Is arkadasimla problem

cinsel tercihi seni hiç ilgilendirmez önce bunu tut aklında. hayatında hiç sevişmedin sanırım iğrenç ilişki dediğine göre yaşın 15 gibi geliyor. samimiyeti ayarlayamadığını düşünüyorum durup dururken birinin bişeyinden bahsedip eşyalarını alabilen biri bunu durup dururken yapmaya başlamaıştır. eşyalarımı paylaşmaktan hoşlanmıyorum bir daha almazsan sevinirim demek çok zor olmamalı 3 ay daha deneme sürecindeyim aman her şeye ok diyim de gözüne gireyim tavrıyla daha çok kullandırırsın eşyanı. kolay gelsin.

Bu kadarı fazla degıl mı, dur demeyecek mısınız?

Almanyada o kadar sert degil kurallar. Insanlar evlerinden cicek, kahve makinasi, bardak, catal, tabak getiriyor cünkü burda Türkiyenin yemek karti sistemi yok ve insanlar yemege icmeye cok fazla para harcamiyor. Burda yasayan türkler mesela sizler gibi her gün disardan yiyemiyor, mecbur evinden yemek götürüyor. Ben mesela sabahlari kendime beslenme cantasi hazirlarim veya öglen molasi icin salata filan götürürüm. Cok nadir de disardan söylerim. Bu durumlar icin is yerinde insanin kendi esyasi olmasi cok rahat oluyor. Yani uzun lafin kisasi, almanyada bu durum cok normal.

aklimda mi tutayim? bunu sen mi söylüyorsun bana cinsel tercihi beni ilgilendirmez ama milletin pipisinden bahsetmesin bana. Kimden hoslaniyorsa hoslansin, isterse agacla iliski yasasin beni ilgilendirmez. Sana neden batti bu durum? Hayirdir yaran mi var?

defalarca sordum burda, cogunluk susmamdan yana
Haksızlık karsısında susan dilsiz seytandır.
Okumadım yorumları adamın sınırı saygısı yok. Aynı ofis ortamında ne kadar tahammul edebileceksiniz kı, insansınız sizde. Bıgun feci patlama yasarsanız daha mı iyi olacak?

Istedıgıyle seks yapabilir ama size dupdururken bunu anlatamaz buna hakkı yok.
Catal bıcagınız masanızda dursa dahi bırakın dolabı izinsiz dokunamaz alamaz.
Kupa ıcın süs diyorsunuz ver diye agız yapmis, reddetmıssınız gelmıs ve sizden onu almıs. Ustelık suan pandemı var? Kesinlikle bunlara hakkı yok.
Yapıyorsa hakkı olmadigi halde, elinden siz alacaksınız o hakları.
Gerek ricayla gerek sert dille.
Sızı kimse koruyamaz ve adamda sınır saygı yok.
Daha beterini yasarsınız ilerde
Bıgun kriz gecırırsınız asıl ozaman ıstemediginiz seyler olur.
Korkarak yasanmaz veya cekınerek.
Lutfen durdurun.

Almanyadayim ben ve is arkadasim alman, almanyada yasayanlar bilir, markette 1 kurus dahi eksik olsun ürünü geri biraktiriyorlar

Sadece Almanya'da degil tum avrupa boyle. Cok pintiler.. 2 € ya eski su isiticisini facebooktan satan birini gordu bu gozler Biz olsak hayrina veririz.

Seni anliyorum. Olay aslinda plastik catal, su vs. Maddiyat vs degil. Ozel alanina senin musaden olmadan mudahele ediyor bu sahis. Ben de senin yerinde olsam hoslanmazdim.

Kupayi arkadasina vermeyi onerdigin icin zaten gozden cikarttigini varsayiyorum. Bence o kullanacagina yanlislikla çarp dusup kirilsin Suyu falan da kantinden al. Dolabina birsey koyma.. Son 3 ay bu sekilde idare et. Sonra da zaten tepkini koyarsin..

En nefret ettıgım ınsan modelı .Bızım ısyerındede çok vardı.Hayır dedıgımden berı cesaret edemıolar.

Ben iğrenç seks kelimelerine takıldım. Nesi iğrenç ? Size anlatmasından rahatsız oluyorsunuz haklı olarak anlatma ilgilenmiyorum diye sert çıkacaksınız. Ve iş yerinde tamamen yumuşak olmak size ekstra puan kazandırmaz. Bu davranışları konusunda uyarın dinlemezse bi üste bildirin. Diğer tavsiyeler verilmiş zaten.

Işte o mesafeyi ayarlayınca kimse gelip o muhabbetleri yapamaz .
Eşcinsel arkadaşlarım da oldu ama hiç kimse benimle böyle muhabbetlere girmedi.

Bu sizinle alakalı değil karsinizdakiyle alakalı. Karşınızdaki kişi etik değerlere bağlıysa ve toplumda nasil davranılması gerektiğini biliyorsa mesele yoktur. Konu sahibinin muhatabı bunları bilmeyen biri. Ayrica birkaç yerde cinsel tercih ifadenize rastladım lgbt+ olmak tercih degil yönelimdir. Ifadeleri düzgün kullanmanızı dilerim.

Net bir sekilde hayir demeniz lazim. Yurt disinda calistigim donemde bu tarz insan gordum,ama herkes gayet rahat sekilde hayir diyordu,en basiti kahve icmeye giderken ben de geleyim diyene hayir kafami dinlemek istiyorum lutfen ayri cikalim diyenine bile denk geldim. Insan reddetmek cok dogal,cok yapilabilir bir sey. Abuksubuk bir insan belli ki. Izin almiyor bile eli ayagi sizin esyalarin uzerinde. Turkiyedeki gibi degil tabi atmosfer,bizim burda yasansa sac saca bas basa kavga eder millet

önceden de yazdigim gibi, cogunluk susmamdan yana. Ben kendi kararlarima güvenip yola ciktigimda isler cok karisiyor, o yüzden buraki akilli kadinlari dinlemeyi tercih ediyorum yoksa elime gözüme heryerime bulastiricam. Ama genel olarak haklisiniz yazdiginizla.

ya dün, kendisi 30 dklik mola hakkini kullandi, ben de el kremimi cantama koydugum icin ve o artik kullanamadigi icin, mecbur baska bi arkadasindan el kremi almasini rica etmis. Ben moladan döndükten sonra bana kremi gösterip „bunlarin fiyati ne kadar“ diye sorde, ben de „1,95€‘yu gecmiyor genelde dedim. Kiza gidip 2€ verdi (Kiz ama israr kiyamet kabul etmem dedi ilk). Sonra internetten fiyatina bakip „aaa krem 95 kurusmus“ dedi ve odadan cikti. 2 dk sonra 1,05€ ile geri döndü Ve gururlanarak „1,05€mu geri aldim“ dedi......yani böyle bi insan, daha baska söze gerek yok sanirim.

Ben olsam gözünün önünde o kupaya elim çarpar kırardım

zaten öyle bisey düsünüyorum...kupayi aldigindan beri yikamadi. Kenarda koyu bi renk olusmus yikamadigindan. Igrenc pislik bir insan diyorum burdakiler bana saldiriyor...

Adam sınırını ölçüyor resmen.Bilerek döktü çayı bence.

onu abim de dedi, resmen seni deniyor, tetiklemeye calisiyor dedi

surasi igrenc sana anlatayim madem sordun. Bana bi gün dörtlü iliskisinden bahsetti, neler yaptigini hosuna gittigini filan. Adamlarin hepsi 50 yas üstü, kendisi 23 yasinda (su an, o zaman kac yasindaydi bilmiyorum). Sonra da bana „sen hic denedin mi dörtlü iliski“ diye sordu, ben de „hayir, ilgilenmiyorum böyle seylerle“ dedim. Sen o zaman acik bir insan degilsin, bir süre sonra sikici olur iliski hayatin diye yanit verdi. Ben bisey demedim. Igrenc olusu da surdan kaynaklaniyor. 3 50 yas üstü erkek 20 yasindaki cocukla dörtlü iliskiye giriyor. Bende bu pedofiliye yakin bir davranis ki kendisi birtanesiyle 16 yasindayken tanismis. Pedofili bana göre igrenc, yani igrenc bir iliski.

ben de sizin gibi düsünüyorum, ama ben suclandim ona bu konularla konusma rahatligi verdigim icin....

Aslinda hayir diyebilen birisiyim, ama deneme süresi oldugu icin susuyorum. Önceden deneme süresinde oldugumda bi is arkadasi türklügümle ve dinimle ilgili bana hakaret etti ve beni isten kovmuslardi. Bu bana kötü tecrübe oldugu icin bundan sonra susmayi tercih ediyorum. Yurtdisina cok özeniyor türkiyedeki insanlar ama inanin hicbir sey göründügü gibi degil.

Az önce bi is arkadasina mail attim o da tam o ara yanima geliyordu, direkt yollayip kapattim erkani. Bana „haha benim sahin gözlerim var, hepsini okudum“ dedi. Sonra da bana is arkasina yazdigim cümleyi tekrarlayip „ben de ona yazayim mi?“ diye sordu. Ben de sert bi sekilde „dalga geciceksen yazma“ dedim. Yemin ederim geri zekali bu cocuk.

Yurtdisi daha kuralci bana gore,hem orada hem de Turkiyede calistigim icin ayirt edebiliyorum tabi,insanlar cesit cesit. Deneme suresindesiniz diye her seye evet demek zorunda degilsiniz korkmayin. Sadece net bir sekilde hayir diyeceksiniz,gayet kibar hayir kullanma lutfen deyin gecin. Anlattiginiz her ayrinti sinir bozucu kesinlikle sizi anliyorum cok zor durum. Sadece birazcik sabir. Gececek bu gunler

Nasıl yani , pis muhabbetlere giriyor diye neden suç onun olsun. Çok tuhaf gerçekten.

Tamam uyarmalı, tekrarı olmamalı ancak suç sizin demek hoş degil

Ben anlayamadim. Hem samimi degiliz diyorsunuz hem de adamin gay oldugunu ogrenmissiniz de, igrenc iliskilerinden konusuyorsunuz. Orasini anlayamadim ben. Deneme sureniz olsa bile kimse kimsenin esyasina dokunmamali. Bunu kesinlikle idrak edemiyorum cunku baska turlusunu aklim alamiyor. Uzerine ismini yazarsin kimse almaz, yani ben hep boyle gordum. Niye iliskileri hakkinda konusmaya baslayinca ben bu konuyu duymak istemiyorum demiyorsunuz? Siz orda deneme suresindesiniz diye her seyi sineye cekecek degilsiniz ya? Esyalarima dokunmayin deseniz ne yaparlar kovarlar mi?

Evet haklisiniz, keske öyle yapsaydim ama o an ne diyecegimi sasiriyorum. Zaten sinirden paketi alip, sonra elindeki egzama aklima gelince cöpe attim....

Elindeki egzama bulasi değil, mikrop değil. Bu şekilde düşünmeyin, kimin başına ne gelecek kimse bilemez.

Çoklu ilişkiler yaşaması mide bulandırıcı. Kimse tercihine karışamaz deniyor da ne tercihi bu düpedüz sapkınlık bunun adı.

Her türlü pislik oluyor bunlarda, her türlü hastalık.

Bir daha anlatmaya çalıştığında kesinlikle önünü kesin.

Bir dakika siz Almanya'da mi yasiyorsunuz bunlari? Cok sasirdim. Yani evet Hollanda'da da rahattir isyerleri. Bizim kendi mutfagimiz var, catal kasik bicak, bardak. Krakerlerimiz, corbalarimiz, salatamiz. Ben evden hep ekmek arasi yapar gotururum mesela, tost yaparim. Hayatta disarda yemedim ama bu durum burda cok normal. Birisi pintilik yazmista bu neden pintilik olsun ki? Gayette ekonomik oluyor. Fakat Almanya gibi bir yerde is arkadasiniz hakkiniza giriyorsa birsey diyemiyorsaniz..ne bilim. Burda olsa ben kesinlikle acarim agzimi ama tabi tam o isyerinin dinamigini bilmiyorum. Susmak zorunda olmaniz ne kadar kotu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…