- 12 Temmuz 2020
- 68
- -82
- 3
- 33
- Konu Sahibi StayWildMoonChild
-
Dolabiniza kilit taktirin ve esyalarinizin baskasi tarafindan kullanilmasindan hoslanmadiginizi soyleyin
kilit var dolapta ama bozuk, dolap kilitlenmiyor
3 ay sahsi esya olmasin dolabinizda. Günlük götürün herseyinizi. Sonucta unutursanizda kantin var. 3 ayin sonunda ise alindiginizda yaptigi muhabbetlerden ve esyalarinizi kullanmasindan sıkıldığını iletirsiniz. Ayrica dolabiniza sahsi esya götürmeseniz bile kilit taktirin.
cogu seyi cikardim o catal hareketinden sonram sadece bi poset ve postit, kalem filan var
Ne iş arkadaşınız normal ne siz. Aynı odada çalıştığınız biriyle bu derece senin benim çatışmasına girerseniz yıpranırsınız. Plastik çatal yani alt tarafı çöpe atmışsınız değdi diye zaten. Su istedi diyelim bi tane uzatıp ben çok su tükettiğim için odaya aldım şimdilik veriyorum bi daha vermem bak diyemiyor musunuz gülerek tatlı sert bi üslupla gerçekten?
Almanyadayim ben ve is arkadasim alman, almanyada yasayanlar bilir, markette 1 kurus dahi eksik olsun ürünü geri biraktiriyorlar, almanlar genelde zirnik koklatmaz, ben neden esyalarimi paylasayim?
Patronla konuşmayi dene, nasıl adamlar? Halden anlayan tiplerse bunları bilince sana anlayış göstereceklerdir. Eğer susmayı tercih edersen kilit tak, ya da hiçbir şey götürme. Kupayı da alabilirsin o senin eşyan sonuçta bunun için seninle zitlasmaz.
Çok itici yüzsüz biriymiş Allah sabır versin
Patron kendisi kadin ve asiri nazli ve mizmizci, sürekli sert bi surat ifadesiyle dolasiyor ve cogu calisanlar ondan cekiniyor, bi cok kisi bana kadin patronla fazla muhabette girmememi söyledi. Isini yap, evine git, basin agrimaz dediler.
Cimrilik var sizde sanki.
Yok çatalım yok vantilatörüm vs vs .. konuda ilgimi çeken tek şey bu oldu .
Arkadaşınızın cinsel tercihi o , kimse karisamaz , size zenci muhabbeti yapıyorsa sucu onda değil kendinizde arayın bence.
Siz "neden kisa etek giydi, o etegi giyiyorsa tecavüz etmeyi göze almali" diyenlerdensiniz sanirim, bu zihniyeti asla sevmiyorum, yorumlariniza cevap vermeyecegim bundan sonra. iyi günler.
Biri bana gelip boyle bir sey anlatsa agzina kürekle vururum ne münasebet canim kadinin ne suçu var
evet, ben de cok bozulmustum, hem insan böyle biseyi kendinde tutar düsünse bile. Bana da erkek arkadasimla ilgili sorular soruyor, beni almaya geldiginde, asagida beklediginde arkamdan gelip konusmaya calisiyor filan....
6 ay deneme süresi mi var. 180 gün ne deniyorlar?
Almanyadayim, burda deneme süreleri 3-6 ay arasi sürüyor.
Hangi ulkedesiniz?
Türkiye'de degilsiniz o belli , bulundugunuz ulkeye gore yorum yapacagim
Almanyadayim
Kesinlikle homofobik algılanmak istemem ama gay erkekler ya çok güzel dost oluyor yada sağlam çirkef oluyor. Hani şu kavgada ağız yırtan saç baş yolan, siz dost edinmeye çalışın derim. Ben olsam çatal kullanmasını vs sorun etmezdim veya vantilatörü birlikte kullanırdım. Uzun süre aynı yerde çalışacaksanız konuşarak orta yolu bulun
Asla onun gibi birisiyle dost olmak istemiyorum. Yukarda da bahsettigim gibi daha baska vukuatlari var ve onlardan bahsetmedim.
Açık açık tavır koyup konuşun,kilit takın.Cok laubalice
Tamam da nasil? Ben konusursam, sert konusurum. Orta yolu bulamam veya yumusak konusamam asla. Mizacim sert bi kere. O yüzden burdan yardim istedim.