Is arkadasimla problem

Az önce siritip „cayim cok güzel kokuyor“ deyip o devasa kupa ile yanim geldi ve burnuma dogru tutarken cayini üstüme döktü....

utanmadan da diyor ki bide (!!) „aa kusura bakma, böyle büyük bir kupayi tutmak kolay degil“. Lan o zaten kahve veya cay icmek icin yapilmadi ki, söyledim ya sana

plastik çatal vs getirmeyin. kilitli çekmeceniz varsa oraya temiz peçeteye sararak çatal kaşık koyun. kullanır yıkar tekrar temiz bir peçeteye sararsınız. onu da alıp kullanmaz yani. suyunuzu koli şeklinde almak zorunda değilsiniz. 1 tane alın açıp için. açık suyunuzu da istemez zaten. gerekirse kantin varmış sizde gidip alırsınız. vantilatör vs bırakın kullansın ne olacak. egzema öyle bulaşan bişi değil benim görümcemde de var. kız hep utanır sıkılır çünkü millet hep ona cüzzamlı muamelesi yaptığı için her ortamda açıklamak zorunda hissediyor kendini. egzema pislik göstergesi de değildir. doğuştan olduğu gibi sonradan da çıkabilir. o yüzden sizin de başınıza gelebileceğini düşünerek davranın. ayrıca çok yıkanan ellerde alerjik yapıdaki kişilerde egzema yatkınlığı daha fazladır.
gay olması açık sohbet yapacağı bağdaştırılacak şeyler değil. gay olmadan da bel altı konuşan çok insan var. o tip sohbetleri sevmediğinizi kibarca belli edebilirsiniz. onun dışında mobing gibi davrandığını hissediyorsanız 3 ay daha dayanın sonra daha sert tepki gösterirsiniz.

bence cok bilenmeden konusun,
esyalarimin kullanilmasindan hoslanmiyorum, dolabimin acilmasindan hoslanmiyorum.

Bitti bu kadar, bunu dediniz diye sizi kotuleyecekse zaten ne yapsaniz olmaz, en azindan bu sekilde durusunuz olur.

bir de tabi Turkiyedeki is hayati ile karistirmamak da gerekiyor.
Ornegin hanim bey muhabbeti, bazi ulkelerde CEO ile bile ismi ile konusursunuz, hanim bey derseniz herkes acayip acayip bakar, bazi ulkelerde de tam tersidir malum.
O yuzden bulundugunuz ulkenin is kulturune gore olaylari suzmeniz gerekiyor.
Almanyada nasildir bilmiyorum, ama insanlar cinsel hayatlarindan daha kolay bahsedebiliyorlar Avrupada, siz tabi ki bahsetmek zorunda degilsiniz,
ya da direk sizinle konustugunda, ben bu tarz konulari konusmaktan rahat olmuyorum diyebilirsiniz,
ama dedigim gibi sadece uzerinize alinmayin, ve size ozel bir kotuluk/ayrimcilik oldugunu dusunmeyin.

Bence tamamen size nispet yapiyor

Bi daha böyle konulari acarsa, direkt söylicem yüzüne böyle pis igrenc seyler duymak istemiyorum diye.
Söyle tabi,zaten sen tepki vermedikçe ileri gitmiş terbiyesiz şrf..z! Midem bulandı nasıl bir yaratık bu! Aslında bunlar bilinse işine son verilir bu kişinin. Bence bildir üstlerine. Basit bir şeyden söz etmiyoruz..

Tamam, benim de cilt sorunlarim var ama gidipte baskasindan krem istemem. Az önce yine el kremimi aldi ve eline sürdü.

ya kendine Bardam almiyor
elind krem almiyor
cani kruvasan cekiyor almiyor
kendine catal getirmiyor

bitmiyor ki ihtiyaci, bitmiyor. Yeminle biktim ya. Insan baskasinin kremini kullanir mi hic? bide dünya para verdim kreme

Sizi bıktırmaya çalışıyor olabilir mi ?

Almanya veya Avrupayla ne ilgisi var canim cinsel konularin rahat konusulmasi? Insanin terbiyesiyle alakalidir. Türklerden de cok duyuluyor. Terbiyesiz her yerde terbiyesiz.

Samimi olmayın, saygılı olun ama belli bir mesafede durmanız daha iyi olur

karşında öyle belaltı konuşan erkeğin karakteri değil yani bozuk olan, kadının tavrı?
erkeklere ne zaman suç bulursunuz? kadın mesafeyi ayarlayamamışmış, cımbız mımbız yok direkt yazmışsın.

laubaliliği çoğu kişi sevmez, ama ne yazık ki aşşşırıı laubali insanlar mevcut.

Bilmiyorum, gercekten. Ne zaman kafami kaldirsam siritan surat görüyorum.

Siz işinizi iyi yapın ve sabredin bakalım ne olacak takıntılıyım falan demeyin başkasına da onu anlatmayın.
çünkü yağ gibi üste çıkabilir bir tip bu sanki. en iyisi kalan deneme süresinde hoşunuza gitmeyen bir şeyde şakayla karışık söyleyin.

Son düzenleme:

Cok zor, sabrim tükeniyor.

Söyle de bir huyu var. Her molaya ciktiginda, gercekten ama HER molaya ciktiginda 5 dk sonra tekrar odaya dalip, gözlerini bana dikiyor. Sonra da „aa maskemi almaya unuttum“ diyor ve tekrar cikiyor. Odaya girdikten sonra gözleri bende oldugu icin acaba o gittikten sonra calisip calismadigimi veya telefonda takildigimi kontrol etmek icin mi yapiyor dedim. Insan maskesini bir unutur, iki unutur ama her gün de unutmazki. Bana biraz taktik gibi geldi. Gercekten anlamiyorum bu cocugun benle zoru ne? Amaci ne ya? Hadi diyelim basarili oldu, eline ne gecicek?

bu çocuk sizi çekemiyor belli yani
Ama onun eline fırsat vermeyin yüz vermeyin güçlü durun içi içini yesin

Ozel her esyaniz cantanizda dursun yani özel bir alaniniz yok mu kimsenin dokunmadigi? Mesela cantaniz sizin özelinizdir iş yerinden bagimsiz olarak. Krem çantanızda dursun siz kendi özel esyalarinizi cantanizdan cikarmayin, ortalık yere koymayin.
Basta dedigim gibi fazla yayılmış bir izlenim verdiniz.
Hic bir is yerinde masada krem ya da özel bir esya görmedim bugune kadar. Elbette kendi özel kupanizdan cay icersiniz ona bir sey diyemem de bu adam nasil.oluyor da sizin herseyinizi bu kadar rahat kullanabiliyor?

Karakteri bozuk olan erkekleri pek ala sert bir dille uyarabiliriz , böylelikle bir daha yanımızda böyle konuşmalar yapmalarını engelleriz.
Benim tavrım bu oluyor genelde 2. Bi laubaliligi yaşamıyorum böylelikle.

Ben olsam bir tane metal bıçak alırdım. Sonra onun gözü önünde çatalı yere düşürür yıkamadan yerden alır 'amaan n'olcak' derdim. Bu gayler temizliğe önem verir malum olaydan ötürü. Yada metali ağzıma götürür yıkamadan yerine kaldırırım. Hadi şimdi sıkıyorsa kaldırsın

yasadiklarinizi anliyorum. Ben de almanya da yasiyorum, ki bu bahsettiginiz seylerin ulkeyle degil direkt insanin terbiyesiyle alakali oldugunu dusunuyorum.

sizi rahatsiz eden de esyalarinizi kullanmasi degil, size saygi gosterip izin almaya tenezzul etmemesi. yani cok sabirli davranmissiniz gercekten. Probezeittasiniz diye goz yumuyorsunuz ama bu adam size bu kadar resmen iskence ederken gidip patrona hakkinizda iyi seyler rapor edecegini nerden biliyoruz ki?

benim sahsi tecrubelerime gore; ozguvensiz haybeden saldiranlara bi parlayinca hemen geri basiyorlar, saygi duymaya basliyorlar. Bir kismi ki daha tehlikeli olani ise daha inatlasabiliyor. Ben olsam- ki ben de biriktirip patlayan bir insan olarak- hakkimi savunup cizgiyi cekerdim. Is bulunabiliyor ama bu ice atip kendine saygiyi yitirmek maalesef daha cok koyuyor.

yazmayi unuttum, bir kere kendinizi savunursaniz rapor ederken kotu bir sey soylemektwn de cekinir diye tahmin ediyorum. Hakkinizi orda da arayip patrondan nedeni ogrenmek isteyeceginizden korkar

Eğer cinsellik içeren sözleriyle size mobbing yapıyorsa üstlerinize şikayet edin, bu haklı bir işten ayrılma sebebidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…