Is arkadasimla problem

çok büyük terbiyesizlik gerçekten şaşkınlıkla okudum. Bence açık açık uyarın, mesafeniz belli olsun en baştan.

Ben aşşşiri namuslu ahlaklı faziletli bir insan degilim lakin hicbir arkadaşım hele ki 3 ay tanıdığım bir insan bana bel altı konuşamaz . Ben sadece aşşşiri laubaliligi sevmem , cımbızlamaya devam .....

Bende yurtsidinda yasayan biri olaraktan sizi cok iyi anliyorum. Bir arkadas yazmis bu adam sizi deniyo. Katiliyorum hatta birazda irkci davrandigini dusunuyorum.
Daha yolun cok basindasiniz bu kadar alttan almayin bence. Arkadaslar cok guzel ornekler vermis. Inceldigi yerden kopar.
Ben sizin gibi boyun egdim suan hamilelikten dolayi cikamiyorm hergun lanet ediyorum ve pismanlik duyuyorum neden ayrilmadim bu yerden diye. Gerci is ogrenicem diye kaldim ve kullaniliyorum suanda.
Umarim en kisa zamanda bir caresini bulursunuz.

ya adam bile degil aslinda, kücücük cocuk, hareketlerinden bile belli, yemin ederim ki iki lafi bi araya getiremiyor, cümle kuramiyor, bana bisey anlatirken bile on kere düsünüyor, cümlesink düzeltiyor „yok aah nasil desem, yani...mmmhh hani“. Ben de kendi kendime bu mu bana isi ögreticek diyorum. En basta patron kadin „bir sikintin varsa gel, konusmazsan, bizim biseyden haberimiz olmaz ve müdahale edemeyiz“ ama bunu cogu patron söylüyor, sonra da bir sorunla yanina gidince de kendiniz halledin ve ya gecimsiz oluyorsun. Bunu cevremden de defalarca duydum. O yüzden bu konu yüzünden asla patrona gitmem, zaten degmeyecek bir konu. Illa kendim cözmem gerekiyor.

Ayni benim patron, bir sorun varsa soyle,soyluyosun bidaha yapiyomu takip et diyo bana, ben sana ne her defasinda cocuk gibi her yaptiklarini sikayet edicem dimi. Adam gelmis 70 yasina ucuza calisiyo diye onun aptal tavirlarini komplexlerini cekmek zorunda kaliyoruz.Tam bir mal surusu. Sinir oluyorum zaten iki lafi bir araya getiremeyen insanlar yuksek mertebe sahibi yada patron oluyo.
Diger is arkadaslariniz nasil? yada onlarda soyleniyolarmi bu cocuk hakkinda?
Bence siz ya gozunuzu karartip tavir alicaksiniz cevap vericeksiniz yada baska is bakin kendinize buraya daha cok alismadan.

Sizinle zenci bilmem nesi hakkında konuşan adamin, rahatça eşyalarınızi kullanması çok tuhaf değil. Sapik eylemlerini anlatabiliyorsa sizden gerekli tepkiyi görmemiş ki bu kadar rahat. Boyle konusmalara sert tepki vermelisiniz

evet cok sessiz kaldim en basindan beri. Zaten hala daha cok yeniyim burda, kimseyi tanimiyorum, bu sehire de yeni tasindim. Sustum. Ben cogu zaman susmayi tercih ediyorum cünkü dilimin ayari yok. Annem de söyler hep „sen cok sert konusuyorsun, kalp kiriyorsun“ diye. Burda da yeni oldugum icin kimseyle direkt kötü olmak istemedim. Ama haklisiniz, en gec o zenci muhabbetinde tepkimi göstermeliydim, ki ona bakip gözlerimi devirdim „tepki“ olarak. Onun icin yeterli bi tepki olmayabilir tabi.

aynen evet, o yüzden böyle seyleri kendin cözmen gerekiyor. Aslinda ben de ona ayni hareketleri yapardim esyalarini kullanarak, tepki gösterdiginde de „aaa ama sen de benlm esyalarimi izin almadan kullandigin icin bunlar senin icin normal diye düsündüm“ derdim ama cidden burda bir cöpü bile yok. Yani cay icmek icin bile benim kupami aliyor.

Allah sabir versin arkadasim,Ben patronlarimdanda is arkadaslarimdanda nefret ediyorum. Calisirken Yapay bir gulus var yuzumde,isim bittigi anda hemen cikiyorum neredeyse kimseyle is harici konusmuyorum- merhaba - gunaydin iyi aksamlar disinda elime versen bir kasik suda bogarim hepsini. o kadar fena hallerdeyim. Benden sana tavsiye, sen is bak zaten bulmasi baya zaman aliyo.

her işyerinde var demekki.. Ortak buzdolabmz var genelde ben limon çok tuketırım herkes biliyor artık. marketten limon aldım ve bzim çaycı ablaya söyledım abla ben karısmasın ust rafa koyuyorum. her defasında hep 1 tane eksiliyor ve bende buzdolabında var zannedip almıyorum. tamam kullanması bir şey değil bari haber ver bende gelirlken alayım yani. bende dayanamadım sordum abla limonum vardı diye megersem bu zamana kadr yonetıme kullanıyormus limonlarımı. abla dedim bi dahakine yonetımden para al yonetım için ihtiyaçlarını bulundur daha ii ben buzdolabında var zannedip almıyorum dedim . ya bilmem ne dedi kbakma abla dedim sayılı alıyorum ben ..

Deneme süresinde olduğun bu pis şeyleri çekmen anlamına gelmiyor. Üst merci yokmu sizde? Bunlara neden göz yumuyosun? Yarın bir gün çıkarıp bilmem neresini göstercek resmen! Eşyalarını kullanmasından daha önemli mevzuların var senin bence. Ve sırf sana iyi not versin diye üstü kapalı tacize boyun eğiyosun farkındamısın acaba? İyi not alınca bunlar hepsi bitecek geçecek mi?

Bence iş arkadaşiniz da sizin deneme süresi yüzünden ona katlandiginizi biliyor, ve hatta türk oldugunuz icin ırkçılık yapıyor bence. Ellerini yikamiyor, zenci bilmem besinden açık açık bahsediyor ve siz bişey yerken oohh ne güzel koktu falan diyor

Yani ne desem bilemedim, bişey deseniz şikayet etseniz,"ben escinselim diye bana iftira atıyor" falan der mi? Malum böyle seyler orda çok ciddiye alınıyor

son calistigim yerde böyle bir sorun yoktu, herkes kendi isine bakiyordu. Orda da mutluydum
ama buraya tasininca mecbur kaldim isimi degistirmeye. Ki kötü degil, burda cok daha fazla maas aliyorum ama iste böyle insanlarla da calismak zorundayim. Oda arkadasim olmasa iyi olurdu ama yapicak bisey yok.

bugün bana diyor ki „mola da ne yapicagimi bilmiyorum, sürekli takildigin is arkadasim bi hafta izinli“ güya benim „aaah o zaman biz takilalim“ dememi bekliyor

Bi daha böyle konulari acarsa, direkt söylicem yüzüne böyle pis igrenc seyler duymak istemiyorum diye.

neden söylemiyorsunuz. ben bu durumlardan hoşlanmıyorum yada siz de aynısını yapın.. aaa bu kalem çok güzelmiş aldım diyin eger bir şey derse sende öyle yapıyorsun ben aramızda böyle seyler sorun değil sandım dersınız..

Açıkça konuşmaktan çekinmeyin bu kadar.

vallaha ben artik insanlardan HERSEYI bekliyorum. Yapar mi? Yapar! Allahtan diger odalarin kapisi acik, yani öyle bir durum olsa sahit olan 3-4 kisi var ama tabi „ben bisey duymadim“ diyebilmeleri yüksek ihtimal. Baskalarinin sorunlariyla ben de ilgilenmek istemem. Kimseyle kötü olmamak icin de ben bisey duymadim derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…