- 14 Temmuz 2016
- 436
- 123
- Konu Sahibi guzelgunler777
Nerden baslicam bilmiyorum daha önce de konu açmıştım hatalarım oldu yazmıştım... Ogrencilik donemim çok sıkıntılı geçmişti aile yanında sürekli baskı yaşayan bi Ogrenciydim. Fakülte de de çok zorlanıyodum. Dış hekimliği okuyodum her gün yeni hastalar sorumluluk okulda yapılan asistanlarin hocaların aşağılayıcı tavırları beni çok zorluyodu. Aileden de sürekli baskı goruyodum. Üniversite de bi sürü hatalı ilişkim oldu. İnsanlarla sürtünme yolu ile ilişki yaşıyodum. Anal oral sen yaşıyodum. Kızlık zarım bozulmadi ama bu bişey ifade etmiyodu. Ama psikolojik olarak hep onu saklama ihtiyacı hissettim. Kuzenim in başına bu yüzden kötü olaylar geldiği için kendimi saçma bi şekilde öyle korumaya aldım. En son hPV kaptım malesef. Yani cinsel yolla bulaşan bi hastalık. Son senede yani geçtiğimiz haziran temmuz civarı okul bitmeye yakın tamamen depresyona girmiştim. Hem HPV hem okul Uzama korkusu beni Çıldırtmisti. 1 gün bile fazladan gitmek istemiyodum okula. O dönem çok iyi bi doçent psikiyatra gittim. Ama ilk seans annem kapıyı dinlediği icon iyi olacagima daha kötü olmuştum annem tamamen beni Boğmaya başlamıştı artık. 1 ay sonra doktor olacaktım ama çarşıya bile gitmeme izin yoktu. Sonra tek çareyi okulu bitirip yaşadığım küçük yerden ve ailemden uzaklaşmak olduğunu idrak edip tabiri caizse hayvan gibi çalıştım ve kaldığım bütün stajlari verdim. Bütün derslerden kalmış olmama rağmen okulu uzatmadan bitirdim. Terapi de alıyodum kendimi suçlamalarim azalmisti. Doktor anne karnından itibaren herseyi ele almıştı. Kendimi suclamamam gerektiğini annemin yetiştirme tarzından dolayi hatalar yaptığımı bana kabullendirmeye çalışıyodu. EMDR Terapisi alıyodum ama yaşadığım yer küçük olduğu için özel sektörde is bulamadım devlete de Atamam çıkmayınca başka bi şehirde is bulup calismaya başladım. İş ararken bi diş hekimi ile tanıştım. O zamandan beri konuşuyoruz çok iyi biriydi çok etkilendim ve gün geçtikçe samimi olduk. Ciddi bi şekilde ilişkimiz devam ediyo. Herşey iyiye gitmeye başlamıştı ama Malesef tedavim yarım kaldı. İlaçları da kendim bıraktım kilo aldığım için. Özelde çalışalı 1 ay olmadan çok istediğim devlet atamam çıktı. Özelden ayrıldım memlekete döndüm evrakları tamamlayıp ankaraya yolladım ama son olaylardan dolayı memurlara güvenlik soruşturması şartı geldi. Ben de calismaya alışkın bi insan olduğum için gunlerce evde oturmak fazlasıyla sıkmaya başladı. Teyzem in yanına geldim bi hafta falan kalmak için belki değişiklik iyi olur diye ama olmadı kaygılarım çok fena arttı. Tekrar takintilarim nüks etmeye başladı. Erkek arkadaşıma karşı kendimi çok kötü hissediyorum hem hPV yüzünden hem geçmişte yaşadığım çarpık ilişkiler yüzünden. Laf arasında daha önce kimseyle bişeyler yaşamış birini istemediğini söylemişti hem de güvenlik soruşturmasinda ahlaki değerlere de bakıldığıni öğrendim ve şok oldum. Bu durum devlete alimimi engeller mi çok korkuyorum. Telefon görüşmeleri konusmalar mesajlasmalar araştırılır mi bakılır mi facebook mesajları incelenir mi diye içim içimi yiyo. Ya da bunlar alımı etkiler mi diye korkuyorum. Malum kılı kırk yariyolar artık personel alımında. Ve bi kere bi arkadaşımla çok fena kavga edip karakolluk olmuştuk çok fazla hakaret etmiştik ve birbirimizden davacı olmuştuk ama savciliktan ses gelmedi muhtemelen savcı dava açılmasına gerek görmedi dosya kapandı ama bunlar etkili olur mu kafam allak bullak. Şu an psikiyatr a gitmek için maddi durumum yok ise başlamadım hPV tedavisini de hala olamadım sigilerin bi an once yakılması lazım dediler ama aylardır duruyo genel anestezi altında olacağı için tek başıma cesaret edemiyorum ve cok fazla ücret istiyorlar ise başlamadan yaptırmam mümkün değil. Belki bazilariniz yargılayacak ama anlatmaya ve bişeyler duymaya çok ihtiyacım var her zamanki gibi derdimi buraya yazmayı care olarak gördüm bu güvenlik soruşturması olayında bildiginiz bişey var mı bunlar etkiler mi sizce ve erkek arkadaşıma karşı kendimi çok kotu hissediyorum ne yapmalıyım