- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Aslında ben duyulmasın istedim ancak kız öyle biri ki işi uzatıp farklı boyutlara çeker diye çok korktum. İftira atan kişiden herşey beklenir
En yakın olan ikimizinde eşi olduğu için paylaştık ve aynı şekilde eşimin de başına gelse paylaşmasını isterim. Bunda ne sıkıntı var anlayamadım
bütün herşeyin tek sebebi sizsiniz. arkadaşınız böyle birşey dediği zaman orada onu susturup ağzının payını vermek yerine adamın sülalesine kadar duyurmuşsunuz. ayıp vallahiYeni konu açmıştım iş arkadaşımın, yanımda çalışan diğer abi dediğim adamın bana karşı ilgisi olduğunu söylemesiyle ilgili
1 haftadır dayanamadım ve adama söyledim. Şaşırdı ve güldü. Bekar olsaydım tamam ama şu durumun sonu yok bu durumdan kimse iyi şeyler yaşamaz dedi. Eşimle konuştuğumu söyledim. Bana söz ver arkadaşıma söylemiceksin dedim ama 2 saat sonra kızı çağırıp ağzıma geleni söyledi. Arkadaşım özür dilemiş. Çok muhabbet ediyorsunuz öyle söyledim vs demiş, abi dediğim kişi de sen nasıl böyle şey düşünürsün o benim kardeşim gibi demiş
Arkadaşım benimle konuşmuyor. Onun gözünde söylediği birşeyi yetiştiren arkadaş konumundayım ama eğer söylemeseydim konu başka yerlere gidebilirdi ve benim adım duyulurdu o abininde tayini çıkardı vs olacaklar kötüydü ve ben engellemek istedim
Tabi ben duygusallığın da etkisiyle abiyi çağırdım. Bana söz verdin neden söyledin beni çok şaşırttın. Benmiyim suçlu diye bağırmaya başladım. Ama nasıl bağırıyorum. Sakinleşmemi bekledi ama ben baya ağladım.
Aradan yarım saat geçince eşi bana WhatsApptan görüşebilir miyiz diye mesaj yazmış. İşten çıkınca buluştuk.
Bana ilk eşimin sana karşı yanlış bir hareketini fark ettin mi diye sordu. Hayır etmedim zaten etsem bunları söylemezdim dedim. Bütün olanları anlattım abi dediğim kişi geldi sonra.
1 haftadır uyuyamıyorum dedim. Eşimde konuşmamı istedi ben de o yüzden bunları size anlattım dedim.
Bizde hiç uyuyamadık. O kadının yaptığı hata kaç kişinin üzülmesine sebep oldu dedi
Eşini takdir ettim ne kadarr güveniyor kocasına ki ben olsam onun yerinde daha fazla tepki verirdim. Bana giyin süslen madem seni kıskanıyor vs dedi. Şaşırdım
Aramızdaki mesafeyi hiç bozmucaz ve aynı şekilde konuşmaya devam edicez dedi. Onun istediği bizim aramızı açmak ama biz onun istediğini yapmıcaz dedi.
Senin ne kadar naif ve kırılgan olduğunu bildiğim için üzüleceğini tahmin ettim ama üzülen o olucak dedi. Bana bağırdın bugün ama en azından sakinleştin dedi. Baya baya herşeyi konuştuk
Şu durumda konu kapanmış gibi görünse de hiç birşey eskisi gibi olmucak. İkisiyle de yan yana oturuyorum.
Şu durumdan sonra ne yapılabilir. Ne yapmak mantıklı, yada bu yazdıklarımda bir hatam var mı
Yorumlarınızı bekliyorum
buluştuk.
Bana ilk eşimin sana karşı yanlış bir hareketini fark ettin mi diye sordu.
Kadın eşine güveniyor mu? Emin misiniz? Ne güvenmesi yahu? Güvenen insan o soruyu sorar mı? Güvenen insan "bi patavatsız için canınızı sıkmaya değmez" falan derdi. Kadın gelip size sormuş. Ayrıca bu olayı büyütmeniz işyerinde gerçekten ilişkiniz olduğunu düşündürebilir. Ben öyle düşünürdüm. Çünkü ateş olmayan yerden duman çıkarmaya, büyütülmemesi saklı kalması gereken bir konuyu çok fazla büyütmeye çalışmışsınız. Çok abartı ve yaptığınız çok ayıp.Eşini takdir ettim ne kadarr güveniyor kocasına ki ben olsam onun yerinde daha fazla tepki verirdim.
neöyy??. Bekar olsaydım tamam ama şu durumun sonu yok bu durumdan kimse iyi şeyler yaşamaz dedi.
Hangi yazdığım cümleden elektrik olduğunu çıkardınızGerçek düşüncemi mi istiyorsunuz ? ilk konuyu da okudum, aranızda elektrik var dışarı yansıyor. Artık herşey ortaya döküldü, bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek.. kıza erkeklerle iletişim kuran basit kız demeye getirmişsiniz diğer konuda, siz de gayet iyisiniz bence erkeklerle iletişimde kendinizi hafife almayın. Hem eşinizle hem "abi" ile hem abinin eşi ile hem rakip kız ile herkesle gayet iyi iletişim içindesiniz. Kıza " mal mısın ne hoşlanması haddini lafını bil o benim abim olur " demek yerine koca iş yerini karıştırmışsınız.
Aynen nasil yanii???neöyy??
abilikten hep ,neöyy??
Şu durumdan sonra ne yapılabilir.
Söylerken çok çekindim gerçekten konuya nasıl başlıyacağımı bilemedim ancak bu şekilde hareketlerine devam etseydi arkadaşım daha farklı şeyler ortaya atardı.onu tanıyorumNasil boyle birsey soyleyebildiniz ki abi dediginiz insana. Insan soylemeye bile utanir. Kusura bakmayin ama sizde bir gariplik var. esine kadar bu olay nasil buyudu cok anlamsiz!!
Tamam da kadın kemalim yapmaz modunda takılmamış . Kadın kocasına güveniyor ama olması gerektiği kadar . Ortada iftira atan bir kadın var evet ama konu kadının eşinin başka bi iş arkadaşına ilgi duyuyor olmasından çıkmış (her ne kadar asılsız olsa da ) sizin eşiniz hakkında böyle bi söylenti çıksa siz adı çıkan kadına bu soruyu sormaz mıydınız? Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye boşuna dememişler .Kadın eşine güveniyor mu? Emin misiniz? Ne güvenmesi yahu? Güvenen insan o soruyu sorar mı? Güvenen insan "bi patavatsız için canınızı sıkmaya değmez" falan derdi. Kadın gelip size sormuş. Ayrıca bu olayı büyütmeniz işyerinde gerçekten ilişkiniz olduğunu düşündürebilir. Ben öyle düşünürdüm. Çünkü ateş olmayan yerden duman çıkarmaya, büyütülmemesi saklı kalması gereken bir konuyu çok fazla büyütmeye çalışmışsınız. Çok abartı ve yaptığınız çok ayıp.
Bunu eşinin yanında da söyledi,ben bu durumda kötü birşey çıkarmadım.neöyy??
İki konuyu okuyunca , süreci yönetememenizi de göz önüne alınca elektrik olduğunu düşünüyorum. Benim düşünmem çok önemli değil birkaç aya her şey ortaya çıkar. Kamudayım masa arkadaşım genç bir erkek bende onun ablası sayılırım. Biri bana ona böyle bir imada bulunsa imada bulunanın dilini boğazına sokarım. Baktım uzatıyor mu çıkarım amirlere... yanımdaki çocuğa gözlerine bakıp bana aşık mısın x öyle diyor ama ❤ diye sormam ? ağlamam zırlamam, ortalığı karıştırmam, sinir krizi geçirmem. niye geçireyim ki , ortada aşk yok. Bilmem anlatabiliyor muyum ?Hangi yazdığım cümleden elektrik olduğunu çıkardınız
Muhabbet ettiğim için mi, bu konuyu onunla paylaşıp hareketlerine daha fazla dikkat etmesini istediğim için mi
İlgisi olsa sosyal medyadan takip eder, mesaj yazar, iltifat eder vs aptal değilim anlayabilirim. Muhabbet etmek, üstelik çocuk, iş, virüs vs bu mu elektriklenme oluyor anlamadım
Eşi bile söylediğim için takdir ederken, hareketlerini hiç değiştirme eskisi gibi konuşun diye söylerken, neden suçlu konumunda oluyorum
Kıza gerekli cevabı o gün verdim, birdaha duymucam dedim kızdım zaten birdaha konuyu açmadı ama o abiyle konuşurken gözü sürekli üzerimde bizi izliyor fark ediyorum böyle nereye kadar devam edebilirdi.
Kendisi ilk zamanlarda bol bol saatlerce muhabbet ederken hiç birşey yokta ben konuşunca mı suç. Ben başkalarıyla da bu şekilde muhabbet ediyorum bu ilk değil ki
Aynen öyleTamam da kadın kemalim yapmaz modunda takılmamış . Ortada iftira atan bir kadın var evet ama konu kadının eşinin başka bi iş arkadaşına ilgi duyuyor olmasından çıkmış (her ne kadar asılsız olsa da ) sizin eşiniz hakkında böyle bi söylenti çıksa siz adı çıkan kadına bu soruyu sormaz mıydınız? Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye boşuna dememişler .
Herkes böyle yazmış ama patavatsızca bi kadın var ortada bunu kuru lakırdı için yapmadı iyi niyetli değil ki öyle olsa dile bile getirmezdi..bu duruma maruz kalanlar sussalardı da başkalarından mı duysaydı eşleri? Öyle ya da böyle duyulurdu bu konu bi kere çünkü boş boğaz olan bir kadın var ortadabütün herşeyin tek sebebi sizsiniz. arkadaşınız böyle birşey dediği zaman orada onu susturup ağzının payını vermek yerine adamın sülalesine kadar duyurmuşsunuz. ayıp vallahi
Bunu eşinin yanında da söyledi,ben bu durumda kötü birşey çıkarmadım.
O boş boğaz kadın konu sahibinin yakın arkadaşı ama. Hem de çevresinde herkes bu kıza karşı dikkatli ol uzak dur dediği halde arkadaşlık ettiği biri.Herkes böyle yazmış ama patavatsızca bi kadın var ortada bunu kuru lakırdı için yapmadı iyi niyetli değil ki öyle olsa dile bile getirmezdi..bu duruma maruz kalanlarda sussalardı.. başkalarından mı duysaydı eşleri? Öyle ya da böyle duyulurdu bu konu çünkü boş boğaz olan bir kadın var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?