• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşından hoşlanma

kedil

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
101
18
13
33
Eski okul arkadasim ve ayni zamanda iş arkadasim olan kisinin benle muhabbetini farklı anlamış olabilir miyim? Bana karşı farklı bir ilgisi var gibi hisediyorum. Adim attim politik takildi.

Son düzenleme:
Belli ettiginiz halde bir hamle yapmadiysa sizde uzaklasin. Eger gercekten sevseydi supheye dusurmezdi
Yapmıyor , günlük şakalaşmalara devam ediyor. Biraz çekingen biri de olabilir diyorum, belki iş ahlakı diyorum.

İş arkadaşımın benle muhabbetini farklı anlamış olabilir miyim? Bana karşı farklı bir ilgisi var gibi hisediyorum. Bir zaman sonra şakayla karışık dayanamayıp belli ettim beğendiğimi fakat O hep belirsiz kalıyor, politik takılıyor, ben ise kozlarımı açık oynadım. Riskli evet ama ikimiz de bekarız.
En sevmediğim erkek tipi. Valla en sümüklü erkekte olsa hoşlandığı zaman tazıya dönüşüyor. Kur yapan pirenses erkek. Kadın olarak kozlarınızı kapatın. Mesafenizi koruyun. Eğer karşınızda ki harbi bir deli kanlı olsaydı durmayın siz de koşun derdim. Kesin flörtleştiği başka kadınlarda vardır. İçe kapanık çekimser birisi olsa siz hamle yapınca en azından o da belli etmeye çalışırdı.

İş arkadaşımın benle muhabbetini farklı anlamış olabilir miyim? Bana karşı farklı bir ilgisi var gibi hisediyorum. Bir zaman sonra şakayla karışık dayanamayıp belli ettim beğendiğimi fakat O hep belirsiz kalıyor, politik takılıyor, ben ise kozlarımı açık oynadım. Riskli evet ama ikimiz de bekarız.
Siz yeşil ışık yakmışsınız ama o hâlâ bekliyor . Yanlış anlamış olabilirsiniz .

En sevmediğim erkek tipi. Valla en sümüklü erkekte olsa hoşlandığı zaman tazıya dönüşüyor. Kur yapan pirenses erkek. Kadın olarak kozlarınızı kapatın. Mesafenizi koruyun. Eğer karşınızda ki harbi bir deli kanlı olsaydı durmayın siz de koşun derdim. Kesin flörtleştiği başka kadınlarda vardır. İçe kapanık çekimser birisi olsa siz hamle yapınca en azından o da belli etmeye çalışırdı.
Yani bu kadar zor olmamalı. İlgilenmiyorum seninle de demiyor. Sürünceme. Arada ortamda sataşıyor, hikayeleri izliyor o kadar. O kadar akıllı iekilde kahve içme daveti sundum ki bana yapılsa. Gider içerdim. Bi zaman ayarlarız dedi. Bakalım keyfine

Yapmıyor , günlük şakalaşmalara devam ediyor. Biraz çekingen biri de olabilir diyorum, belki iş ahlakı diyorum.
İsteyen öyle bir yapıyor ki kimse tutamıyor, hoşlandığı kişiyi kaçırmak istemiyor çünkü. Hareket etmiyorsa hoşlanmıyordur.

Şimdi kendimi geri çekince de iş ortamında beni dahil etmeye çalışıyor, sessizce duruyorum. Bu sefer o kendini farkettirmeye çalışıyor. Bunu neden yapıyor?
Nedenini yalnızca o bilebilir. Kimisi zevk alır, kiminin karakteridir. Bırakın fark ettirmeye çalışsın zaten ilgisi varsa siz fark etmeyince konuşacak. Size açılmıyorsa ama aynı hareketlere devam ediyorsa olayı bu, ilgi odağı olmak istiyor. Emin olun ilgilenen adam mutlaka ama mutlaka konuşuyor. Nedenine çok kafa yormayın o zaman kurarsınız, kendi içinizde gelin güvey olursunuz. İnanmak istediğinize inanırsınız. Hayatınızın normal akışına devam edin, bakalım neler olacak.

Yani bu kadar zor olmamalı. İlgilenmiyorum seninle de demiyor. Sürünceme. Arada ortamda sataşıyor, hikayeleri izliyor o kadar. O kadar akıllı iekilde kahve içme daveti sundum ki bana yapılsa. Gider içerdim. Bi zaman ayarlarız dedi. Bakalım keyfine
İlgilenmiyorum diyemez beğenilmek herkesin gururunu okşar. Onun yerine siz de şakalara ara verin muhakkak bir şey olduğunu hissedecektir. Halinizi hatrınızı sormaya geldiğinde beğeniyor gibi değilde dost canlısı gibi yaklaşın. Depresif ve negatif olmayın yine neşeli şakacı ama daha sınırlı davranın. Arkadaşlarınız ile kendinize buluşma ayarlayın ve onlarla dışarı çıkacağınızı söyleyin. Konuşmalarına göre mesafeli ama çekici olmayı deneyin

İlgilenmiyorum diyemez beğenilmek herkesin gururunu okşar. Onun yerine siz de şakalara ara verin muhakkak bir şey olduğunu hissedecektir. Halinizi hatrınızı sormaya geldiğinde beğeniyor gibi değilde dost canlısı gibi yaklaşın. Depresif ve negatif olmayın yine neşeli şakacı ama daha sınırlı davranın. Arkadaşlarınız ile kendinize buluşma ayarlayın ve onlarla dışarı çıkacağınızı söyleyin. Konuşmalarına göre mesafeli ama çekici olmayı deneyin
Bugün tiyatroya gidicem. Zaten dışarı çıktığımı falan görüyor. Hikayelerimi izliyor. Karakterini hiç böyle tahmin etmezdim. Bilseydim hiç belli etmezdim. Egosunu okşamadan ne kaybettiğini farketsin istiyorum. Koç burcuyum sanırım öfke yaptım kendime.

Belli olana politik kaldıysa çek kendini

Back
X