Merhaba kk hatunları,
Çalıştığım yerde iş yeri sahibinden sonra hiyerarşi olarak ben ve iş arkadaşım geliyor. Biz eşit konumdayız ve aynı oda da çalışıyoruz. Sürekli yüz yüzeyiz.Ben ondan kıdem olarak 20 gün önce başladım ve ikimizde başladığımızda sıfır tecrübeyle başladık. Şu an ben 2.5 aydır o 1.5 aydır çalışıyor. Neyse ilk başladığında ona yardımcı oldum, işi işleyişi gösterdim ki kendisi ben biliyorum zaten havalarında gelmişti. Oysa ben iş görüşmesinde hiç tecrübem olmadığını işverene anlatmıştım. Bu arkadaş iş görüşmesinde tecrübesinin hiç olmadığından bahsetmemiş öyle biliyorum havalarında gelmişti. Neyse yaşı da küçük elimden geldiğince gösterdim ki ben başladığımda hiç yardım eden olmadı kendi kendime zorlaya zorlaya öğrenmeye çalıştım, stajda öğrendiklerim, işte başka yerde çalışan arkadaşlarıma falan sorma flan neyse öğrendim bi şekilde. Başlarda işverende farkındaydı bu arkadaşın bişey bilmediğinin hatta bana şehir dışına işlerine o gidicek, sen sürekli burda olacaksın, önemli işleri sen yap o çok yavaş standart maktu işleri o yapacak demişti. buna rağmen benim gönlüm razı olmadı şehir dışına onun gitmesi gerekirken bende gitmeye başladım. zaten şehir dışı işi oluyor patronun onun gideceğini söylemesine rağmen kim gidecek demeye başlıyordu bana. bi kaç kez patronla konuş sorunun varsa dedim flan yine gönlüm razı olmadı bende gittm. Mesela bi iş geliyor çok kolay buna veriyorum ona rağmen önümdeki iş biterse yaparım diyor.. Benim önümde onunkinin 2 katı iş var bekleyen en son dayanamadım bu benim babamın işi değil önünde bekleyen işin bitmesi diye bişey yok iş paylaşımı yapıyoruz burda benim önümde senin önünde olandan daha çok iş var dedim. Bozuldu. bi de sürekli işimin gücümün arasında çok basit şeyleri bana soruyor. İnanın azıcık düşünse nasıl yapılacağını bilir zaten.en so daynamadım azıcık kendi başına çözüm üretmeye çalış dedim. Bozuldu çok soğuktu aramız. Yine bi adım attım dün hafta sonu alışverişe gidicektik dedim. Gzöü parladı gidelimmi dedi biraz düzeldi aramız ama tekrar aynı tas aynı hamam başa döndük, yine önüme dosyalar getirip sormalar flan. Sizce napmalıyım.