iş arkadaşıyla ilişkilerimiz nasıl olmalıdır

yaseminnn75

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
1
0
24
Kabalalık ve kurumsal bir yerde çalışıyorum . İnsanlarla biraz muhabbet edince hemen özel konulara geliyor sohbet bende bundan pek hoşlanmıyorum zamanında çok insan kazığı yedim :)
Dolayısıyla hem onlarla kötü olmak istemiyorum hem de çok samimi olmak istemiyorum iş dışında .Bu sınırı nasıl ayarlayabilirim fikir almayı çok isterim . Mecburen yemek saatlerinde molalarda denk geliyoruz her defasında .

Özel hayatını kimseye anlatma, herkesin işine koşma, ikinci ağızdan duyduklarına inanma, isterse soğuk desinler- asosyal desinler çizgini bozma, insanlara yaranmak için- muhabbet edebilmek için de çabalama.

Çünkü sen arkanı döndüğün anda, çok iyi dediğin bile senin gıybetini yapacak 😘

Kabalalık ve kurumsal bir yerde çalışıyorum . İnsanlarla biraz muhabbet edince hemen özel konulara geliyor sohbet bende bundan pek hoşlanmıyorum zamanında çok insan kazığı yedim :)
Dolayısıyla hem onlarla kötü olmak istemiyorum hem de çok samimi olmak istemiyorum iş dışında .Bu sınırı nasıl ayarlayabilirim fikir almayı çok isterim . Mecburen yemek saatlerinde molalarda denk geliyoruz her defasında .
Seviyeli olsun. Merhaba nasılsın küresel ısınma , suların doluluk oranı, geri dönüşüm , ekonomi😂 şaka bir yana özel muhabbetler yerine gündelik mevzular konuşun yerinde ve seviyeli olsun ki size özel hayatı sormaya cekinsinler.

Dısarıda tanımıyormus gıbı yapmalıyız
Hem ıste hem dısarıda cekemem
Mobbing canavarı hepsi

Is disi davetlerde mesgul(!)olun, yani onlara oyle soyleyin. Is ortaminda siradan ve sıkıcı cevaplar verin . sıkıcı ve iyi niyetli insan izlenimi pek merak uyandirmaz, olsada olur olmasada olur iyi iste derler.

X