- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 18
- 27
- Konu Sahibi Merdumgirizz
-
Bu kadar çok işsizliğin olduğu bu ülkede olur mh hiçsacma bi sorum olcak head hunter yok mu tr de? devlet degilde özelden oluyor? sen cv ni veriyorsun onlar senin icin ariyor sana uygun olan isi öneriyorlar. eger sirket seni kabul ederse o head huntere senin icin para ödüyor?
Öyle birşey istemiyorum çünkü halamın kızı bi emlak ofisinde çalışıyordu 2 ay çalıştırdılar maaşı içeride kaldı çıkardılar 2 ay bedavaya çalıştı güvenemiyorum öyle yerlereSekreterlik falan baksaniz,iş yerleriyle internetten değil de yüzyüze görüşseniz
Iskur a gidip danışıp kayıt olsanız belki daha iyi olur
Öyle birşey istemiyorum çünkü halamın kızı bi emlak ofisinde çalışıyordu 2 ay çalıştırdılar maaşı içeride kaldı çıkardılar 2 ay bedavaya çalıştı güvenemiyorum öyle yerlere
Ben kurumsal istiyorum biraz lcw mcdonalds gibi en azından mecbur sigortamı da yapacaklar bi kaç yere başvurdum öyle çayımızı yapacaksın ofisi temizleyeceksin yemek yapacaksın diyorlar 1100 le başla sonra asgari yaparız diyorlar ama hiç sigortaya yanaşmıyorlarHer yer öyle diye bi kaide mi var ?
Ben kurumsal istiyorum biraz lcw mcdonalds gibi en azından mecbur sigortamı da yapacaklar bi kaç yere başvurdum öyle çayımızı yapacaksın ofisi temizleyeceksin yemek yapacaksın diyorlar 1100 le başla sonra asgari yaparız diyorlar ama hiç sigortaya yanaşmıyorlar
Ben kurumsal istiyorum biraz lcw mcdonalds gibi en azından mecbur sigortamı da yapacaklar bi kaç yere başvurdum öyle çayımızı yapacaksın ofisi temizleyeceksin yemek yapacaksın diyorlar 1100 le başla sonra asgari yaparız diyorlar ama hiç sigortaya yanaşmıyorlar
2 yıl lcw de reyon müdürlüğü yaptım ahhh ne sen sor ne ben söyleyeyim :)
O tarz yerlere de cv bırakın form doldurun öyle daha çok aranırsınız..
Hayır küçük şehir olduğu için böyle yapıyorlarÖyle yer mi olur ya eve aldığım temizlikçi bayana bile sigorta yapıyorum kaldıki orası iş yeri. İstanbulda mı yaşıyorsunuz bu nasıl şartlar böyle?
Hayır küçük şehir olduğu için böyle yapıyorlar
Burda günlük temizlikçilerin tam gün ücreti bile 35 40 lira
Nasıl Lcw çok mu yorucu
İşte saatli çalışmak çok önemli 9 da gidip 7 de çıkarıyor çoğu iş yeriEvet çok hele hele bayram dönemlerinde cinnet sebebi ..
Ama saatli çalışıyorsun
Sigortan var
Başka da bi numarası yok
Hayır küçük şehir olduğu için böyle yapıyorlar
Burda günlük temizlikçilerin tam gün ücreti bile 35 40 lira
Nasıl Lcw çok mu yorucu
İşte keşke alsalarHadi ya
O zaman lcw ne iyisi...
İşte saatli çalışmak çok önemli 9 da gidip 7 de çıkarıyor çoğu iş yeri
İnşallah iş bulmam lazımIs basvurularini internetten yapip beklemeye karsiyim....
Sansinizi azaltiyorsunuz cunku cok basvuru oluyor...
Alım yapan yerlere giderek yuzyuze gorusme yapın
Cunku isveren icin elektrik cok onemli oluyor...
Gununuzu buna ayirabilirsiniz
Bir sabah çıkın dısarı gezin sokak sokak...ilanlara bakın...is aramak icin degilde gezmek icin cıktıgınızı dusunurseniz psikolojik olarak daha iyi hissedersiniz...
Piyasa cok durgun bunun etkisinide goz ardı etmeyin...
Hemen hemen herkes aynı durumda....
Yalniz degilsiniz yani..
Bol sans...
İnşallah ben de önlisans mezunuyum zaten mezun olduğumuz bölümlerde tıp hukuk olmadıkça direk iş bulmak zorKardesm ben universiye mezunuyim.. uzerine bir de yuksek lisans yaptim ve issizim. Ne yapacagimi bilemiyorum. Satis danismanliginda bile. Torpil dondugune sahit oldum. İnsallah bulabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?