- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Valla bende neresi olursa giricem işe işe girmeden iş bulunmuyorVallaha ben kendi mezun olduğum alanla ilgili 2 senedir is arıyorum
Onun yani sira yaklaşık 1 yildir saglik sektorundeyim. Asistanlik yapiyorum gina geldi artik. Kendi isimi yapmak istiyorum ama yok yok. Ilanlara baktim simdi bomboş ya şoför ariyorlar ya muhasebeci
Benim mesleğim mağazacılık olmadığı için tam net bilememekle beraber bazen avm lerde kurumsal büyük mağazalarda dahil vitrinlerinde bizimle çalışmak ister misiniz yazisini goruyorum form doldurmak istiyorun derseniz yardimci olurlar aslinda. üniversite yıllarında bi arkadaşım zara da çalışıyordu ve hatirladigin kadariyla magazada form doldurmuştu eğer o zamandan bu zamana şartlar değişmediyse bi sorun derim.Yaklaşık 2/3 haftadır internetten deli gibi iş bakıyorum. Çoğu kurumsal mağazaya gittiğimde şu site üstünden başvuru yapın diyor ama geri dönüş yok ortaokul mezunları falan benim istediğim yerlerde çalışıyor ama hiçbir yerde iş bulamadım çok mutsuzum.
Zaten istediğim şey gidipte müdürlük değil ..
Asgari ücretle çalışabileceğim bi giyim mağazası ne bileyim kozmetik mağazası.
Şu anda kesin dönüş yaparlar gözüyle baktığım bi McDonalds var orda da 17 yaşında ki çocuklar bile çalışıyor o yüzden lütfen beni motive eder misiniz ilk iş deneyimlerinizi paylaşır mısnız
Arkadaşlar cnn Türk de bir program vardı bu akşam ve orada üniversite mezunu işsizlik 5 milyon küsür diyordu. Açıkçası yalnız ben işsizmişim gibi iki sene bunalım depresyon takıldım boş yanı. Halk eğitim merkezlerinde meslek edindirme kurslarına bakın bence.
5 milyon küsür işsizden biriyiZ hepimiz ve ülkenin durumu ortada. Ben de taşeron firmada çalışmıştım ve çok pişmanım kadro verilecek üç ay içinde. Sebat etmek lazım işin zoru az maaşlısı dememek lazımmış ben hata ettim 2015 de işten çıktım bugüne kadar doğru düZgün iş bulamadım
Benim mesleğim mağazacılık olmadığı için tam net bilememekle beraber bazen avm lerde kurumsal büyük mağazalarda dahil vitrinlerinde bizimle çalışmak ister misiniz yazisini goruyorum form doldurmak istiyorun derseniz yardimci olurlar aslinda. üniversite yıllarında bi arkadaşım zara da çalışıyordu ve hatirladigin kadariyla magazada form doldurmuştu eğer o zamandan bu zamana şartlar değişmediyse bi sorun derim.
Artık üniversite mezunları bile Zara’ya zor giriyor canımBende kendi alanimla ilgili is ariyorum 1 bucuk senedir issizim bulamiyorum . Calismayi cok istiyorum evde oturmaktan yalnizliktan biktim artik
Hadi ya onu bilmiyorumArtık üniversite mezunları bile Zara’ya zor giriyor canım
Evet bu prensible çalışan insan kaynakları firmaları var arkadaşın önerdiği gibi bu ik firmalarına CV gönder bencede çok mantıklı çağrı merkezi vs. Alanlara yönlendirirler.sacma bi sorum olcak head hunter yok mu tr de? devlet degilde özelden oluyor? sen cv ni veriyorsun onlar senin icin ariyor sana uygun olan isi öneriyorlar. eger sirket seni kabul ederse o head huntere senin icin para ödüyor?
2 avmde ki tüm mağzalara cv bıraktım cadde üstü yerlerde inşallah dönüş olurBen de kolay bulurum iş ama son dönem bulamamıştım dua ettim duaların gücüne inanıyorum şükürler olsun yarın işe başlıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?