İş arıyorum ama bulamıyorum.

Merdumgirizz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
382
253
18
27
Yaklaşık 2/3 haftadır internetten deli gibi iş bakıyorum. Çoğu kurumsal mağazaya gittiğimde şu site üstünden başvuru yapın diyor ama geri dönüş yok ortaokul mezunları falan benim istediğim yerlerde çalışıyor ama hiçbir yerde iş bulamadım çok mutsuzum.
Zaten istediğim şey gidipte müdürlük değil ..
Asgari ücretle çalışabileceğim bi giyim mağazası ne bileyim kozmetik mağazası.
Şu anda kesin dönüş yaparlar gözüyle baktığım bi McDonalds var orda da 17 yaşında ki çocuklar bile çalışıyor o yüzden lütfen beni motive eder misiniz ilk iş deneyimlerinizi paylaşır mısnız

sacma bi sorum olcak head hunter yok mu tr de? devlet degilde özelden oluyor? sen cv ni veriyorsun onlar senin icin ariyor sana uygun olan isi öneriyorlar. eger sirket seni kabul ederse o head huntere senin icin para ödüyor?

sacma bi sorum olcak head hunter yok mu tr de? devlet degilde özelden oluyor? sen cv ni veriyorsun onlar senin icin ariyor sana uygun olan isi öneriyorlar. eger sirket seni kabul ederse o head huntere senin icin para ödüyor?
Bu kadar çok işsizliğin olduğu bu ülkede olur mh hiç

Sekreterlik falan baksaniz,iş yerleriyle internetten değil de yüzyüze görüşseniz
Iskur a gidip danışıp kayıt olsanız belki daha iyi olur
Öyle birşey istemiyorum çünkü halamın kızı bi emlak ofisinde çalışıyordu 2 ay çalıştırdılar maaşı içeride kaldı çıkardılar 2 ay bedavaya çalıştı güvenemiyorum öyle yerlere

Her yer öyle diye bi kaide mi var ?
Ben kurumsal istiyorum biraz lcw mcdonalds gibi en azından mecbur sigortamı da yapacaklar bi kaç yere başvurdum öyle çayımızı yapacaksın ofisi temizleyeceksin yemek yapacaksın diyorlar 1100 le başla sonra asgari yaparız diyorlar ama hiç sigortaya yanaşmıyorlar

2 yıl lcw de reyon müdürlüğü yaptım ahhh ne sen sor ne ben söyleyeyim :)
O tarz yerlere de cv bırakın form doldurun öyle daha çok aranırsınız..

Öyle yer mi olur ya eve aldığım temizlikçi bayana bile sigorta yapıyorum kaldıki orası iş yeri. İstanbulda mı yaşıyorsunuz bu nasıl şartlar böyle?

2 yıl lcw de reyon müdürlüğü yaptım ahhh ne sen sor ne ben söyleyeyim :)
O tarz yerlere de cv bırakın form doldurun öyle daha çok aranırsınız..

Öyle yer mi olur ya eve aldığım temizlikçi bayana bile sigorta yapıyorum kaldıki orası iş yeri. İstanbulda mı yaşıyorsunuz bu nasıl şartlar böyle?
Hayır küçük şehir olduğu için böyle yapıyorlar
Burda günlük temizlikçilerin tam gün ücreti bile 35 40 lira
Nasıl Lcw çok mu yorucu

Hayır küçük şehir olduğu için böyle yapıyorlar
Burda günlük temizlikçilerin tam gün ücreti bile 35 40 lira
Nasıl Lcw çok mu yorucu

Evet çok hele hele bayram dönemlerinde cinnet sebebi ..
Ama saatli çalışıyorsun
Sigortan var
Başka da bi numarası yok

İşte saatli çalışmak çok önemli 9 da gidip 7 de çıkarıyor çoğu iş yeri

Evet part time 5 saat mola var 2 defa
Tam da hatırladığım kadarıyla 8 saatti .
Imzani atip çıkıyorsun
Ama bi kasada
Bi reyonda
Bi depoda oy aklıma geldikçe ürperdim
Çok yorucu ,amir tantanalari,yoğunluk..
Asla calismam

Is basvurularini internetten yapip beklemeye karsiyim....
Sansinizi azaltiyorsunuz cunku cok basvuru oluyor...
Alım yapan yerlere giderek yuzyuze gorusme yapın
Cunku isveren icin elektrik cok onemli oluyor...
Gununuzu buna ayirabilirsiniz
Bir sabah çıkın dısarı gezin sokak sokak...ilanlara bakın...is aramak icin degilde gezmek icin cıktıgınızı dusunurseniz psikolojik olarak daha iyi hissedersiniz...
Piyasa cok durgun bunun etkisinide goz ardı etmeyin...
Hemen hemen herkes aynı durumda....
Yalniz degilsiniz yani..
Bol sans...

İnşallah iş bulmam lazım

Kardesm ben universiye mezunuyim.. uzerine bir de yuksek lisans yaptim ve issizim. Ne yapacagimi bilemiyorum. Satis danismanliginda bile. Torpil dondugune sahit oldum. İnsallah bulabiliriz.

Kardesm ben universiye mezunuyim.. uzerine bir de yuksek lisans yaptim ve issizim. Ne yapacagimi bilemiyorum. Satis danismanliginda bile. Torpil dondugune sahit oldum. İnsallah bulabiliriz.
İnşallah ben de önlisans mezunuyum zaten mezun olduğumuz bölümlerde tıp hukuk olmadıkça direk iş bulmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…