çok kibarsın canımDeodorant hediye edebilirsin bence. Ben öyle kibar insan uyaramam ama kokuyor olduğunun bilincinde olarak buna dikkat etmeyen biriside çok kibarlık hak etmiyordur benim fikrimce.
Toplu taşımada bir yaz günü, hamileyken kokusundan rahatsız olduğum ve ısrarla koltuk altını burnuma yapıştıran adama iki fıs deodorant sıkmışlığım var. Kaba demeyelim de tahammülsüz diyelimçok kibarsın canım
İnstagramda bir ara bir site adresi koymuşlardı. Ağzı kokan veya ter kokan arkadaşınızın e postasını o siteye yazıyorsunuz. Site kendi adına ona güzel bir mesaj atıyordu ama öyle kırıcı falan değil. Siteyi hatırlamıyorum ama google dan bulabilirsiniz bence :)Kızlar merhaba,
İşyerinde yanımda çalışan arkadaş inanılmaz derecede ter kokuyor. Keskin de bir kokusu var. Tamam ağırlık kaldırıyor işi gereği terlemesi normal ama kişisel bakımına da dikkat etmiyor. Canı sıkıldıkça parfüm banyosu yapıyor bu sefer de terle karışık parfüm kokuyor. Kış günü cam kapı açamıyoruz sıklıkla. Burama kadar geldi artık. Rencide etmeden nasıl çözebilirim bu işi akıl verir misiniz? Erkek kendisi.
Daha önce böyle bir konu daha açılmıştı burda , benimde böyle iş arkadaşım vardı kadın menajer kadın uyarıda bulundu odada tekken söyledi rencide olmasın diye hatta sana yedek yeni tshirt verelim insan terleyebiliyor felan demişti yeri göğü inletti vay ki siz bana ter kokuyor diyosunuz. Ama Leşşş korkuyor yani bide kabul etmiyor rahatsız olmuyor dışına bakyosun ojeler yeni yüzünde makyaj giyim yerinde ama yani kokuyor bunun kibarcası yok bence direkt söylemek lazım ve tabi ki yine kimse yokken:) deodrant almak kullanmak, sabah akşam duş almak bunlar kolay şeyler hastalık varsa gidiyosun doktora tedavi oluyosun herşeyin bi çaresi var yani millet terlemeyi önlemek için botox bile yapıyor artık sen düşünKızlar merhaba,
İşyerinde yanımda çalışan arkadaş inanılmaz derecede ter kokuyor. Keskin de bir kokusu var. Tamam ağırlık kaldırıyor işi gereği terlemesi normal ama kişisel bakımına da dikkat etmiyor. Canı sıkıldıkça parfüm banyosu yapıyor bu sefer de terle karışık parfüm kokuyor. Kış günü cam kapı açamıyoruz sıklıkla. Burama kadar geldi artık. Rencide etmeden nasıl çözebilirim bu işi akıl verir misiniz? Erkek kendisi.
bence site yerine direk kim yakınsa o kişi konuşsun anonim birisinin kim olduğunu düşünmek daha çok yıpratır o kişiyiİnstagramda bir ara bir site adresi koymuşlardı. Ağzı kokan veya ter kokan arkadaşınızın e postasını o siteye yazıyorsunuz. Site kendi adına ona güzel bir mesaj atıyordu ama öyle kırıcı falan değil. Siteyi hatırlamıyorum ama google dan bulabilirsiniz bence :)
Ya bu konu bazen gerçekten kişisel bakımla alakalı değil.Hani şimdi dedorant sıkmıyordur deriz ama eminim her kadın gibi meraklıdır öyle şeylere bakımsız olsa parfüm sıkmazdı. Bakın ben insanlarda şunu fark ettim eşim asla dişlerini fırçalayan bir adam değildir ama bir kere ağzının koktuğunu görmedim sabah uyandığında bile ağzı kokmaz,kendisi dişlerini ayda bir fırçalarKızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?