Fatma hanım ben 2 yıldır çekiyorum denemediğim şey kalmadı yurtdşından ilaçlar getirrtim akapunktur nöral kolonoskopi ne varsa inanın bu işin en kesin çözümü bu hastalığo kabullenmek ve semptım geldiği anda başetmeyi ögrenmek akşamladı uyuyamayacak şekilde karın agrısı yaptığında ki
Bu geneşde regl dönemelrinde baskılanıyor melatonin atıp uyuyorum yada tribudatı günde 3 atınca bagırsakları düzenliyor bende genel kabızlık oluyor çok sıkışınca dubhalac içiyorum yanü zihnüme heryolun bir çmzümünün olduğunu kabullendirdikten sonra rahatladım daha çok hassas ve çok düşünen insanları etkliyor bu işi ana kaynağı stresss üzülünce karnım agırır ve bagırsaklar bozulur olan agrıyı daha çok hisswderim ne diyetler denedim ama sonra baktımki o hafta bütün gün dışarda yesem bile hiç ağırmadığı zama oldu sonuç zihnimizi düzeleceğine inandırmazsak burda okuduğumuz geçmiyor denen herşey zihninize eziyet olur inanın geçiyor bu agrıyla ömür boyu yaşıycam derken şimdi ayda em fazla 1 hafta yaşıyorı. Regl zamanı