Onunla digerlerinden daha cok konusdum oldu , nisani hakkindada konusmustum . mesefeliyimde hepsi cok samimi takilip gittiler yani bu ozel gun ayip olmasin diye mesefelide olsam gitmem gereken bisey degilmi yanlismi dusunuyorum benMesafeliyim diyorsunuz zaten niye dışlanmaktan korkuyorsunuz anlamadım
Bu sabahdi gitmedim , aciklama yapmasam alirnirmi ki siz kizlar alinir misiniz is arkadasinizin gelmemesine o gelmeyenide bu yuzden dislar misiniz boyle tipler varmi is hayatindaNikaha gidecek misiniz? Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
Her mesafeli dislanmiyoki siniri bu diye saygi gosteriyorlarMesafeliyim diyorsunuz zaten niye dışlanmaktan korkuyorsunuz anlamadım
Oyle hissediyom bundanda nefret ediyom boyle hissetmekdenNikaha gidecek misiniz? Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
Çok yakın arkadaşımsa ve o gibi yanımda görmek istiyorsam alınırım, diğer türlü umurumda olmaz. Müsait bir zamanda tebrik edip hediyesini verirsiniz.Bu sabahdi gitmedim , aciklama yapmasam alirnirmi ki siz kizlar alinir misiniz is arkadasinizin gelmemesine o gelmeyenide bu yuzden dislar misiniz boyle tipler varmi is hayatinda
Hediye hiç vermedim bu durumda ben daha once ne verilir ki ? Siz ne verirdiniz .yuzune mi demeliyim sizce yoksa whatsapdan mi tebrik etmeliyim. Cok yabanciyim bu konulara yaÇok yakın arkadaşımsa ve o gibi yanımda görmek istiyorsam alınırım, diğer türlü umurumda olmaz. Müsait bir zamanda tebrik edip hediyesini verirsiniz.
Ev hediyesi götürebilirsiniz, çok samimi değilsiniz galiba. Samimi olsaydınız bir ihtiyacı olup olmadığını sorabilirdiniz ama kafanıza göre bir şey alıp götürün artık.Hediye hiç vermedim bu durumda ben daha once ne verilir ki ? Siz ne verirdiniz .yuzune mi demeliyim sizce yoksa whatsapdan mi tebrik etmeliyim. Cok yabanciyim bu konulara ya
Asıl açıklamalar ve gereksiz ozenler itici oluyor. Tam dışlanma aşırı hassasiyet gosterdıgınızde gelırMerhaba arkadaslar ben dun is arkadasimin kinasina gitmedim ama ameliyat sonrasi dinlenme icinde calistigim yerden rapor almistim is yapabilir haldeyim fakat baska sebeble almam gerekti
Ayrica dun işim vardi hastanede
Simdi kinasina gitmedim bugun nikahi var onada
Bu arkadasla arada konustum oldu diger is arkadaslarimla mesafeliyim ama onla biraz konusmuslugum var yani fakat cok samimide değilim bazen rahatsiz oldugumda oldu neyse
Yani sizce whatsapdan aciklama yapmali miyim? Tum ekip kinaya gitmiş , Yani niye takiyon onu dicen bilmiyorum arkadaslar dislanirim diye sanirim
Cok degilim ki ? Ama konusuyodum arada severim kendisini ,sordumda biseye ihtiyacim yok dersede garip kacar simdi bana kalsa bardak felan gotursem hsjdjdsjsEv hediyesi götürebilirsiniz, çok samimi değilsiniz galiba. Samimi olsaydınız bir ihtiyacı olup olmadığını sorabilirdiniz ama kafanıza göre bir şey alıp götürün artık.
Gercektenmi bu sekilde takilmak istiyorum aslinda ama alinir ayip olur diye cekincem var ,tam anlamadim bi kismi ,tam dislanma asiri hassasiyet gosterdiginizde gelir kismini yaniAsıl açıklamalar ve gereksiz ozenler itici oluyor. Tam dışlanma aşırı hassasiyet gosterdıgınızde gelır
Bosvermıs umursamaz davranmak her zaman +1 dir, cazip olursunuz baskaları ıcın
Bence
Bizim zamanımızda Borcam giderdi, şimdi ne gider hiç bilmiyorumCok degilim ki ? Ama konusuyodum arada severim kendisini ,sordumda biseye ihtiyacim yok dersede garip kacar simdi bana kalsa bardak felan gotursem hsjdjdsjs
alinir miydi arada konustun nadirde olsa konusmussanAynı ekipte çalıştığım insan gelmezse ben yalan da olsa bi açıklama beklerim/bekledim ya. Çok yakın değilseniz gerek yok
Ben simdi wpden kiza yazsammi grupda nisan fotolari paylasildi , yoksa yuzunemi desem mutluluklar dilerim diye , kizlar biraz ozel gun seyini onemseyebiliyor ondanBizim zamanımızda Borcam giderdi, şimdi ne gider hiç bilmiyorum
Nadir konuştuğum insana alınmam yokalinir miydi arada konustun nadirde olsa konusmussan