Arkadaşımın tavırları

Ne izliyordun çok merak ettim 😂 beni herkes 5 defa arayamaz , hayırdır yangın mı var derim çok sinirlenirim. arayacak yakınlıktakine de böyle davranamam yemez 😂
Cüneyt Özdemir- Ali Babacan söyleşisini izliyordum çok sarmıştı valla kaçırmamak için tuvalete bile telefonla gittim😂 beni de herkes 5 defa arayamaz ama yakın arkadaşlarım olunca bir şey diyemiyorum açıkçası. Ve normalde de mesela telefon yanımda değil diyelim bu arkadaşım açana kadar arar sohbet etmek için. Benim de telefonum sürekli sessizde olduğu için göremiyorum bazen maalesef ona da trip yiyorum :KK43:(

Bence sizin yaptığınız hiç ama hiç hoş değil.

Siz bence keyfinize göre arkadaş iletişimi seçenlerdensiniz.

E kızda sizin gibi keyfine göre davranınca neden bu kadar geriliyorsunuz???

Keyfime göre arkadaş iletişimi seçseydim hiç mesaj yazmaz devam ederdim. Ve ben arkadaşımı görüntülü aramadan önce hep müsait misin diye sorarım ve aramamı meşgule atarsa o geri dönene kadar onu rahatsız etmem yani keyfime göre davranmam.

Sizin yaptığınız da hoş değil 5 kere üst üste aramış. Önemli birşey olabilirdi. 2dk canlı yayın izlemeye ara verseniz incileriniz dökülmezdi. Haklı olarak alınmış .siz hala ben haklıyım modundasınız. Kim olsa alınır
Ben caldirmayi bile kisa yapiyorm karsidakinin isi vardir görünce arar diye. Bes kere aramak resmen terör. Bizi. Milletimizde arkadaslik bile karsidakini sahiplenmek seklinde.

Sizde hata canım şimdi açamıyorum birazfan ben sana döneceğim femek daha şık olur bi şey mi var nedir ya bi şey var ki aramış o kadar
Samimi olduğum arkadaşım olduğu için öyle yazdım, alınacağını düşünmedim ve her seferinde kapatmama rağmen 5 defa arayınca biraz da sinirlendim. Sanırım doğru olmamış gönlünü almam gerek yorumunuz için teşekkürler

Samimi olduğum arkadaşım olduğu için öyle yazdım, alınacağını düşünmedim ve her seferinde kapatmama rağmen 5 defa arayınca biraz da sinirlendim. Sanırım doğru olmamış gönlünü almam gerek yorumunuz için teşekkürler
Ayrica her an telefona cikmak zorunda degilsiniz. Arkadasinizsa özel hayatiniza saygi duymak zorunda. Benim bazen hic kimseyle konusasim gelmiyor sonra ariyorm. Hayat kaliesini artiran bir sey.

Ben caldirmayi bile kisa yapiyorm karsidakinin isi vardir görünce arar diye. Bes kere aramak resmen terör. Bizi. Milletimizde arkadaslik bile karsidakini sahiplenmek seklinde.
Bir de kapatınca hemen 2 saniye geçmeden tekrar aranınca sinir de oldum açıkçası ama benim için önemli olduğu için yine de yazdım sonraki gün küstün mü? diye. Ama üstüne bugün planladığımız şey üstünden bunu belli edince kırıldım sonuçta ben dün ona sorun varsa çözmemiz için yazmıştım :KK43:

Keyfime göre arkadaş iletişimi seçseydim hiç mesaj yazmaz devam ederdim. Ve ben arkadaşımı görüntülü aramadan önce hep müsait misin diye sorarım ve aramamı meşgule atarsa o geri dönene kadar onu rahatsız etmem yani keyfime göre davranmam.
Kızma güzel kız diğer yorumlarını okudum.
Arkadaşınla düzelir aran çok takma kafana.

İyi günler dilerim öncelikle. Konuya hemen giriyorum, benim çok yakın arkadaşlarımdan biri iki gün önce beni whatsapptan görüntülü aradı fakat ben o an youtube'dan canlı yayın izlediğim için önce 5 6 sn bekledim arama kapansın diye ama arama devam edince yayını kaçırmamak için kapattım. Sonra üst üste tam 5 kere tekrar aradı arkadaşım ve ben her seferinde kapadım hemen çaldığı anda. Gerçekten çok ilgimi çekmişti yayın o yüzden açmak istemedim kaçırmamak için ama belki önemli bir şey olabilir diye de hemen çıkıp arkadaşıma yazdım "şuan müsait değilim bir şey mi var" diye. Şimdi dersiniz arkadaşın 5 kere aramış niye açmadın da yazdın diye ama eğer açsaydım canlı yayın izliyorum müsait değilim deseydim bana videoyu mu tercih ediyorsun diye yarım saat trip atardı ve kesinlikle konuşmayı bitiremezdim. Neyse cevap olarak "neden sinirlisin adetli xxxx" yazmış tabı ben de bunu görünce cevap yazmadım tekrar yayına girdim. Sonra tekrar "görüldü tamam" yazmış. Ben de bir saat sonra yayın bitince cevap yazdım "sinirli değilim bebeyim" diye ve bana görüldü attı.

Sonraki gün akşama doğru yazdım tekrardan "bana küstün mü" diye çünkü gerçekten değer verdiğim bir arkadaşım ve böyle saçma yanlış anlamalarla aramızın bozulmasını istemem. Cevap olarak "hayır sadece üzüldüm" yazınca ben de "neden açmadım diye mi" diye sordum. "Hayır görüldü attın ya umursamamak gibi bilmiyorum o an üzüldüm" yazınca ben de sinirlendim açıkçası sonuçta keyfimden açmamazlık yapmadım ve açıkladım ama üstüne dalga geçer gibi sinirli adetli xxxx yazıp ve musait olmadığımı bildiği halde trip atınca peki yazıp bıraktım.

Tabi asıl soruna geliyoruz bugün bu arkadaşımla almamız gereken şeyler vardı dershaneden ve beraber gidip alıcaz diye konuşmuştuk 4 5 gün önce. Ben de yazdım "bugün dershaneye gitmicek miydik?" diye. Ve aldığım cevap şu oldu.
"Evet de senden ses çıkmayınca bende büyük ihtimal gitmezsin diye bir daha sormadım babama dedim o alacak benimkini zaten hava çıkılmalık değil".
Ben de tamam yazıp bıraktım. O da başka bişey yazmadı. Gerçekten çok kırıldım ve içimden hiçbir şey yazasım konuşasım gelmedi.
Benim yerimde siz olsanız ne yapardınız ve bu arkadaşım bana tekrar yazıcak ya da arayacak sizce tavrım nasıl olmalı? Çünkü tekrar yazdığında ben de iki üç konuşma sonrası hemen yumuşuyorum bu huyumu hiç sevmiyorum fakat elimde değil tavır yapmak istiyorum.
Benim de çok önemli bir işim olduğunda açmadığım, ertelediğim kişiler oluyor. Ama bu arkadaşlarım öyle çok değer verdiğim, samimi arkadaşlarım değil. Günlük “merhaba merhaba” olanlar. Bence siz arkadaşınıza aslında verdiğiniz değeri göstermişsiniz. O da buna bozulmuş.

Arkadaşın 5 defa aramış belki sana ihtiyacı vardı? Belki zor durumdaydı konuşmak istedi ve sen canlı yayın izliyorsun diye açmadın. Bir de orda diyorsun ki keyfimden açmamazlık yapmadım sonuçta. Yoo gayet de keyfinden dolayı açmamışsın :KK70: Yaşınız biraz küçük sanırım olur öyle şeyler karşılıklı özür dileyin barışın

Arkadaşın 5 defa aramış belki sana ihtiyacı vardı? Belki zor durumdaydı konuşmak istedi ve sen canlı yayın izliyorsun diye açmadın. Bir de orda diyorsun ki keyfimden açmamazlık yapmadım sonuçta. Yoo gayet de keyfinden dolayı açmamışsın :KK70: Yaşınız biraz küçük sanırım olur öyle şeyler karşılıklı özür dileyin barışın
Grup araması olduğu için zor durumda olmadığına emindim ama yine de mesaj yazarak sordum sadece sorunumuzu başka olaylarda belli etmesi beni kırdı :KK43: doğru söylüyorsunuz yarın ilk iş arayıp gönlünü alacağım böyle bir olaydan dolayı onu kaybetmek istemem. Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Görüldü atıp cevap vermemek kabalık
Ben olsam ben de öyle davranırım arkadaşıma
Aslında her seferinde kapatılmasına rağmen üst üste 5 defa aranması da kabalık hele de sadece sohbet için ama ben yakın arkadaşım olduğu için bunu göz ardı ediyorum. yani dalga geçer gibi mesajına görüldü atmadan önce de müsait olmadığımı söylemişim. Onun da görüldü atmamı göz ardı etmesini beklerdim. Yorumunuz için teşekkürler

Cevap vermediğim adetli xxxx diye dalga geçer gibi yazdığı mesajıydı. Cevap verseydim yine goygoy yapmaya devam edicekti ben de önemli bir şey olmadığını anlayınca yayına geri döndüm.
Hangi mesaj olduğunu gayet iyi anladım keşke mesaj geldiğinde açmasaydınız hadi açtınız yanlışlıkla veya değil işim var arayacağım diye tekrar belirtebilirdiniz. Belki ben çok katı düşünüyorumdur ama bana yapılsa hoşuma gitmez. İnsanlara cevap veremeyeceğim durumlarda hatta canımın konuşmak istemediği durumlarda bildirime bakıyorum zaten mesajın içeriği gözüküyor okuyorum önemsizse sonra müsait anımda mesajı açıp yanıtlıyorum.

Taviz vermeyin. Özel işiniz olabilir, her aradığında açmak zorunda da değilsiniz. Benim de yeri geldiğinde bakıp mesajına dönmediğim yakın arkadaşlarım olur ama hiçbiri trip atmaz. Ayrıca arkadaşınızın yazdığı mesajda çok abes!!

Çok önemli birşey olmayıp ardarda defalarca arayanlara da gıcık oluyorum. Uygun olsak ilk aramada açarız heralde.

Üzülmeyin barışırsınız, ama özür dilemenizi gerektirecek bir durum yok bence..

X