- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
sanırım caps lock tuşunuz açık kalmış.SLM ARKADASLAR Bİ YARDIM İSTİYORUM DESTEK OLURSANIZ SEVİNİRİM.
ŞİMDİ ARKADASLAR Bİ İŞYERİNE BASLAYALI 1 AY OLDU BURDA GURUPLASMA VAR MUHASEBEDEKİLER LABORATUVARDAKİLERLE LABORATUVARDAKİLERDE MUHASEBEDEKİLERLE KONUSMUYORLAR BENİM KİMSEYLE SORUNUM YOK İKİ TARAFLADA KONUSUYORUM BUGUN LABORATUVARDAKİ ARKADASIM TAVIR YAPIYO BANA SABAH BİRSEY YOKTU İYİYDİK SİMDİ KONUSMUYO NAPMALIYIM SİZCE KONUSMAYA CALISTIM PROBLEMMİ VAR DEDİM AMA YOK SENİNLE İLGİLİ DEĞİL DEDİ BEN HEP ONA SAKA YAPARDIM SACLARI KIVIRCIK BUGUN KAFASINA VURDUM NE ALAKA TAVIRLARINA DİKKAT ET DİYE TERSLEDİ HALBUKİ İLK GİRDİĞİMDEDE YAPIYORDUM NAPMALIYIM CVBLARINIZI BEKLİYORUM.
Eline,koluna,çenene sahip çık hadsiz.YA SİZ MALMISINIZ LAM AMK GERİZEKALILAR KONU KAFAYA VURMA DEĞİL NAPMM GEREKİYO FİKİR ALIYORUM TOPLANMISLAR KAFA EDİYOLAR ELLERİ BOS NEOLCAK SİKİYİM SİZİN FİKRİNİZİ
VARMIS BUSİTEDE TESEKKÜR EDERİMsanırım caps lock tuşunuz açık kalmış.
konunuza gelince iş yeriniz profesyonel hayatınızın bir parçası, o yüzden iş arkadaşlarınızla samimiyetinizi belirli bir düzeyde tutmanız böyle sorunlardan kaçınmanız için altın kural. elbette bu dediğim kafa dengi arkadaş bulursanız soğuk davranın anlamına gelmiyor ama bir ay bu denli samimiyet kurmak için çok kısa bir süre bence, sorununuzun bir sebebi bu, yapılan aksi bir davranışı telafi edecek kadar "dost" değilsiniz o arkadaşınızla.
iki grup arasındaki küslükteki ilk baştaki tavrınız da doğru o konuda yapacak bir şeyiniz yok, onların problemi sizin değil, arkadaşınızı da kendi haline bırakın, düzelirse düzelir, düzelmezse zaten tanışalı bir ay olmuş daha bir şey kaybetmiş sayılmazsınız.
ben kibledim bikaç kişi daha yaparsa görürler sanırımsite yönetimi konu sahibinin küfürlerini görmedi mi acaba?
ben de yaptım...ben kibledim bikaç kişi daha yaparsa görürler sanırım
Aman sende gruplaşma boşver. bizim işyerindede müdürü kimse sevmiyor hep dışlanıyor. ben herkesle konuşuyorumSLM ARKADASLAR Bİ YARDIM İSTİYORUM DESTEK OLURSANIZ SEVİNİRİM.
ŞİMDİ ARKADASLAR Bİ İŞYERİNE BASLAYALI 1 AY OLDU BURDA GURUPLASMA VAR MUHASEBEDEKİLER LABORATUVARDAKİLERLE LABORATUVARDAKİLERDE MUHASEBEDEKİLERLE KONUSMUYORLAR BENİM KİMSEYLE SORUNUM YOK İKİ TARAFLADA KONUSUYORUM BUGUN LABORATUVARDAKİ ARKADASIM TAVIR YAPIYO BANA SABAH BİRSEY YOKTU İYİYDİK SİMDİ KONUSMUYO NAPMALIYIM SİZCE KONUSMAYA CALISTIM PROBLEMMİ VAR DEDİM AMA YOK SENİNLE İLGİLİ DEĞİL DEDİ BEN HEP ONA SAKA YAPARDIM SACLARI KIVIRCIK BUGUN KAFASINA VURDUM NE ALAKA TAVIRLARINA DİKKAT ET DİYE TERSLEDİ HALBUKİ İLK GİRDİĞİMDEDE YAPIYORDUM NAPMALIYIM CVBLARINIZI BEKLİYORUM.
erkek gibi kufretmissin ama ayip be..