mutlaka cinsel yolla bulaştıgını düşünen, bilmiyorsa siz söylediginiz de sizi kabullenmeyecek bir adam oldugunu göreceksiniz. ben olsam ben yaşarım ama eline erkek eli degmemiş kız isterim falan kafasındaki adamdan uzak dururum

HPV nin gerçekten de bir tedavisi yok siz söylemeseniz bile vücudumuzda çıkan sigilleri ve yaraları görmeyecek mi? Bir de bu hastalığı ona bulastirmaya hakkınız var mı? Geçmişte yaşadıklarınız sizin bilinçli olarak yaptığınız şeyler buna saplantılı kalıp hayatınızı endekslemeyin önünüze bakın ama biryere hastalığınizdan bahsedin gerçi temas yolu ile bile bulasabilen bir virüs belki de bulastirdiniz. Diğer konu ise örgüt bağlantınız var mi görüşleriniz ne yonde vs araştırılır bence yasadiklarinizin atamaya engel olacağını sanmıyorum. Son olarak annenizin davranışlarını gerekçe göstererek hayatımızda pişman olacağınız daha fazla birsey yapmayın özellikle sonradan igrenti duyacağınız hicbirsey yapmayın.

HPV nin gerçekten de bir tedavisi yok siz söylemeseniz bile vücudumuzda çıkan sigilleri ve yaraları görmeyecek mi? Bir de bu hastalığı ona bulastirmaya hakkınız var mı? Geçmişte yaşadıklarınız sizin bilinçli olarak yaptığınız şeyler buna saplantılı kalıp hayatınızı endekslemeyin önünüze bakın ama biryere hastalığınizdan bahsedin gerçi temas yolu ile bile bulasabilen bir virüs belki de bulastirdiniz. Diğer konu ise örgüt bağlantınız var mi görüşleriniz ne yonde vs araştırılır bence yasadiklarinizin atamaya engel olacağını sanmıyorum. Son olarak annenizin davranışlarını gerekçe göstererek hayatımızda pişman olacağınız daha fazla birsey yapmayın özellikle sonradan igrenti duyacağınız hicbirsey yapmayın.
Evet ama o da başkalarıyla birlikte olmuş ve hpv toplumda yüzde 80 den bahsediliyor herkesin siğil çıkmadı diye olmadı diye bişey yok belki de o benden daha fazla kişiyle jirlikte oldu ve belki onda daha riskli tipleri var. Çünkü genelde 1 den fazla kişi ile birlikte olanlara bulasiyo ama riskli tipleri siğil yapmıyo en azından bendeki siğil yaptığı için risksiz grup diyebiliriz. Bunu ona söylemem gerektiği konusunda size katılabilirim ama her HPV olan kişi illa ki HPV li birini mi arayacak ya da karşımıza çıkana sen de var mı diye mi soracaz bilemiyorum :/ kaldı ki ben gerçekten tamamen pişman olarak tövbe ederek vicdan azabı duyarak başladım bu ilişkiye ve ruhen ve bedenen çok sadakatliyim en ufak bi konuda bile yalan söylemiyorum bu konu dışında yani ondan sonra olan hiç bişeyi ondan gizlemiyorum herseyi ona danisiyorum düşüncelerini önemsiyorum sürekli. Bunların hiç önemi olmaz mı hayatta geçmiş hatalarimiz gelecekte mutlulugumuza engel olmalı mı buna gerçekten üzülüyorum :KK43:

Şimdi canım seninle neredeyse birebir aynı şeyleri yaşamış hemen hemen aynı meslek grubundan olan aynı yaşta olan ve ailesinde özellikle annesinin birebir seninkine benzer davranışları olan biri olarak yazıyorum.Burdan okuyup yargılayanları da direk ALLAH'A havale ediyorum.Öyle bunun psikolojik yönünü bilmeden hayatta her haltı yaşayıp bunu şans eseri kapmayan ama bizim gibi genç yaşta yaptıgı bikac hatayla bunu kapanları hor görenlere de kimse yaşattıgını yaşamadan ölmez diyerek bi hatırlatma yapma ihtiyacı hissettim.Bende okulu dereceyle bitirmeme ragmen şuan yasadıgım senin gibi tahmin edebilicegin bir çok takıntının aynısını yaşıyorum ve neredeyse 5-6 aydır sabaha kadar bu hastalıgı arastırıyorum

Ayrıca sakın ama sakın gidip bi erkek arkadasına bundan bahsetmek gibi bi sacmalık yapma ! Benimde suan ilişkim var karsımdaki kişi benden yaşca büyük ve bu yaşta birinin ki seninkiyle aynı yaştaydı yanlıs hatırlamıyosam bu yaşta bi erkegin dogal olarak benden önce de ilişkileri olmuş erkekte ne siğil cıkıyo ne bişey oluyo nerden biliceksin onda olmadıgını ? Kadınlarda kendilerinde bişey yok zamnediyo gidiyo 20 yıl sonra en son asamada öğreniyo ayrıca 45 yaşına kadar 10 kişiden 8i hatta 10u daha bugün yabancı makale okudum mutlaka bi siğil öyküsü oluyo ikimizde genciz bunu vücudumuzdan atıcaz ve 2 yıl içinde bulasıcılık biticek.Benimde ödüm kopuyo karsımdaki cok iyi bi insan bi dedigimi ikiletmiyo ama erkek sonucta benden yüzeysel de olsa beklentisi vardır diye ama kesinlikle kafama koydum gerekirse terkederim yine de 2 yıl boyunca asla tensel temastan uzak durucam böylelikle ona bulasmamıs bende atlatmıs olucam o sürede

Ve ben ilacını getirttim Coriolus mrl yurtdısında fiyatı da cok uygundu bizzat ilacın labaratuvarından izin verdim posta kendiniz alın dedi korktum almaya gitmedim tedavi iyiye gidiyo diye

-ileride daha çok sorun yaşayabilirsiniz ben bunu düşünerek ayrılmanızda yarar gördüm, yani ilerde keşke söyleseydim demenizi istemem
-her ayrılık zordur ama siz kaybetmek istemediginiz için kendi çıkarınız için karşı tarafın çıkarlarını düşünmüyorsunuz buda karşı tarafa haksızlık
-geçmişde gelecekte sizin, yaşamınızı yaşadıklarınız ve en önemlisi kendinizi kabullenin. islami açıdan nedir bilemem
-davul bile dengi dengine lafını çok severim, herkes layıgını bulmalı bence erkek arkadaşınızın düşüncesi yanlış, ben günümü gün ettim takıldım ama karşıma eline erkek eli degmemiş kız isterim, riyakarlık ve bencillikten başka birşey değil. bu tür adamlar umarım layıgını bulurlar
-kendi isteklerini ERKEK olduğu için yerine getirmiş ama karşındaki kadın olduğu için yargılayacak bir tutumu var sevgilinizin.

emin olun geçmişinizi onunla paylaştığınız anda sizi yaftalayacak ve hatta hastalığınızı biliyorsa mutlaka cinsel yolla bulaştıgını düşünen, bilmiyorsa siz söylediginiz de sizi kabullenmeyecek bir adam oldugunu göreceksiniz. ben olsam ben yaşarım ama eline erkek eli degmemiş kız isterim falan kafasındaki adamdan uzak dururum
Aslında ilişkimizdeki sorun benim hata diye adlandırdığm yaşadığım şeyler değil onun da aynı şeyleri yaşamış olduğu halde hatta belki de çok daha fazlasını yaşamış olduğu halde karşısındaki insandan bunu istememesi. Doğru söylüyorsun konuşup paylaşmam gerekir en baştan evlilik yoluna girmeden ama su an bunun için hazır değilim. Uzmanından yardım alıp belki doktorumla birlikte bi seansa çağrıp konuşabiliriz

Ayrıca bende tövbe ettim ve cok pismanım hem de çok her gün keşke o hatayı yapmasaydım nasıl yaptım cidden inanamıyorum cidden inanamıyorum hala.Ama nolursa olsjn ikimizinde bu zor günleri atlatıcagına inanıyorum

Aslında ilişkimizdeki sorun benim hata diye adlandırdığm yaşadığım şeyler değil onun da aynı şeyleri yaşamış olduğu halde hatta belki de çok daha fazlasını yaşamış olduğu halde karşısındaki insandan bunu istememesi. Doğru söylüyorsun konuşup paylaşmam gerekir en baştan evlilik yoluna girmeden ama su an bunun için hazır değilim. Uzmanından yardım alıp belki doktorumla birlikte bi seansa çağrıp konuşabiliriz
Ben birçom insanla konustum hiçbirisi 2 yıldan sonra bulaştırmamış ve söylememiş niye söylüceksin ki anlamıyorum siğilin biticek 2 yıl bekliceksin tek yapman gereken bu.Bu söyle diyen kişilerde yüreklilerse geçmişte yaptıgı bütün hataları karşındakilere söylesinler bu ölümcül bişey mi erkege bişey mi yapıyo sen zaten siğilin bittikten sonra bu defteri kapıcaksın.Bunu karsındaki kişi sana ileride koz olarak kullanır boşu boşuna söyleme lütfen sadece bekle ciddi ilişkiyse 2 yıl dayan bitsin geçsin bak onda neler var kim bilir ?

Ayrıca bende tövbe ettim ve cok pismanım hem de çok her gün keşke o hatayı yapmasaydım nasıl yaptım cidden inanamıyorum cidden inanamıyorum hala.Ama nolursa olsjn ikimizinde bu zor günleri atlatıcagına inanıyorum
Okudum bütün yazdıklarını canım. Evet ve artık havuz havlu hamam vs den de kapmak konusunda çok fazla şeyler bahsediliyor hatta ailesinde olan çocukların ev hijyeni azligindan çocuklara geçtiğinden bahsedilen makaleler var o çocukların suçu ne onlar da mı evlenmesin kimseyle ya da o ilerde evleneceği zaman anlatsa kim inanır ona ? Ben sadece sigillrrim fazla olduğu için genel anestezi olacağı için tek başıma yaptırmaktan korktuğum için yanımda olsun istiyorum kendi de sağlıkci olduğu için :KK43:

X