Her gün garip olaylar yaşıyorum.İş yerinde müdürü şikayet ettim ve bu yüzden bir arkadaş gurubum yok.Sadece bizim odada 55 yaşlarında bir çalışan var, onunla ara sıra laflıyorum ama mecburen...Bu arkadaşın Arada diğer guruba uyup bana laf sokma olayı var, burası küçük yer, eşimle kavga edip karakolluk olduğumuzu biliyorlar ve bu adam bunubütün işteki herkese anlatmış.biliyorum çünkü laf sokma olayları oldu, direkt bana söylemiyorlardı, çok kötüydü.eşimle geçinemediğimi, kavga ettiğimizi, kocamın pişman olduğunu ama arada çocuk olduğu için bişi yapamadığını vs böyle çirkin şeyleri laf sokma bazında herkesin arasında aylardır anlatıyor bu adam.Hayır şizofren değilim, direkt bana söylüyor.Mesela sürekli eşimin annesiyle görüşüp görüşmediğini soruyordu(biz annesinin rızasını almadan evlendik, eşim ailesiyle görüşmüyor, bunu biliyorlar), kasıtlı şekilde.
Bugün bir yenisi eklendi söylediklerine bu adamın, nikah konusunda konuşuluyordu iş yerinde ve konu döndü dolaştı yine benim evliliğime geldi ve bu adam dedi ki 'kocan o imzayı attığına pişman mı' ben de konuyu kapattım 'hayır 'dedim, 'bunu ona yüzyüze sormak isterdim'dedi.'o da zaten seninle konuşmak istiyor, ben zor tutuyorum konuşmaması yönünde, dedikodu yaptığını biliyorum dedim, ama karakolluk olmuşsunuz dedi, benim aile hayatım sizi ilgilendirmez dedim.
Bunun üzerine eşimi aradım, böyle böyle diyor bu adam dedim, çok sinirlendi, onu telefona istedi, adam görüşmem dedi, bunun üzerine kocamı iş yerine getirdim, neden eşini işyerine çağırdın, benim onunla işim olmaz dedi, ben de 'eşin senden memnun mu, ona yüzyüze sormak istiyorum dediniz, bugün evliliğimi masaya yatırıyoruz'dedim, 'bana ne, beni ne ilgilendirir' dedi adam.
iş çıkışı konuştuk, bütün arkadaşlar da gördü ve bizi duydular.kocam ben o bir banka oturduk.adam dediklerini inkar etti, ben sadece ona takılıyordum, sadece şakaydı dedi ve sen yalan sölüyorsun dedi, çocuğunun üzerine yemin etti, ben onun bacısıymışım, hiç yanlışı olmuş muymuş, 'yeter artık, ben senin karın için karın senden memnun mu diye sorsam hoş olur mu, yaşına göre hareket et,55 yaşında adamsın. bir de yalnız kalacaksın, benden başka kimseyle konuşmuyorsun diyorsun, sende bu ahlak anlayışı olduktan sonra senle konuşsam ne olur konuşmasam ne olur, benim evliliğim seni ne ilgilendirir, eşimin annesini sürekli soruyorsun, görüşmüyorlar işte görüşmüyorlar, bu seni neden ilgilendiriyor, benim evliliğimden sana ne, ben artık seninle de konuşmuyorum, yalnız kalacak mışım vs vs ben zaten iş yerinde yalnız olmasam sen bana böyle konuşamazsın.
sorum şu ben bu konuşmaları biraz sert ve sesim yüksek yaptım...Hataydı biliyorum, bunlar neden başıma geliyor bilmiyorum ama bu gibi durumlarda siz neler yapıyorsunuz, ve nasıl hareket edilmeli