İş arkadaşımın attığı iftira nelere sebep oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çookk abartıp herkese duyurmaya ne gerek vardı? Abiyle beraber kızı çağırıp "bak böyle birşey olamaz, bu olayın sonu hiç iyi yerlere gitmez. Ağzından çıkana dikkat et, böyle yakıştırmalar yapmaya hakkın yok" gibi açıklamalar yapıp kızı masasına postalayacaktınız. Eşlere duyurmaya ne gerek vardı? Boş yere tadınızı kaçırmışsınız. Üstelik eşlerden biri "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" atasözünden yola çıkarak olayı sorgulamaya başlamış bile. Önceki konunuzda herkes sizin iyiliğiniz için söylemeyin dedi, amdem bizi dinlemeyecek, söylediklerimizi kulak arkası edeceksiniz neden bu konuyu açtınız?

kız ne dedi ne yaptı ? adınızı mı çıkardı iş yerinde abi dediğiniz adamla?
yani kıza bi sektir git diyemedeniz mi? kız bu kadar önemli mi ki birde yüzleşti diye adama kızmışsınız..
ben böyle bir durumda tutuştular diye düşünürüm.
bir sakıncanız yoksa kızın lafıyla adama mesafe de koymamalıydınız zaten.
kızı ciddiye alıp mevzuyu büyütmüşsünüz.
eliniz ayağınıza dolaşmış ağlamışsınız falan. bunlar abartılı ve ani tepkiler.
ben olsam ince ince mıçardım kızın ağzına her bulduğum fırsatta.

bütün herşeyin tek sebebi sizsiniz. arkadaşınız böyle birşey dediği zaman orada onu susturup ağzının payını vermek yerine adamın sülalesine kadar duyurmuşsunuz. ayıp vallahi

buluştuk.
Bana ilk eşimin sana karşı yanlış bir hareketini fark ettin mi diye sordu.
Eşini takdir ettim ne kadarr güveniyor kocasına ki ben olsam onun yerinde daha fazla tepki verirdim.
Kadın eşine güveniyor mu? Emin misiniz? Ne güvenmesi yahu? Güvenen insan o soruyu sorar mı? Güvenen insan "bi patavatsız için canınızı sıkmaya değmez" falan derdi. Kadın gelip size sormuş. Ayrıca bu olayı büyütmeniz işyerinde gerçekten ilişkiniz olduğunu düşündürebilir. Ben öyle düşünürdüm. Çünkü ateş olmayan yerden duman çıkarmaya, büyütülmemesi saklı kalması gereken bir konuyu çok fazla büyütmeye çalışmışsınız. Çok abartı ve yaptığınız çok ayıp.

Ben herkesin zıttı bi yorum yapıcam bence iyi ki eşinize söylemişsiniz.. bende olsam aynısını yapardım bu içine kurt düşürmek değil ama evli olan birinin diğer evli birine duyduğu ilgiden bahsetmiş bir arkadaş var ortada ne yapacağı belli olmaz . Eşlerinizin sizden duyması çok yerinde olmuş bence .Diğer durumda eşleriniz başkalarından duysa .. Sanki bi şey varda saklıyormuş gibi olacaktınız ve asıl o zaman kurt düşecekti belki içlerine .. Madem böyle bi durım var neden gelip söylemedin diye ..

Hangi yazdığım cümleden elektrik olduğunu çıkardınız
Muhabbet ettiğim için mi, bu konuyu onunla paylaşıp hareketlerine daha fazla dikkat etmesini istediğim için mi
İlgisi olsa sosyal medyadan takip eder, mesaj yazar, iltifat eder vs aptal değilim anlayabilirim. Muhabbet etmek, üstelik çocuk, iş, virüs vs bu mu elektriklenme oluyor anlamadım
Eşi bile söylediğim için takdir ederken, hareketlerini hiç değiştirme eskisi gibi konuşun diye söylerken, neden suçlu konumunda oluyorum
Kıza gerekli cevabı o gün verdim, birdaha duymucam dedim kızdım zaten birdaha konuyu açmadı ama o abiyle konuşurken gözü sürekli üzerimde bizi izliyor fark ediyorum böyle nereye kadar devam edebilirdi.
Kendisi ilk zamanlarda bol bol saatlerce muhabbet ederken hiç birşey yokta ben konuşunca mı suç. Ben başkalarıyla da bu şekilde muhabbet ediyorum bu ilk değil ki

abilikten hep , konu fake galiba ya, abi sen benden hoşlanıyormuşsun doğru mu ? yea bekar olsam götürürdüm de evliyim şimdi bu işin sonu yok olmaz. tamam o zaman eşlerimize söyleyelim okey mi ? okey hadi eşlerimiz de bilsin bekar olsak biz çok iyi bir çift olurduk

Nasil boyle birsey soyleyebildiniz ki abi dediginiz insana. Insan soylemeye bile utanir. Kusura bakmayin ama sizde bir gariplik var. esine kadar bu olay nasil buyudu cok anlamsiz!!
Söylerken çok çekindim gerçekten konuya nasıl başlıyacağımı bilemedim ancak bu şekilde hareketlerine devam etseydi arkadaşım daha farklı şeyler ortaya atardı.onu tanıyorum
Ben kötü bir niyetle söylemedim aksine ellerinizin bilmesini iyi olucağını düşündün hatta beni eşimle evlerine çağırıp konuşmak istemişler. Bunda kötü hiç birşey görmedim

Tamam da kadın kemalim yapmaz modunda takılmamış . Kadın kocasına güveniyor ama olması gerektiği kadar . Ortada iftira atan bir kadın var evet ama konu kadının eşinin başka bi iş arkadaşına ilgi duyuyor olmasından çıkmış (her ne kadar asılsız olsa da ) sizin eşiniz hakkında böyle bi söylenti çıksa siz adı çıkan kadına bu soruyu sormaz mıydınız? Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye boşuna dememişler .

İki konuyu okuyunca , süreci yönetememenizi de göz önüne alınca elektrik olduğunu düşünüyorum. Benim düşünmem çok önemli değil birkaç aya her şey ortaya çıkar. Kamudayım masa arkadaşım genç bir erkek bende onun ablası sayılırım. Biri bana ona böyle bir imada bulunsa imada bulunanın dilini boğazına sokarım. Baktım uzatıyor mu çıkarım amirlere... yanımdaki çocuğa gözlerine bakıp bana aşık mısın x öyle diyor ama ❤ diye sormam ? ağlamam zırlamam, ortalığı karıştırmam, sinir krizi geçirmem. niye geçireyim ki , ortada aşk yok. Bilmem anlatabiliyor muyum ?

Aynen öyle
Bence kadın bile gayet olsun davrandı. Ben olsam daha fazla tepki verirdim. Hem kendi eşimi hem onun eşini takdir ettim
Hatta bana süslen giyin daha çok kıskansın, aranızda mesafe olmasın önceden nasılsa öyle devam edin dedi

bütün herşeyin tek sebebi sizsiniz. arkadaşınız böyle birşey dediği zaman orada onu susturup ağzının payını vermek yerine adamın sülalesine kadar duyurmuşsunuz. ayıp vallahi
Herkes böyle yazmış ama patavatsızca bi kadın var ortada bunu kuru lakırdı için yapmadı iyi niyetli değil ki öyle olsa dile bile getirmezdi..bu duruma maruz kalanlar sussalardı da başkalarından mı duysaydı eşleri? Öyle ya da böyle duyulurdu bu konu bi kere çünkü boş boğaz olan bir kadın var ortada

O boş boğaz kadın konu sahibinin yakın arkadaşı ama. Hem de çevresinde herkes bu kıza karşı dikkatli ol uzak dur dediği halde arkadaşlık ettiği biri.

Bu olayda tek mağdur taraf abi dediği adam ve onun eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…